Inlägg från: Anonym (Rädd!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rädd!)

    Titta hit och hjälp mig!

    Hej!

    Jag är gravid i veckat 10 nu.

    Jag vill ha barnet för att jag är helt enkelt emot abort och tycker att detta är ett liv som har rätt att leva lika mycket som alla andra på jorden fick den rätten.

    Till problemet.

    Jag kommer från en sträng familj som inte accepterar graviditet utan äktenskap men detta skulle jag ändå kunna passera, men barnets pappa har spelat ett hemskt spel.

    I början var han lugn och sa att jag fick bestämma om jag ville göra abort men om jag hittar en lösning som inte skadar mig så fick jag behålla och att han alltid kommer finnas för oss men vi kan inte gifta oss, låter gulligt!

    Nu när han märkte att jag bestämt att behålla barnet ändrades allt, nu tvingar han mig att göra abort i slutet på veckan och när jag sa emot så sa han att om inte jag gör abort med min vilja på vården så kommer han själv se till att de barnet inte föds jag mår hemskt dåligt vet inte vad jag ska göra orkar inte e trött på allt just nu!

    Snälla hjälp men inga påhopp har redan så mycket skit så det räcker.

    Tacksam för er hjälp!

  • Svar på tråden Titta hit och hjälp mig!
  • Anonym (Rädd!)

    Jag hade aldrig velat att det skulle sluta så illa mellan oss.

    Dessutom håller jag med om att det är fel att utsätta ett barn för ett sådant liv och abort kanske är det bästa för min del, men jag kan bara inte klara av tanken av att göra abort känns så hemskt speciellt när han hotar också då känns det ännu mer jobbigt.

    Men känns så själviskt att avsluta ett litet liv för att föräldrarna njöt och blev gravida men vill leva vårt liv så det blir den stackaren som får betala sitt liv för att rätta till vårt misstag!!! De är bara sååå fel!

    Men jag vet ändå att de e jobbigt att behålla också vet inte vad jag ska göra vill inte att de går så långt mellan oss!

  • Anonym (Rädd!)

    Hej vill uppdatera lite här.
    Han kontaktade mig idag och frågade om det finns möjlighet för ett DNA test innan barnet är fött, för att han vill veta om det är han som är pappa till vårt barn.
    Jag skriver VÅRT barn då jag är 100% säker att det är han som är pappa då jag inte haft sex med någon annan än honom under hela vårt förhållande, men konstigt nog misstänker han ändå.
    och då undrar jag har ni någon aning om det finns möjlighet till ett DNA test innan barnet föds?

  • Anonym (Rädd!)
    Tow2Mater skrev 2015-11-25 17:27:21 följande:

    Tror inte han misstänker du varit otrogen, utan snarare vill han känna sig lika säker som du är eftersom du vet. Han kan ju alldrig säkert veta utan ett test. Det är en del av hans sätt att bearbeta tanken på ett barn.


    Ja det kan mycket möjligt vara så också, kanske bara jag som är extra känslig för allt just nu.

    Men finns det möjlighet att göra ett DNA test innan barnet föds?
Svar på tråden Titta hit och hjälp mig!