Inlägg från: lagge2 |Visa alla inlägg
  • lagge2

    Har Sveriges styrande politiker en dold agenda kring flyktingsituationen? Snälla förklara för mig.

    100kgpappa skrev 2016-02-09 20:31:05 följande:

    Jo, det handlar nog en hel del om att slå sig för bröstet internationellt. Att det sen blir haveri i Sverige, framförallt för de som kommer hit som hamnar i de värsta slumområdena.

    Politikerna skiter i att vi tar in 10 ggr så många som vi kan hantera.


    Frågan är ju dock om man får så mycket erkännande ?

    Först stå med skyltar med texten "välkommen" och skälla på Danmark och anse att de är rasister. Några veckor sedan så är det Danmark som ska kontrollera så ingen kan komma över vår gräns.

    Hur naiv får en statsminister vara, ok han är egentligen svetsare men ändå...
  • lagge2
    Efter att ha läst igenom dagens händelser, dvs om lite knivmord, någon våldtäkt, lite onanerande på bad och övergrepp på unga tjejer på skolbussar så undrar man....
    Vad hände med vårt land ?
  • lagge2
    Tintin i Amerika skrev 2016-02-13 14:56:13 följande:
    USA har redan tagit emot miljontals. De blev och är supermakt! Det är inte EU! Nu är det vår tur att ta emot miljontals! För att bli supermakt en vacker dag!
    Jag anser att du har fel. Det är inget för Sveriges del (eller EU) att sträva efter att benämnas vara en supermakt.
    Vad svenskarna vill är att ha är trygghet och säkerhet i landet och att svenska tjejer kan vistas ute på stan eller i badhus utan att behöva vara rädda.

    Känns som du är väldigt ensam i dina åsikter om massinvandring för att skapa en supermakt. Du kan ju läsa kommentarer på Dagens Industri eller kolla vad folk har röstat på Aftonbladets artikel (om du är för lat för att läsa så tycker 95 % att invandringspolitiken varit naiv)

    länkar :

    www.di.se/artiklar/2016/2/12/ygeman-vi-vet-inte-om-det-racker/&flik=popularast

    www.aftonbladet.se/debatt/article22198632.ab
  • lagge2
    Tintin i Amerika skrev 2016-02-13 14:56:13 följande:
    USA har redan tagit emot miljontals. De blev och är supermakt! Det är inte EU! Nu är det vår tur att ta emot miljontals! För att bli supermakt en vacker dag!


    Läs följande inlägg från en mörkhyad svensk historiker...
    Som framgår anser han att "volym" måste få diskuteras och att det är vänstern som har en politisk agenda. 
    Att nästan varenda svensk tycker denna agenda är fel, det kan väl inte ha undgått någon.

    www.expressen.se/debatt/antirasismen-har-blivit-ett-vansterprojekt/


    "Vidare har man inte bemött det faktum att det kan uppstå kulturkrockar med rent ut sagt förfärliga konsekvenser som i Köln och Kungsträdgården.
     Händelser som bland annat DN:s Hanna Fahl (8/1) sökt bortförklara med floskler som att det var män och inte kultur som var problemet eller Bilan Osman i Expressen (26/1) som menar att det ?finns inget land där sexuellt våld är socialt acceptabelt?. En tankefigur som är skrattretande om man känner till svensk kvinnokamp och exempelvis lagstiftningen i Saudiarabien.



    Dagens antirasism har helt enkelt spårat ur till ett renodlat vänsterprojekt och jag känner därför att denna kamp inte längre är min. Som historiker vill jag inte bara debattera, utan även diskutera och söka hitta kompromisser. Dessutom är jag som alla svenska riksdagspartier anhängare av en reglerad invandringspolitik och anser därför att nivåerna i denna måste kunna diskuteras"

  • lagge2
    Tintin i Amerika skrev 2016-02-14 22:02:50 följande:
    Svenska tjejer på fyllefester i Småland våldtas varje helg! Välkommen och se om du väljer att blunda! Jag är glad att jag är ensam i mina åsikter. Fredrik Reinfeldt var också ensam om statsministerposten! Sverige och EU vill vara supermakt varken du vill eller ej!
    Ojdå, du är glad att du är ensam i din åsikt. Så du tror att du har rätt och 95 % av svenskarna har fel om att politiken varit naiv ?

    Bifogar en länk :

    www.expressen.se/debatt/antirasismen-har-blivit-ett-vansterprojekt/

    "Vidare har man inte bemött det faktum att det kan uppstå kulturkrockar med rent ut sagt förfärliga konsekvenser som i Köln och Kungsträdgården. Händelser som bland annat DN:s Hanna Fahl (8/1) sökt bortförklara med floskler som att det var män och inte kultur som var problemet eller Bilan Osman i Expressen (26/1) som menar att det ?finns inget land där sexuellt våld är socialt acceptabelt?. En tankefigur som är skrattretande om man känner till svensk kvinnokamp och exempelvis lagstiftningen i Saudiarabien.


    Dagens antirasism har helt enkelt spårat ur till ett renodlat vänsterprojekt och jag känner därför att denna kamp inte längre är min."

  • lagge2
    Tintin i Amerika skrev 2016-02-14 22:17:36 följande:
    5 % är väl inte ensam?

    Dessutom vad säger du om våldtäkterna på fyllefester begångna av svenska killar mot svenska tjejer? Tycker det det är ok? Jag som bor i Småland, här är det fullt av sextrakasserier på våra fyllefester och endel våldtäkter ibland med!

    Andreas fru hade flörtat med Henrik under festen och senare på kvällen hade alla gått och lagt sig och Henrik våldtog Johanna för enligt Henrik så ville Johanna ha sex me honom för hon hade ju flörtat innan! Polisanmälan och sedan hände inget. Ska jag berätta flera?
    Du var glad att vara ensam skrev du.

    Jag kommenterade sedan en artikel där 95 % tyckte att politiken varit naiv...exakt varför du är glad att vara ensam får du själv svara på.

    Du verkar ha bra koll på våldtäkterna i Småland, jag har inte någon fakta om vad som hänt i helgen på dina fester.
    Det som de flesta nog har uppmärksammat är ett mord på en flyktingförläggning i Småland. Vet du om det var Henrik eller Andreas som var skyldig ?
  • lagge2
    Tintin i Amerika skrev 2016-02-14 22:34:15 följande:
    Vet du varflr du inte har någon koll? För du väljer att blunda. Småland är inte ensam. Hela Sverige skriker av våldtäkter på fyllefsterna! Mord på flyktingförläggningen var Andreas skyldig för. För att flyktingarna såg att svenska män inte behandlar svenska tjejer med respekt! Du är en av de!
    Ojdå, så du menar att svenska män inte behandlar svenska tjejer med respekt ?
    Tycker dina texter känns osamliga så som du formulerar dig.

    Läs artikeln i Expressen....tror du är rätt ensam om att tycka att svenska män har sämre respekt mot kvinnor än hur det är i andra kulturer.

    www.expressen.se/debatt/antirasismen-har-blivit-ett-vansterprojekt/

    Vidare har man inte bemött det faktum att det kan uppstå kulturkrockar med rent ut sagt förfärliga konsekvenser som i Köln och Kungsträdgården. Händelser som bland annat DN:s Hanna Fahl (8/1) sökt bortförklara med floskler som att det var män och inte kultur som var problemet eller Bilan Osman i Expressen (26/1) som menar att det ?finns inget land där sexuellt våld är socialt acceptabelt?. En tankefigur som är skrattretande om man känner till svensk kvinnokamp och exempelvis lagstiftningen i Saudiarabien.


    Dagens antirasism har helt enkelt spårat ur till ett renodlat vänsterprojekt och jag känner därför att denna kamp inte längre är min.

  • lagge2
    Tintin i Amerika skrev följande:
    Vet du varflr du inte har någon koll? För du väljer att blunda. Småland är inte ensam. Hela Sverige skriker av våldtäkter på fyllefsterna! Mord på flyktingförläggningen var Andreas skyldig för. För att flyktingarna såg att svenska män inte behandlar svenska tjejer med respekt! Du är en av de!
    Själv är jag mest förvånad att du tillåts vara kvar på forumet....minns du ovanstående inlägg ? Känner du dig stolt över forumuleringen ?


  • lagge2
    Tintin i Amerika skrev 2016-02-17 11:39:51 följande:
    Det är ju fakta!
    Du får nog formulera dina fakta på ett bättre sätt, ingen förstår dig.

    Ingen förstår varför "Andreas" skulle vara skyldig till mord på en flyktingförläggning där rapporteringen klart och tydligt säger att det är en uppgörelse mellan afghanistanska män. 

    Känns inte som du är riktigt i balans med dina inlägg.
  • lagge2
    Tintin i Amerika skrev 2016-02-17 11:41:07 följande:
    Att du är förvånad bevisar ännu mer hur fel du har i dina åsikter!

    Du kommer bli förvånad där med!
    förvirrat = )
  • lagge2
    Förr i tiden så var det Hitchcook filmer som gällde om man ville ha spänning...

    Nuförtiden heter mästerregissören Stefan Löfvén
    Vad mycket spänning (utmaningar) som den mannen ger det svenska folket och helt gratis dessutom. 

    Eller gratis och gratis...det betalas ju via skattsedeln i och för sig.
Svar på tråden Har Sveriges styrande politiker en dold agenda kring flyktingsituationen? Snälla förklara för mig.