Inlägg från: Rataxes |Visa alla inlägg
  • Rataxes

    Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?

    KillBill skrev 2023-09-13 15:58:36 följande:
    Om du läser mina inlägg lite långsammare kanske du begriper vad jag skriver? Jag har inte kommenterat besparingar. Det jag har kommenterat är att vissa i tråden hånar PS. 
    Du kallar det fascism att håna PS...

    🤡

    Herregud, har du gått kurs hos Hubinette?
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes
    nattuw skrev 2023-09-14 07:38:09 följande:
    Tråden handlar inte om fri och oberoende media utan om det skatteberoende public service.
    Det positiva är att nu fått lära mig att det är fascism att håna PS. 

    Ett plus att dårarna på ETC också gråtskriker, snart är deras presstöd också historia. Dags att finansiera sin skit med reklamintäkter och betalande indoktrinerade kollaboratörer. 

    Det är säkert fascism att tycka så, iallafall enligt vänsterindoktrinerade får.
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes
    Jag stödjer också Nadim Ghazales rätt att köra över 30km för fort på en 70sträcka. Han var med på TV och är omtyckt av Socialdemokraterna, han får göra vad han vill.
    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes

    Nu måste även (S)(V)T spara pengar, 200 miljoner närmare bestämt. Jag har en del förslag på besparingar, men det är väl bäst att behålla det för mig själv.

    Forumets intellektuella giganter har ju bestämt att det är fascism att roas av att public service måste spara.


    Socialism är ondska, krossa socialismen!
  • Rataxes

    Kritik från Lars Wilderäng mot svt's undermåliga rapportering 


    10:32 SVT försöker hävda att de är neutrala, sakliga och objektiva. De rapporterar således inte en rad om två nedskjutna ryska stridsflygplan, utan hävdar istället att Ryssland skjutit ner fyra ukrainska flygplan. Detta framgår av SVT:s så kallade liverapportering. Hade man ens låtsats vara objektiva hade man rapporterat de två nedskjutna ryska flygplanen, särskilt som man rapporterar om de 28 nedskjutna Shahed-robotarna, som är från exakt samma källa som de två flygplanen. Varför man strök flygplanen från rapporteringen och okritiskt publicerar ryska diktaturens propaganda kan säkert förklaras med nederlagsdoktrinen och att man följer Gjörwellsgatans beordrade agenda att det ska tryckas ut att Ukraina inte har en chans och måste kapitulera.


    Eller så skärper man sig. Svårare än så är det inte. Som Public Service och med förmodat totalförsvarsuppdrag, så får inte SVT slarva och gå angriparens ärenden på detta viset. Man måste således få kritisera SVT och SR när det är befogat så de skärper sig.


    Socialism bygger på avundsjuka och hat.
  • Rataxes

    Lars Wilderäng verkar inte ha mycket till övers för SVR's "opartiska" rapportering:


    SVT rapporterar förstås det ryska narrativet och skriver:


    ?En person har dött och två har skadats i den ukrainska attacken mot det ryska landstigningsfartyget Novotjerkassk i hamnstaden Feodosija, uppger den ryskinstallerade guvernören på Krim, Sergey Aksyonov, på Telegram. Rysslands försvarsministerium säger att fartyget skadades i attacken?


    I en bisats mot slutet nämns att Ukraina hävdar att fartyget förstördes, men rubriken är en död i fartygsattacken. Ukraina hävdar, men ryska uttalanden presenteras som fakta. Detta är i linje med det jag uppmärksammade igår, dvs att SVR SVT inte nämnde att Ukraina skjutit ner ytterligare en Su-34 och även en Su-30SM.


    En Ropucha har någonstans 80 ? 100 mans besättning. De sover ombord, särskilt som fartyget bara ligger i hamn för att lossa en last och inte är permanent baserad där som hemmahamn, där Feodosia dessutom är ny basrering för ryska flottan på flykt från Sevastopol. Klockan var dessutom runt 04 på morgonen lokal tid och i den mån man har landpermis så ska nog sjömännen vara tillbaka senast 22-23 på kvällen.


    Det är förstås glädjande att SVT har så bra källor som kunnat räkna att alla dessa 80 ? 100 besättningsmän hann sticka iland och förflytta sig till behörigt avstånd så de klarade sig från denna explosion i nivå kanske med de minsta taktiska kärnvapnen.


    Kom ihåg att allas påståenden inte är lika mycket värda. Ryssland är en fascistisk diktatur och krigsförbrytare som ägnar sig åt ett illegalt anfallskrig, påverkansoperationer och om och om igen påvisats ljuga, medan Ukraina är en demokrati som visat sig inte ljuga under kriget. SVT värderar dock Rysslands uttalanden högst. Alla påståenden är som sagt inte lika mycket värda. SVT har ett totalförsvarsuppdrag och måste bli bättre än att bara rapportera en diktaturs och angripares vinkel. Att skylla på ?men Reuters skrev ju? är inte en ursäkt ? vi betalar nio miljarder om året till Public Service, vem som helst kan gratis läsa Reuters nyheter på nätet.


    Socialism bygger på avundsjuka och hat.
  • Rataxes

    Putain och den svenska idiotvänstern med Greider & co i spetsen tycks mötas väldigt ofta i dessa frågor.
    Bild

    Sveriges Vatnik Television lägger ut en TikTok som helt återger propaganda från Kräkml. Kräks

    Det är förstås viktigt och opartiskt att även despoter, autokrater och krigsförbrytare också får komma till tals och förklara sin ståndpunkt enligt Public Service...


    Socialism bygger på avundsjuka och hat.
Svar på tråden Anser du att public service (SVT, SR, UR) är opartiska?