Inlägg från: Anonym (oförståelse var namnet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (oförståelse var namnet)

    Inte ligga på klockan

    Anonym (Oförståelse) skrev 2016-02-14 18:32:01 följande:

    Du får nog förklara hur barn blir till tror jag. Vissa män tycks tro att vilket samlag som helst när som helst kan göra kvinnan gravid -och att man nästan alltid blir gravid på studs också- men så är det ju absolut inte. Ägget lever 12-absolut max 24 timmar. Utan samlag max 3-4 dar innan (och det är att ta i också) finns noll chans att bli gravid. Sen förstår jag inte heller hur han inte skulle kunna få till det bara för att han vet att du har äl. Maken fick till det alla äl under de 7 år vi försökte spontant. Såvida han inte haft utlösning 5 ggr på en vecka kan han inte misslyckas. Ibland undrar jag om män som påstår att de inte kan vid äl egentligen vill ha barn för varför skulle man inte kunna då om man kan annan tid? Det är ju ingen prestation att få orgasm liksom.

    Ni får ta ett snack för även om det är ovanligt händer det ju att folk inte blir gravida just p.g.a för lite sex. Missar man nån äl här och där och inte är superfertil kan det ju dröja längre än det hade behövt ta.


    på dig, då. du förstår uppenbarligen inte hur många män funkar. TS man har precis den prestationsångest som så många andra får när deras kvinnor håller på och nojar och kollar och testar och tvingar både sig själva och partnern. Och då står inte soldaten i givakt, tyvärr, ens om han sparat sig en månad. 

    När sex blir pliktskyldig rutin förlorar man bara på det, både som par och som hoppfulla blivande föräldrar.

    TS behöver hitta strategier för att få mer sex alla veckor, inte bara veckan runt ägglossning, för män är inte dumma. Vi fattar när vi blir behandlade som avelsdjur, och de flesta av oss blir inte direkt lyckliga av att behandlas som tjurar.
Svar på tråden Inte ligga på klockan