Inlägg från: Anonym (Anders) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anders)

    Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?

    Veronique skrev 2016-01-11 19:52:57 följande:
    Sluta. Det är ingen infödd svensk som vill att din, min eller någon annans dotter ska bli våldtagen. Däremot är vi en växande skara som försöker arbeta emot det nu. Skademinimera, minska riskerna, åtminstone inte låta det bli värre nu. De nya gränskontrollerna har säkerligen redan räddat några unga, söta svenskor från detta öde!
    Okej nu får vi ta och sansa debatten lite va? Jag känner en lokalpolitiker som engagerar sig i flyktingfrågor. Varje dag när hon kommer till jobbet har hon mellan 40-50 anonyma mail där avsändarna tycker att hon borde straffknullas, våldtas, gangbangas, våldtas med baseballträn osv osv.  Inte bara hon själv utan även hennes döttrar ska tydligen förnedras sexuellt.

    Tror du det är invandrare som skickar dom mailen? Knappast va?`
  • Anonym (Anders)
    sumot skrev 2016-01-11 20:50:08 följande:
    Varför skulle det inte vara invandrare som gör det också?
    Därför att dom är oftast signerade med "stolt patriot" eller liknande och att det är engagemanget i flyktingmottagande som triggar galningarna. 

    Eller tror du det är invandrare som låtsas vara "patrioter" ?
  • Anonym (Anders)
    sumot skrev 2016-01-11 22:01:54 följande:
    Tror du att alla invandrare är nöjda med flyktingpolitiken som förs eller vad försöker du få sagt? När jag kollade senast över statistiken för hur folk skulle rösta om det vore val så var majoriteten av kvinnorna som skulle rösta på SD invandrare. Eller tror du inte att invandrare kan vara emot flyktingpolitiken som förs?

    På samma sätt som du har jag också fått höra saker från folk som jobbar med flyktingar. De som jobbar där och är svarta får utstå väldigt mycket rasism från vissa grupper.. gissa från vilka?
    Ursprungligen var det en kommentar till någon som påstod att svenska män inte önskade att kvinnor skulle bli våldtagna. Jag visade att det alldeles uppenbart är fel.
  • Anonym (Anders)
    grind skrev 2016-01-16 02:44:31 följande:
    Var inte så fast i dagens Sveriges normer så slipper du uppleva det som märkligt. Det var ett konkret och korrekt inlägg jag skrev.

    Vänskap betyder ju ingenting dessa dagar. Jag talade om nära vänskap och att det är olämpligt mellan könen. Främsta anledningen är att barn i större utsträckning borde få växa upp med sina riktiga föräldrar. Sedan skulle det även minska risken för våldtäkter, ja.
    Shit vilka fördomar. Om kvinnor väljer vettiga män som vänner så är det naturligtvis inga problem. Jag. och mina manliga vänner, har flera kvinnliga vänner och det är knappast så att vi "hoppas få ligga". Problemet är, som alltid,  kvinnor som dras till wt-killar. Vare sig dom är vänner eller pojkvänner.
  • Anonym (Anders)
    grind skrev 2016-01-16 09:28:49 följande:
    Det är du som hoppas att vi lever i en bomullsvärld där barnen dessutom skulle vara idioter. Det jag säger är enkel logik.

    För det första väljer kvinnor inte vettiga s.k. vänner. Du får x antal våldtäkter om varje svensk kvinna ska ha en videokväll med sin manlige vän.

    För det andra är det respektlöst mot barnen när du sitter med din kvinnliga nära vän hos er på en videokväll. Barnen sitter nere och undrar vad mamma gör på sin tjänsteresa och vad som händer i TV-rummet. Tryggt för barnen? Knappast, de kan du inte lura med ditt normativa trams.

    För det tredje kommer x antal av dessa nära vänskaper utmynna i skilsmässa vilket sätter barnen i klistret. Hur många ggr har vi inte hört att "jag kunde inte styra över mina känslor".
    Det du säger är trams. Varför skulle kvinnor inte välja vettiga vänner? Jag vet många exempel på det. Du utgår från wt-miljöer. Där stämmer det du säger. Inte annars.
  • Anonym (Anders)
    S c h n a skrev 2016-01-16 09:48:21 följande:
    Ja, kvinnor med god självkänsla och stark integritet väljer ju vettiga vänner.
    Ja det borde ju vem som helst begripa.
  • Anonym (Anders)
    grind skrev 2016-01-16 09:52:07 följande:
    Det är tröttsamt det är med människor som inte kan tänka logiskt. Nej, barnen förblir otrygga, att du vill blunda flr det är fullt förståeligt. Att det ökar antalet våldtäkter är också enkel logik då killkompisar står för ett stort antal våldtäkter.

    WT-miljöer? Ha ha ha. Den var bra.

    Konservativa är i regel övre medelklass och överklass. Det där med bonusbarn, skilsmässor och tatueringar håller vi oss borta ifrån. Vi har den logiska förmågan att se konsekvenserna av olika ageranden.
    Haha du var en rolig en. "Det håller vi oss borta ifrån".... Kan vara den roligaste kommentaren nånsin på det här forumet, Funderat på å göra en verklighetskoll nångång?
  • Anonym (Anders)
    grind skrev 2016-01-16 10:37:33 följande:
    Ja du. Du menar att du inte känner till statistiken för skilsmässor. Det är ju inte direkt högutbildade som ligger på topp. Din okunnighet är dock föga överraskande.

    Fortsätt du med fruckosten med din kvinnliga vän. Nu har jag inte tid med dig längre. Ska iväg med familjen. Den bestär av fru och riktiga barn.
    Haha riktiga barn...Hahaha.. Vi skrattar så vi skriker åt dina inlägg. Så fortsätt och skriv. Det är grym underhållning. Ja, jag har kvinnliga vänner som en riktig karl klarar av att ha. Bara idioter som inte klarar av det.
  • Anonym (Anders)
    Anonym (false flag warning) skrev 2016-02-26 14:04:55 följande:

    Nu har de fått som de vill, de dolda makthavarna som vill att politiken ska dras ÄNNU mer åt höger, övervaktningen ska bli ÄNNU hårdare. Ni som tror på dessa fejknyheter är verkligt DUKTIGA IDIOTER och har gått rakt i deras fälla. De tackar för ert marknadsföringsstöd av ÄNNU mer marknadsliberal utsugar-politik.


    Undrar vem det är som är en duktig idiot....
Svar på tråden Kvinnor ofredas sexuellt i Kalmar, är jag en hemsk människa om jag inte bryr mig?