• Anonym (PA)
    Äldre 9 Jan 14:13
    10124 visningar
    18 svar
    18
    10124

    Pappadagar

    Det gör mig så arg att kvinnor tjänar mindre än män. Vill spy på det..

    Detta är inget mot er som skriver här. Blir så jävla arg. Sen tycker jag det är synd att vissa inte vill ta ut sin pappaledighet. De är ju ditt barn. Är man frånvarande mamma/pappa så kommer barnet när de börjar bli äldre och "förstår" mer och vara väldigt besviken på sin förälder.. Kanske inte i alla gånger men ofta tyvärr.

    Min pappa fanns aldrig där när jag var liten. När min mamma och pappa separerade skulle vi bo där ojämna helger men han var för upptagen med sin sport och sitt jobb att han inte hade tid för oss och vi fick bo hos en bekant istället de ojämna helgerna.

    Glömde av våra födelsedagar för att han tävlade de dagarna. Sen när min syster ringde och skäller ut honom för att jag är ledsen för att han glömt av att jag fyller 18! Så skyller han på något som är orimligt. När man var i den åldern så var man lite känsligare kanske.

    NU har min pappa börjat visa att han bryr sig. Nu är jag vuxen. Samtidigt som jag förlåter honom så känner jag mig otroligt sviken då han inte ville att vi skulle bo där för att han prioriterade andra saker före sina egna barn. Min syster kommer aldrig förlåta honom.

    Han har aldrig bett om ursäkt för detta och får för sig att han alltid ställt upp för oss.. Fast alla som känner vår familj vet att det inte är så.

    Såhär är det självklart INTE alla gånger. Ville bara dela med mig om vad som kan hända om man är frånvarande pappa/mamma.

    Ta vara på era barn medans de är små och växer. Sen är de lite sent och komma och låtsas som ingenting.

    Vilken roman det blev

Svar på tråden Pappadagar