• Malla1

    5:e barnet. Någon mer!?

    Jag är gravid med 5e barnet. Har bf 30/4 :)

  • Malla1

    Nej dom 2 sista var inte planerade. Förra blev till trots p spurta och denna blev till med pstav, så efter denna gång ska ja sterilisera mig :) nja folk tycker mest det är häftigt utav mina kompisar iaf. Jag är bara 26 år så det är rätt ovanligt att ha så många barn i den åldern ;) men alla är lika välkomna för det.

    Jag har dessutom bara flickor och även en flicka i magen så det är synd om pappa här hemma ;)

  • Malla1
    Anonym (Nja) skrev 2015-12-18 20:05:04 följande:

    Idag var det ett helvete hemma. Ungarna skrek bråkade och slängde saker. Jag kände bara att NEJ!! Om jag är gravid igen nu så blir det abort.


    Känner igen mig där, mina mellantjejer 4 och 5 år har varit rena pesten som senaste dagarna så jag känner bara vad i helvetja har jag gett mig in på, men är lite sent att ändra på i vecka 21. Som tur är så lugnar som förhoppningsvis ner sig snart ;) så har jag dessutom en 1åring som klättrar överallt och man kan inte släppa blicken på henne en sekund.
  • Malla1
    Anonym (frågor) skrev 2015-12-21 12:28:15 följande:

    Varför skaffar ni så många barn? Bara nyfiken och undrande.

    Jag tycker det verkar hemskt ärligt talat.

    Ta inte illa upp snälla men frivilligt? Det är väl en sak om man blir oplanerat gravid trots preventivmedel, men frivilligt och tätt... är ni inte rädd om er hälsa och familj att medvetet ta såna risker bara för att ha massa barn?

    Hoppas det går bra både för er, bebisen och era andra barn.


    Vad är det för risker man tar? Nu har ju inte jag bestämt själv att ha många barn men.
  • Malla1
    Anonym (Nja) skrev 2018-01-21 11:09:19 följande:

    Åh spännande. Vilken vecka är du i med nr 6? Jag får veta nästa söndag om jag är gravid med vår nr 6. Just nu känns det dock INTE som det. Men vi får se helt enkelt.


    Jag är v.27 :) det är en pojke jag väntar så vi är överlyckliga då vi har 5 flickor sen innan. Han kommer bli något bortskämd:D
Svar på tråden 5:e barnet. Någon mer!?