Inlägg från: Anonym (Nyfiken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nyfiken)

    Hur ser yngre kvinnor på sex med äldre män?

    mona83 skrev 2016-01-22 13:15:51 följande:

    För att göra en lång historia kort. Det blev omöjligt för mig och mina barn att flytta in i hans hus. Han hade svårt att ta förändringarna som barn innebar och behandlade oss som inneboende. Vi försökte på alla vis att leva som han ville men inget dög åt honom.

    På mindre än tre månader så flyttade han i princip ut i lastbilen och slutade umgås med oss. Så jag gav upp, tog mina barn och flyttade alla 30 mil hem igen.


    Det måste varit en väldigt tuff tid. Är det helt bra nu?
  • Anonym (Nyfiken)
    Ängeln Min skrev 2016-01-22 19:23:58 följande:

    När jag var 19 år så träffade jag en man som var 39 år.

    Efter det så var jag fast för äldre män.

    Klart det bästa jag varit med om :)

    Kan lätt drömma mig tillbaka...


    Vad var så bra? :)
  • Anonym (Nyfiken)
    mona83 skrev 2016-01-22 19:40:34 följande:

    Nej jag skulle ljuga om jag sa att det var det. Lär nog aldrig bli helt bra eftersom jag har svårt att helt förlåta honom.

    Jag och mina barn blev utan eget boende. Jag sa upp våra lägenhet, flyttade 30 mil för hans skull och sen behandlade han oss som skit.


    Ja, det är väldigt respektlöst faktiskt. Hur kommer det sig att ni ändå är tillsammans?
  • Anonym (Nyfiken)

    [quote=76258375][quote-nick]seriösanvändare skrev 2016-01-22 20:18:44 följande:[/quote-nick]

    Men TS, det hänger ju inte bara på din ålder. Är du snygg och trevlig kommer många tjejer att gilla dig oavsett om de är 20 eller 50. Så självklart kan du träffa tjejer i tjugoårsåldern, men då måste du vara attraktiv nog för dem. (Vilket dock inte nödvändigtvis är detsamma som bildskön).

    Sen är det skillnad på sex och förhållande. Det kan vara svårt att få ett förhållande med stor åldersskillnad att funka (men inte omöjligt), men sex är ju en annan sak. Många yngre kvinnor gillar erfarna män, men sällan "gubbar".

    Ja, självklart. Jag är varken gubbe utseendemässigt eller till sättet. Är väl mer att jag inte närmat mig tjejer med den åldersskillnaden på det sättet.

  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (hmm) skrev 2016-01-22 20:21:16 följande:

    Du är 37, dvs inte lastgammal. Så varför har du bara fantiserat om yngre tjejer och inte gjort slag i saken? Du behöver ju inte ragga på tonåringar. Rikta in dig på tjejer som ser ut att vara runt 25.

    Eller är det så att du redan har försökt men ingen i den åldern är intresserad? Då är det (tyvärr) din bristande attraktionskraft det hänger på, inte din ålder.


    Det är mer att jag inte försökt för jag tänkt att de inte vill. Det är iofs många som är trevliga och så mot mig i skolan :)
  • Anonym (Nyfiken)

    [quote=76258582][quote-nick]Anonym (hmm) skrev 2016-01-22 21:22:56 följande:[/quote-nick]

    Varför skulle de inte vilja enbart för att du är 37 och de - låt säga - 20, 25? Har de stenkoll på din ålder?

    Och om du ser bra ut och inte ser "gammal" ut, förstår jag inte relevansen alls. Det är ju inte som att du är 50.

    Jag tror att du har hängt upp dig för mycket på detta med din (och deras) ålder. Jag har en kompis på 28 som är tillsammans med en man på 43, men alla tror att han är yngre. Han ger inte intryck av att vara en dag över 35. Snygg men inte supersnygg. Det är inte det. Men han är ungdomlig, klär sig som en yngre man, ganska vältränad... Svårt att förklara. Men han känns helt enkelt inte som "medelålders"

    De har varit tillsammans i flera år och ingen har någonsin reagerat på åldersskillnaden den emellan, eftersom den inte verkar vara så stor som den är.

    [/

    Det låter som sunda resonemang :) Vad kul att det funkar så bra för dem! Hur gammal är du? Haha

  • Anonym (Nyfiken)

    [quote=76258599][quote-nick]Anonym (B) skrev 2016-01-22 21:27:17 följande:[/quote-nick]

    I skolan? 

    Är du lärare och spanar in dina elever? 

    Haha skärp dig! Jag pluggar master i ekonomi.

  • Anonym (Nyfiken)
    Venenum skrev 2016-01-23 12:38:48 följande:

    Jadu. Nu har jag nyligen fyllt trettio, men med nyligen erfarenhet av 20-talet måste jag säga att jag hade en högst välvillig inställning till sex med äldre män.


    Där ser man :) Vad berodde det på? Intressant!
  • Anonym (Nyfiken)
    Anonym (Jossan) skrev 2016-01-23 12:45:08 följande:

    Tror det är fullt möjligt att hitta en tjej i 20-års åldern som är intresserad av äldre män. Själv är jag 22 och attraheras som mest av 45+are.


    Härligt att höra! Vad är det som gör dig attraherad? Spännande :)
  • Anonym (Nyfiken)
    SmalaSara skrev 2016-01-23 13:48:10 följande:

    Varför har du startat den här tråden? Både trådstarten och dina svar är aningen suspekta.

    När jag var 20 så var allt över 25 gammalt. 37 hade varit ett skämt. Och så tror jag det är för de flest tjejer i den åldern. Om du inte ser ut som Jonny Depp då. Eller är Jonny Depp.

    Men det finns säkert undantag. Räkna med att du får ställa dig i en myyyyyycket lång kö. Äldre män som vill ha en yngre tjej går 13 på dussinet. Plus alla snygga unga kille som också är intresserade.


    För att jag vill få reda på mer om hur tjejer i den åldern tänker om ämnet. Både från de själva men också andra som har relevanta erfarenheter. Skulle det dessutom vara så att det skulle kunna leda till härlig empirisk utforskning med någon glädjande själ är jag öppen för det. Tillräckligt öppen och ärlig? Jag uppskattar att du ger mig information men samtidigt känner jag det onödigt att förhålla sig med den negativa undertonen som både du och vissa andra gör. Skilda åsikter kan faktiskt genereras på ett hyggligt sätt.
Svar på tråden Hur ser yngre kvinnor på sex med äldre män?