Inlägg från: Bakslag |Visa alla inlägg
  • Bakslag

    Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

    Nä, inte är det så! De flesta i det här landet som betalar en massa skatt och sin licens är ju knappast intresserad av vinklad och socialistisk propaganda. Journalister skulle behöva klippa sig och skaffa sig ett riktigt jobb helt enkelt.

    Tacka vet jag USA, friheten i ett nötskal!!!

  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2016-06-21 13:15:54 följande:
    Jag tror att det dels är av vikt att lära sig skillnaden mellan SVT och SR och dels försöka förstå vilken ställning chefen har.

    Men set är kul att du skriver avvikelser åt höger accepteras inte. Chefen i sig är en högeravvikelse och är ju accepteradSkrattande

    Generellt så fungerar dock inte skrikhögerns metod att ta ett enskilt exempel och utifrån detta dra generella slutsatser.

    Hur går det med din parkettgolvsforskning. Hittat några enskilda förlossningsavdelningar där sossarna förespråkar parkettgolv?
    Sketakul, vad är skrikhöger för människor. För det är väl som människor du betrakatar dem som va? Kan inte förstå den aggressiva hållningen speciellt när man i de flesta fall både har fel och är avundsjuk...

    Varför inte lägga det på en resonerbar nivå?
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2016-06-23 00:32:07 följande:
    Nej, skrikhögerns aggressiva hållning ska nog ses mot bakgrund av att det mest handlar om relativt obegåvade pojkar som byter enskilda exempel med varandra ofta utan att ens ha läst eller förstått det enskilda exemplet.

    Har du någon annan teori till skrikhögerns larmande med enskilda exempel utan relevans får du gärna presentera den.
    Nä ,jag har varken bra exempel på skrikhöger eller skrikvänster.

    Märkliga ord, är det månne politisk åskådning du talar om?
  • Bakslag
    FDFMGA skrev 2016-06-23 00:49:38 följande:
    Yep.

    En suverän beskrivning av en liten men ack så högljudd högerfraktion som står SD nära inte minst genom att de har samma jämrande framtoning och ser på världen utifrån enskilda exempel som de anser bevisa generella sanningar.

    De ska definitivt inte förväxlas med vanlig intellektuellt fungerande höger.
    Är det lönt att lägga krut på dem?
  • Bakslag
    Abegayle70 skrev 2017-02-10 22:14:28 följande:
    Det är makalöst att folk upprörs av att någon utan ekonomisk vinning hjälper en ung människa att komma till ett säkert land.
    Har inget att göra med upprördhet. Han bröt mot lagen och ska ta sitt straff, så som vi alla är skyldiga att göra det inför den.

    Om SVT väljer att sparaka honom eller inte är ju skit samma. Bara han får det straff som lagen säger att han ska ha för det brott han begått.
Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?