• trex2013

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Lavisen skrev 2016-02-18 10:12:24 följande:

    Emmm: när jag fick missfall så blödde jag rosa o sedan lite mera klarrött.


    Däremot fick jag aldrig klumpar eller jättemycket, allt höll sig runt en 5 krona/dag.
    Men jag fortsatte att vara gravid men nr 2 o nr 1 tog kroppen hand om /absorberades av kroppen inom 7-12 dgr,


    Så det kan ha berott på att jag fortsatte att vara gravid med nr 2 som det aldrig kom ut ngt.


    När jag tappade 2:an fick jag tillbaka rosa 5 kronan ngn dag före mitt ultraljud, där de upptäckte att hjärtat slutat slå ngr dgr tidigare.


    Hade inte heller superkramp, var mera molvärk med första o kände inget med andra, men det upptäcktes nog före missfallet startade på riktigt.


    Däremot märkte jag direkt att alla symptom var borta, illamåendet, brösten, fick fett hår, hård mage (mot tidigare lös) osv?


    Förstår att du är orolig o håller tummarna för att allt går bra!


     


    Tuttis: för min del har mensen alltid kommit tidigare, trots hormoner, men jag har också korta cykler. Så det är kanske bäst att höra med kliniken!?


     


    Tulpa o Löparnörden: lycka till, håller tummar för er J


    så ledsen att höra om din erfarenhet också! :( stor kram!
  • trex2013
    emmm28 skrev 2016-02-21 12:56:19 följande:

    Nu har den här resan tagit slut för den här gången :( Man har konstaterat missfall; ett utdraget sådant :( Tydligen fanns ingen hinnsäck etc kvar o slemhinnan var ff 8 mm, så det känns som att halva helvetet återstår... Dock tycker jag inte att det har kommit så många / stora klumpar, och inte stora mängder blod.

    Känner mig just nu helt matt o undrar hur fasen vi ska orka dra igång nya försök. Dessutom med hela apparaten att läsa in sig på/kolla upp utländska kliniker. Jag vet att det går; många av er har ju långa resor bakom er gällande äd/ivf. Känns bara så otroligt frustrerande o tröttsamt att behöva lägga så mycket energi på det man vill mest av allt i hela världen, utan att få några garantier. Suck :(


    åh emmm28 så ledsen att höra! :( förstår att du är helt förtvivlad och undrar nu hur du skall orka dig igenom allt. jag hoppas att du har bra stöd av dina närmaste nu. tillåt dig sörja och gråt ut. stora kramar till dig!
    vi finns här för dig!
  • trex2013
    längtar74 skrev 2016-02-21 18:38:05 följande:

    Hej,

    Emmm - nej, så tråkigt att höra att det gick åt fel håll. Hoppas nu att kroppen tar hand om det snabbt. Vad rekommenderar de? Bara vänta ut det och se om det blöder ut på egen hand? Det finns en (om än liten just nu!) tröst i att veta att det ändå fäste. Det är ju så oerhört mycket som måste gå rätt, så bara ett litet fel i utvecklingen kan göra att det stannar av.
    Sköt om dig och ta hand om varandra. Många stora kramar.

    Mooki - omtumlande besked förstår jag. Skönt att få se bekräftelse på liv, men jobbigt att embryot ligger lite efter. Skönt att höra att du blivit sjukskriven, och att du får extra kontroller. Håller nu tummarna för att lite extra vila gör susen och att pyret kommer ikapp.

    Savasana - hur gick det på VC?


    Dreamz - jag beklagar verkligen det negativa beskedet. Dessa jäkla minus! Förstår att det känns tungt med så många försök i bagaget.

    Egofråga från mig: ni som varit på Serum och gjort hysto, har ni betalat kontant eller gjort en banktransfer? De skrev först att man skulle betala 1000 Eur kontant, men sedan skrev de plötsligt att jag kunde betala via banktransfer om jag ville. Hur har ni gjort? Känns mycket att dra runt med 1000 Eur på fickan...
    Det finns en bankomat bara runt hörnet från kliniken i en hög kontorsbyggnad just efter mataffären.tar max 5 min att gå dit. jag brukar ta ut där så slipper man gå runt med en massa löst.

  • trex2013
    Mooki skrev 2016-02-21 10:20:00 följande:

    Mina spottings är tillbaka... Var på VUL hos Eva igår. Hjärtat pickar på, men nu ligger embryot efter i storlek igen. Hon hittade en blödning som ligger ganska nära där moderkakan håller på att bildas. Dessutom var min livmoderhals trattformad, dvs den har öppnat sig inifrån. Hon ville inte ta några risker utan sjukskrev mig tom vecka 12 och jag ska gå på kontroll varje vecka. Känns jobbigt såklart, men jag känner verkligen att jag är i goda händer.


    Skönt att höra att lill-hjärtat pickar på. vila nu, det kommer gå bra ska du se! Men jag förstår ju såklart din oro. Kramar
  • trex2013
    Uptomeism skrev 2016-02-24 12:16:50 följande:

    Hej!

    Hur går det för er alla? Hjälper vilan, Mooki?

    Idag har jag läkarbesök på mvc. Jag är ju redan i vecka 10! Jag tycker att det börjar bli svårt att hålla in magen, men det har kanske mer med de faktum att jag är tjockare än på väldigt länge att göra än att jag är gravid. Efter att ha tagit hormoner och extra kortison de senaste 3-4 månaderna och dessutom tränat dåligt på grund av ruvning och trötthet tror jag att har gått upp minst tio kilo. Jag går i bylsiga kläder och hoppas ingen undrar ännu på ett tag.

    Det ska bli spännande att höra vad läkaren säger idag om huruvida jag ska gå på spec mödravård eller inte.

    Vid hälsosamtalet som jag var på för ett par veckor sedan bad bm mig att fundera över fosterdiagnostik. Jag kommer avböja. Jag skulle aldrig välja bort ett barn på grund av något ökad risk för kromosomskador. Skulle ni?


    tänk redan i v10 vad tiden går snabbt! :) hoppas besöket går bra.

    Jag kommer göra KUB om allt går bra tills dess. vill bara veta oddsen, nej skulle heller aldrig kunna väja bort ett barn pg av detta. Inte när man kämpat så länge <3


  • trex2013
    Uptomeism skrev 2016-02-24 14:11:34 följande:
    Jag blir nyfiken på varför du vill veta oddsen om du kommer behålla barnet oavsett. Blir det då inte bara en källa till oro? Jag kan för egen del inte se vad jag har för nytta av informationen om jag ändå inte tänker agera på den, men hör gärna mer om hur du tänker. Jag kanske har bortsett från något i mitt resonemang.
    jag är en sådan som vill veta bara. Om oddsen är större eller mindre. inte mer komplicerat än så.
  • trex2013
    längtar74 skrev 2016-02-26 11:42:39 följande:

    Hej kompisar!

    Nu är vi hemma igen efter några dagar i Aten, och jag har säkert missat en del i tråden, men vill i alla fall direkt gratulera Tulpa och Lavisen till plussen Vilket superbra hcg, Lavisen!!

    Jag måste säga att jag förstår helt och hållet de positiva upplevelserna med Peny. Hon känns otroligt engagerad och mån om att skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat resultat. Jag gjorde hysto som planerat och det var riktigt intressant att se filmen efteråt. Man såg tydligt där livmodern var inflammerad och en hel del död vävnad. I mitt fall var den döda vävnaden som en stor halvmåneformad del i livmodern, så det är väl kanske inte så konstigt att det varit svårt för ett embryo att få tillräckligt bra blodtillförsel...Rynkar på näsan Nu är allt borta och jag går på ännu starkare antibiotika efteråt så nu jäklar ska väl det här bli bra!

    Inför kommande försök så har Peny föreslagit ett upplägg med IL, prednisolon, clexane och progesteroninjektioner + babyaspirin. Det enda som väl gick lite emot vad jag hoppats är att hon ville att jag skulle nedregleras och sedan göra ET, detta för att jag haft så kort cykel senast och hon ville vara säker på att man träffar rätt i timingen och har tillräckligt bra förutsättningar. Jag känner mig lugn och trygg med det hon föreslår, så då kör vi nog på det. Väntar nu på besked om donator, men med lite tur så ska det väl kunna bli en insättning i typ aprilGlad

    Kramar till er alla!


    välkommen hem, och skönt att höra att op och allt gått bra! ja, visst är hon härlig Penny:) man känner sig nästan som en familjemedlem. Låter som hon har tänkt ut en bra plan för dig. Nu ser vi fram emot April för dig! kram!
  • trex2013
    Tulpa skrev 2016-02-28 01:00:15 följande:

    Mooki, så otroligt skönt. Och hoppas det är en tillfällig blödning Savasana, förstår att det känns oroligt.

    Vill bara igen tacka för alla gratulationer. Jag börjar långsamt ta in verkligheten att jag faktiskt är gravid. Känns så stort, även om det är lång väg kvar! Då kan jag i alla fall skänka lite hopp till er med tunn slemhinna eftersom det lyckades med mina 7,6 mm. Hittade en studie som jag tror är den Mooki hänvisade till, tyckte den var lugnande att läsa: 
    www.advancedfertility.com/lining-thickness-egg-donation.htm

    Fick ordinerat Trombyl av gynekologen men minns inte hur länge jag ska ta dem. Jag har egentligen inga blodvärden som talar för att de är nödvändiga. Man kanske ska sluta med dem nu, nån som vet? Ska förstås höra även med Eva och hoppas hon svarar via mail.


    Stort Grattis Tulpa! :)
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016