• Belllaaa

    Min älskade son

    Den 23e februari kommer jag att förlora mitt första barn! Min älskade lilla son som va helt frisk och kry. Fram till v19 då vi går på det stora ultraljudet... Ja då upptäcker barnmorskan grova missbildningar på båda armarna. På min lilla älskling!!! Jag blev chockad, ledsen, arg, och ställde frågan VARFÖR? Hur kan man ha missat detta??

    Vi fick tid hos specialisten på ks här i stockholm. Han satt i en timme och 5 minuter och analyserade vår lilla pojke. Under ultraljudet fick vi se lite av bebisen nör läkaren satte på formatet 3D! Mitt hjärta korssades i tusen bitar, kommer aldrig att glömma min son, min son som aldrig skulle kunna leka som ett vanligt barn, min son som aldrig skulle kunna äta på egen hand.. Tankarna sprutade på i mitt huvud, stängde alla mina känslor ute under ultraljudet på ks!

    Både ja o min man var eniga om att vi inte kan usätta värt barn för en smärtsam framtid! Är så nervös och är så rädd inför förlossningen, kommer då att vara i vecka (20+3)

    :(((((

  • Svar på tråden Min älskade son
  • Belllaaa

    Hej! Ville bara tacka er alla som stöttar oss i VÅRT beslut!

    Det är redan svårt som det är, blev rekomenderad att skriva ut här, och det hjälpte verkligen mig! Skönt att få skriva ut sina känslor ibland, när man inte kan få ut det i ord. Jag väljer inte att göra abort för att jag har ett barn i min mage som är missbildat utan för att MITT barn inte kommer att ha några funktioner alls med armarna, mitt barn saknar händer och fingrar och har armar som är symetriska på båda sidorna. :/ under läkartiden hos specialisten på Ks så upprepade han ett flertal ggr att han respekterar verkligen vårt beslut, då detta kunde ha upptäckts veckor innan. Att jag och min son har fått lida o 20

    Veckor sa han var ett miss från mamma mia i kista. Du, Ts... Du har absolut inte rätt att skriva här på tråden och påstå att det JAG och MIN MAN väljer att göra är

    Fel. Då tycker jag inte att du borde läsa den här tråden.

    Ni som stöttar mig med era fina kommentarer, ett STORT tack till er och massor av kramar! Tack för att ni får mig att känna att de fortfarande finns hopp! ??

Svar på tråden Min älskade son