Inlägg från: KingOfKings |Visa alla inlägg
  • KingOfKings

    En käftsmäll till undergångsprofeterna

    Hahaha ja du tar kris-åren 1992-1993 och jämför med icke-krisår som idag och får enbart 3,5 % ökad inkomst.

    Det är manipulation av siffror. Undersök istället då 1985 till idag så ser du en klar nedgång, lägg där till justering för LÅN (kapital MINUS LÅN) så ser du att Svenne-bananers ekonomi har gått käpprätt åthelvete.
  • KingOfKings
    themia skrev 2015-12-06 10:12:09 följande:
    Jag startade min tråd 10:00. Du skrev ditt svar 10:06
    Du har alltså inte läst artikeln.
    M.a.o. kommer du bara med känsloargument
    Du har inte själv läst artikeln och inte mitt inlägg heller. 6 minter räcker långt och väl för läsa artikeln.

    Jag kommer med sakliga argument som ingen kan blunda för. Blunda för det jag skrev gör bara riktiga jubelidioter som just framför sina känsloargument.
  • KingOfKings
    KillBill skrev 2016-01-05 07:32:45 följande:
    Det som framförallt har förbättrat statsfinanserna under 2015 är att den svenska konsumtionen har ökat så kraftigt (som ett resultat av invandringen). Detta har resulterat i större skatteintäkter för staten. Alliansens liberala invandringspolitik (som jag står bakom) mellan 2006 och 2014 är självklart en starkt bidragande orsak till att invandringen blev stor år 2015 så därför kan de goda statsfinanserna 2015 även tillskrivas Alliansen.
    Och lån som staten tar har därmed rusat i höjden. Det är konsumption av lånade pengar, men ingen i själva landet har fått ett reellt värde för dessa pengar om inte invandrarna bygger upp detta svinstielandet. De gör de ju självfallet inte - på macro-nivå. Vi har fått en brottslighet vi inte hade innan där minst, obs minst 2-3 pensionärer i alla städer blir överfallna - varje dag. Där gatorna ser ut som soptippar på många ställen. Minskad generell välfärd, baserat på lån.
    Det är lyxfällan nästa. Lånegivarna kommer stå med skägget i brevlådan då det inte är en privat skuld, så kommer inte folket betala. Det kommer bli en Greklandsekonomi. Vänta och se. HDI plats 30 år 2025 slår in med råge. Det kommer spruta i byxorna på er när ni ser både gammelsvenskarna och de idag nya invandrarna lida på ålderdomshemmen i sina kissblöjor.
Svar på tråden En käftsmäll till undergångsprofeterna