Inlägg från: Anonym (Nr4) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nr4)

    BF Augusti 2016

    Mulan91 skrev 2016-01-09 01:40:50 följande:

    Hej! Märkte att de flesta trådar e fulla eller inaktiva så nu öppnar jag upp en ny tråd för alla oss som ska få barn i Augusti 2016!

    Jag är 24 år gammal och väntar andra barnet. Min första son är snart 6 och mitt knyte i magen är beräknad enligt app att komma 28/8-16 :) jag plussade strax efter jul och även om det var oplanerat så är vi lyckliga över vår gåva!

    Just nu är jag i V7 och mår illa fastän jag är hungrig HELA tiden, är trött (lite mindre än förra veckan) och så är mina bröst en/två storlekar större redan och ömmar! Magen gör ont lite till o från. Tycker att mina symptom känns av mycket tidigare och tydligare än första graviditeten :)

    Hoppas på att hitta fler som får barn i Augusti:) låt oss starta en BF lista!


    Låter precis som mina symptom och har samma bf som du :)
  • Anonym (Nr4)

    Haha... Ja, är lite årsvild så här i början på året ;)

  • Anonym (Nr4)

    Ska alla göra kub? Ingen som ska göra nipt? Det ska vara mer rättvisande har jag läst. Kostar visserligen....

  • Anonym (Nr4)

    Fick en tid till UL nästa ons, känns så skönt efter MF 23/11 och stt jag inte vet hundra vilken vecka jag är i. Blödde i morse också som nu slutat så känns skönt att få kolla att allt är ok! De sa inte om det är vanligt ul eller vul, vad tror ni? Är i vecka 8 troligtvis.

  • Anonym (Nr4)

    Gjorde mitt tidiga UL igår.... Såg inte mycket men ett tickande hjärta iaf :) men fick inte veta hur långt gången jag är så hur ska man kunna göra kub/nipt om man inte vet längd? Måste vänta till v.18 vilket blir i mitt uträknande v.22 innan jag får veta hur långt gången jag är... Hur/vad skulle ni göra? För mig är hur långt gången man är viktigt!

  • Anonym (Nr4)

    Jag tror inte de gör kub här i stan tyvärr. Hon sa att för att se bättre behövde hon göra ett vul men stt det var något hon inte kunde göra, av vilken anledning sa hon inte.


    Mika86 skrev 2016-01-28 10:48:31 följande:

    Skönt att du fick se nåt iaf

    Kan du inte ringa o prata med din BM o se om hon kan hjälpa dig att få till ett nytt ul för att säkerställa?

    Få ni kub gratis genom landstinget eller få ni göra det privat?


  • Anonym (Nr4)

    Ska på inskrivning nästa vecka. Men det var hon som sa att jag får vänta till v.18, hennes v.18 och det ligger 4 veckor efter min uträkning. Nipt gör man i v.10 så enligt min är det på måndag och hennes 4 veckor senare och då är det ju lite sent :/


    Mika86 skrev 2016-01-28 11:34:28 följande:

    Märkligt.

    Men har du varit på inskrivningo "fått" din BM?

    Kontakta henne igen isf o se om hon kan göra nåt.

    Jag hade tyckt det varit jätte jobbigt att inte veta, o vänta så länge med att få veta.


  • Anonym (Nr4)

    Ja verkligen! Hon på ul var lite hafsig och inte så noga utan mer stt jaha vi ser inte så bra, var du här pga blödning, kan inte göra vul....


    Mika86 skrev 2016-01-28 12:31:00 följande:

    Oj fy fasen så jobbigt, kanske läge att byta BM?

    Vill ju gärna ha nån som är trevligtrevlig, förstående o tillmötesgående


  • Anonym (Nr4)

    Vet ju inte om anledningen till stt de i te kunde göra vul är för att de inte har apparaten till det där. Funderar på stt göra ett privat istället men behöver då åka till en annan stad.

  • Anonym (Nr4)

    Är i v.14, 13+3, men har ingen bebismage alls :/, är jättesvullen så derbyt att vara i 8 :e månaden men drar jag in den eller ligger på rygg på golvet syns inget och jag kan inte känna något. Känns himla konstigt, är ju ändå nr4. Känns som att jag kanske är inbillnings gravid eller att fostret slutat växt :( har ul 30/3 så är ju ett tag kvar....

  • Anonym (Nr4)

    Fler än jag som är i v.14-15 som inte jan känna livmodern eller som har någon grav mage alls. Min är endast uppblåst vilket gör att jag ser jättegravid ut fast när jag drar in den finns inget alls. Har rul 30/3, så långt kvar :/

  • Anonym (Nr4)

    Vet att det är så himla olika när magen syns men eftersom detta är mitt fjärde barn och jag kollade på bilder från graviditet nr 2 och där var magen, när hag drog in den, ganska stor i v.15. Kan livmodern ändra lutning så att den lutar mer bakåt denna gången?

  • Anonym (Nr4)

    Jag rörde inte så mycket på mig de flesta 12 veckorna pga illamående och trötthet, min bm sa att så fort det är bättre var hag tvungen att röra på mig, så hag går ut o går så fort det inte är för kallt och det för att man ska slippa få blodproppar.


    Anonym (Alex) skrev 2016-03-04 09:05:56 följande:

    Kan det vara farligt för bebisen om jag rör på mig för lite? Har under hela min graviditet lidit av trötthet och illamående så har mest blivit sängliggandes, (är endast i vecka 18 nu) och när jag väl rört mig utomhus har det varit att jag tagit bilen till jobbet och väl på jobbet sitter jag ner hela dagarna. Klart jag rört på mig lite utöver det men inte alls mycket. Undrar om bebisen kan ta skada av att jag rör på mig för lite?


Svar på tråden BF Augusti 2016