Inlägg från: frestelsen |Visa alla inlägg
  • frestelsen

    Bim i början av februari 2016! <3

    Hakar väl här med:) har samma som du ev äl 26 bim 9e får se va ff säger sen:) nu kör vi! Jag ska fan hinna få medicin om de blir nåt denna månad:)

  • frestelsen
    mli01 skrev 2016-01-10 21:25:06 följande:

    Hoppar på här . Mensen är på ingående . Har en dotter . På 5 år. Efter henne har jag fått 6 missfall .....


    Jag har med en del mf i bagaget. Har tydligen lupus antikoagulans som ger blodproppar i den blivande moderkakan. Nu ska jag testa abyl minor som är blodförtunnande. Tänkte börja ta den runt äl o se om de funkar :) kommer troligtvis få mediciner så fort läkaren hör av sig. Har du kollat varför du får mf?
  • frestelsen
    mli01 skrev 2016-01-13 21:55:10 följande:

    Jag har tagit alla dessa tester men inget visar fel . Men jag har fått trombyl som jag ska ta nör jag plussar nästa gång . Vet ej om jag kan börja med dom vid äl. Skulle göra en hysterskopi i november men de hitta inget där heller ... Så nu säger läkaren bara att de kan vara otur alla sex missfall på rad .. Å att jag kan höra av nig när jag blir gravid igen .. Så nu verkar de inte vara mer koll å hjälp. Hur fick du veta med blodkropparna ?


    Ah albyl minor funkar samma som trombyl fast är receptfritt. Jag tog blodprov efter mitt senaste ma nu och då visa provet på det. Men tog ett prov till för att styrka att det verkligen va lupus antikoagulans och väntar på svar. Tog en månad för dem att svara sist så därför prövar jag att ta albyl efter äl om inte läkaren skriver ut annat. Så ta du efter äl du med. Det kan bildas blodproppar som gör att ägget inte fäster som det ska och även stöter ut fostret. Har du bett läkarna kolla ditt blod?
  • frestelsen
    mli01 skrev 2016-01-14 20:53:34 följande:

    Okej . Nej dom har inte kollar mitt blod vad jag vet .. Läkaren sa att jag skulle börja äta trombyl när jag har plussat. Men de är inge farligt att ta direkt vid äl?


    Nej tvärtom så hjälper det att inte bilda blodproppar som kan bildas när ägget fäster. Så har du det utskrivet tycker kag vekligen du ska testa redan från äl. Jag tempar så vet när mitt ägg släpper så när min temp gått upp börjar jag ta albyl och smörjer med progesterall som ger lite extra progesteron. Hoppas verkligen du slipper fler mf. Det kan verkligen få en att må skit:(
  • frestelsen

    Väntar in att få böja med äl test. Äl räknad 26 så blir väl att börja kolla i slutet på nästa vecka. Kör bidrottninggele och grapefrukt fram till äl och progesterall och albyl minor efter äl så får vi se om de går vägen:)

  • frestelsen
    glittersol skrev 2016-01-18 19:08:15 följande:

    Hej hopp!

    Tänkte att jag denna månaden skulle strunta i äl test, men börjat få äl flytningar nu och är mer stressad än någonsin så klickade hem några!


    Haha galenskap. Jag tänkte inte heller klicka hem men gjorde de idag iaf för jag med fick äl flytningar. Fan nu kör vi igen:D
  • frestelsen
    mkess skrev 2016-01-18 19:54:32 följande:

    Haha förstår känslan! Tänkte själv inte ta några gravtest denna månad men det gick ju som det gick...

    Mvh/ klickade precis hem ett 60-pack


    Men inte testar du upp dem nu till bim?
  • frestelsen
    mkess skrev 2016-01-18 21:36:52 följande:

    Har testat upp ett 30-pack utan problem, så är lite rädd för vad jag kan göra med ett 60-pack...


    Haha jäklars. Men då måste du nästan ta ett test per pink? När börjar du testa? I lööv glo på folks test, gilar ju testa med men tänker nog försöka vänta lite denna månad. Säger jag varje månad iof;)
  • frestelsen
    mkess skrev 2016-01-18 21:51:18 följande:

    Haha, minst! Med början på äl+7. Sen när testen inte visar plus börjar jag experimentera, typ vad händer om jag böjer ett test, lägger det på sidan, doppar i vatten, doppar i äppeljuice... så vips har man tagit 10st på en kiss!

    Äh, ingen nytta med att vänta om man nu vill ta ett test! När brukar du börja?


    Jag har nog börja ibland på äl+6 men hajat att de ger aldrig något haha sen äl test o allt. Har inge problem att testa ofta eller blir besviken om det inte tar, men har inte råd med för mycket. Är student o de ger mig inte rabatter på testlagrets haha doch är de ju lugnt att beställa 20 i månaden; )

    Tycker det är superkul att se när exakt man kan få plus o jag har aldrig plussa innan äl+9. Men lär väl köra nåt test äl+8 denna månad:) fick 10 st rfsu stickor då jag fick ett som va fel på förra månaden. Så har jag ett som mäter från 5mlu/hcg så den kanske jag unnar mig då.
  • frestelsen
    mkess skrev 2016-01-19 12:32:48 följande:

    Haha, blir ju sugen att börja redan på äl+6 nu trots att det omöjligt visar något redan då! Är på äl+2 idag så kommer köra igång på söndag i alla fall. Har heller inget problem med att testa neg, såg att någon skrev att hon börjar testa tidigt för att inte få upp förhoppningarna och precis så känner jag med - hellre ett negativt test per dag än att bygga upp förhoppningarna.

    Ja 10 stycken är ju inte fy skam, räcker till ett om dagen från äl+7! Herregud! 5miu?!? Det borde man ju kunna se på dagen efter infästning nästan! När har du beräknad äl?


    Ah precis så känner jag med. Hellre ett negativt än vänta till bim o då få neg. Har några testlagret och cb test med haha. Man måste ju kolla flera olika sen avsluta med ett digitalt för att se om det är något på riktigt hehe.

    Ah äl+8 står de på det. Finns på apotea.se:)

    Är på cd 10 idag och har redan fått lite ökning på ältest och fertila flytningar. Ska ha äl nästa tisdag men kör med bidrottninggele denna månad så äl kan ju komma tidigare. Därför börja jag testa med stickor idag så jag inte råkar missa nått:D

    Vilka test använder du?
Svar på tråden Bim i början av februari 2016! <3