Inlägg från: Anonym (pp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (pp)

    Titta hit och hjälp mig!

    Anonym (Rädd!) skrev 2015-11-24 04:39:40 följande:

    Hej!

    Jag är gravid i veckat 10 nu.

    Jag vill ha barnet för att jag är helt enkelt emot abort och tycker att detta är ett liv som har rätt att leva lika mycket som alla andra på jorden fick den rätten.

    Till problemet.

    Jag kommer från en sträng familj som inte accepterar graviditet utan äktenskap men detta skulle jag ändå kunna passera, men barnets pappa har spelat ett hemskt spel.

    I början var han lugn och sa att jag fick bestämma om jag ville göra abort men om jag hittar en lösning som inte skadar mig så fick jag behålla och att han alltid kommer finnas för oss men vi kan inte gifta oss, låter gulligt!

    Nu när han märkte att jag bestämt att behålla barnet ändrades allt, nu tvingar han mig att göra abort i slutet på veckan och när jag sa emot så sa han att om inte jag gör abort med min vilja på vården så kommer han själv se till att de barnet inte föds jag mår hemskt dåligt vet inte vad jag ska göra orkar inte e trött på allt just nu!

    Snälla hjälp men inga påhopp har redan så mycket skit så det räcker.

    Tacksam för er hjälp!


    Mitt bästa råd är att du kontaktar abortkliniken och bokar ett rådgivande samtal. De kommer inte försöka påverka dig så som din familj och "pojkvän" gör utan finns där som en neutral utomstående part som du kan bolla dina tankar med.

    För det viktigaste är inte vad alla andra vill utan vad du själv vill. Du bestämmer själv över din kropp och ditt liv. Glöm inte det.
  • Anonym (pp)
    Anonym (Rädd!) skrev 2015-11-25 16:43:26 följande:

    Hej vill uppdatera lite här.

    Han kontaktade mig idag och frågade om det finns möjlighet för ett DNA test innan barnet är fött, för att han vill veta om det är han som är pappa till vårt barn.

    Jag skriver VÅRT barn då jag är 100% säker att det är han som är pappa då jag inte haft sex med någon annan än honom under hela vårt förhållande, men konstigt nog misstänker han ändå.

    och då undrar jag har ni någon aning om det finns möjlighet till ett DNA test innan barnet föds?


    Tror det är möjligt rent teoretiskt att göra dna-test på ofödda. Däremot tror jag inte att man gör det på grund av risken för missfall.

    Säg till honom att du inte kan hjälpa honom i hans oro och att han får göra som alla andra blivande fäder gör - vänta tills barnets föds.

    Seriöst, snubben hotar dig och ditt ofödda barn till livet. Varför fortsätter du ta skit av honom? Låt honom gå klaga och gråta hos annat folk istället.
Svar på tråden Titta hit och hjälp mig!