• ronon

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Bappen: skit också, på ren svenska, tungt och tråkigt att höra

    Wish: kramar till dig. Hoppas du hittar ork och kan se frammåt mot era nya försök snart.

    Längtar74: steg för steg närmare målet! Snart är vi där!

    Anonym(längtar): håller tummarna för dig

    TyckOmMig: AVA ville att jag skulle göra VUL på dag 12 med progynon. Då var min slemhinna 7,7 och det är bra för att bara mig. Brukar alltid ha svårt att få till en bra tjocklek. Har ätit 8mg/dag sedan dagen efter min blödning började. Jag började med 20mg Prednisolon igår, 7 dagar innan transfer (som blir på dag 25, blastocyst) Lutinus ska jag börja med i morgon, 2st/3ggr dagligen.

  • ronon

    Kramar till dig Bappen, så tråkigt. Det är verkligen tungt när man känner att orken tryter och man nått botten. men ändå finns kanske hoppet kvar någonstans? Kanske just en av era tre i frysen är den som det var meningen ni skulle vänta på och lyckas med? <3

  • ronon

    VÄNTAR PÅ BEHANDLING

    Wish, invimed Polen

    Nirak84, IVF Riga

    NinaCamilla, tar kontakt med Dr D och väntar på trial nr 10 i Serum

    PeeWee44, Lifeclinic, Dr D ska lämna sperma 4/3.

    Emmm28, Fertinova Åbo

    Anonym(längtar) ivfspain Alicante

    Bappen Ava Riga

    UNDER BEHANDLING

    Ouinna73, Arleta Tjeckien

    Längtar74, Serum Aten

    TyckOmMig, AVA Clinic Riga FET ca 14/4

    Kurrea, Ava Clinic Riga

    Tulpa, Ava Clinic Riga

    RUVAR

    Ronon

    GRAVID

    Uptomeism: FET 6/1, Elite Clinic, Estland, två embryon, väntar ett barn, BF ~ 24/9

    Savasana, FET 14/1, AVA Clinic i Riga, ett embryo

    Mooki: FET 15/1, IVF Riga, två embryon

    Hopp72: ET 25/1, Ava clinic Riga, ett embryo

    Milla2016 FET 19/1, IVF Umeå, ett embryo

    Lavisen, FET med tre blasto 13/2, Cyprus IVF Center (Team miracle), 2 embyron

    trex2013, ET (29/1) Aten,Två embryon, väntar ett barn ,BF ~ 14/10

  • ronon

    Kurrea: tråkigt att det var negativt resultat. Du får ingen form av blodförtunnande medicin? Trombyl, Fragmin etc? Läser att du haft några tidiga missfall. Har det tagits några blodprover på dig angående blodkoagulering?

  • ronon

    Tack för lyckoönskningar! Testdag är nästa onsdag, den 13:e. OM jag är så knäpp att jag har räknat, så är det ju bara ca 200 timmar kvar till dess. Det ska jag väl klara utan att tänka, känna efter, leta symtom, studera toalettpapper, vara helt säker för att i nästa sekund bryta ihop totalt....

  • ronon

    Segt att du behöver vänta längre, men samtidigt är det väl kanske bra att de inte stressar på donatorn och riskerar sämre resultat. Om du nu är nedreglerad, kommer du behöva äta medicin tills dess? Aten i maj låter ju faktiskt nice!


    längtar74 skrev 2016-04-07 14:06:38 följande:

    Hej alla!

    Har äntligen fått min mens efter nedreglering och trodde att "nu är det dags!", men hej, vad jag bedrog mig. Mail från Penny att vi måste vänta in donatorn så uppstart blir först i början av maj. Troligtvis transfer någon gång mitten/slutet av maj. Känns lite surt, men vad ska man göra? Viktigast att resultatet blir bra, så det är bara till att ladda om. Aten i maj, det blir nog bra!


  • ronon

    Skönt att höra att ni orkar kämpa vidare. Vi har också funderat på att göra ERA-test. Även om ni skulle få resultat Receptiv när ni gör testet, kan det vara skönt att utesluta ett eventuellt problem att oroa sig för. Kram!


    Kurrea skrev 2016-04-07 15:13:51 följande:

    Hej allihopa, 

    Har haft ett telefonmöte med min läkare idag och diskuterat en möjlig fortsättning. Han vill att jag gör ett ERA-test, även om det som jag förstår det inte är så stor chans att det visar något. Han föreslog också att vi skulle odla till blastocyst och byta donator eftersom vi ändå inte har några embryon kvar. Så då blir det att sätta igång med medicinering precis som inför ET men med skillnaden att när jag åker dit kollar tar man prov på slemhinnan istället för att sätta in något embryo. Har även kontaktat Serum och diskuterat infektionstester och tagit kontakt med en tjej som jobbar med TCM akupunktur och örtmediciner för att se om hon kan hjälpa mig. Man griper verkligen efter alla halmstrån som finns. Vi kämpar vidare helt enkelt. 

    Kram till er alla!


  • ronon

    Testdag är nästa onsdag. Denna ruvningen har hittills kännetecknats av "lugn" Jag har hittills betett mig förvånansvärt normalt, ibland har det tom gått flera sekunder utan att jag tänkt på att jag ruvar. Känner inte mycket alls egentligen. En fråga till er, är det så att eventuella symtom kan dämpas av att man äter kortison? Jag äter ju denna omgången 20mg/dag, något högre dos än de tidigare försöken. Kan det vara därför min kropp känns så lugn?


    Kurrea skrev 2016-04-08 07:40:04 följande:

    Hej Ronon, precis, det känns som att har vi lagt ner så här mycket energi redan så kan vi lika gärna göra en tur till till Riga om det finns en chans att det leder oss framåt. Hur går det med ruvningen? När har du testdag?

    Kram


  • ronon
    Anonym (Längtar) skrev 2016-04-12 10:12:16 följande:

    Hur går det med rivningen Ronon? Har du testdag imorgon? Kram


    Tack för kramen, den behövs idag. Testade i morse och det var negativt. Så himla besviken och ledsen. Har bokat blodprov tills i morgon men har ingen förhoppning om att det  kommer att visa något annant resultat än negativt. Min desperata blick kunde inte ens ana en skugga på testet, helt totalt blankt var det. Idag känns livet orättvist. Har tappat räkningen på alla forsök vi gjort, tror vi är uppe i 16-17 stycken nu. Varför blir det aldrig våran tur?
  • ronon

    Gulliga du, som tänker på mig, nu blir jag lite rörd! Blodprovet var också negativt, jag slutade med medicinerna i onsdags och blödningen kom i lördags. Vi fick tre till frysen och jag vill göra nästa försök så snart som möjligt. Vad sa AVA till dig, hur länge behövde du vänta? Jag vill helst slippa Procen och börja direkt med Progynon när min nästa mens kommer men jag vet inte om de tycker samma. Funderar även på att försöka hitta någon som kan hjälpa oss skriva ut och ge IL. Det känns som om vi provat allt annat utom just det.


    Bappen skrev 2016-04-19 10:29:31 följande:

    Hej Ronon,

    Har inte sett ngt från dig här och gissar att blodprovet oxå var negativt? Hade ni något i frysen?

    Jag tänker på dig och vet hur jobbigt det är.

    Styrkekram!


Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016