• jewel

    Höstbebisar efter IVF 2016

    En tråd för oss som blivit gravida efter IVF i början av 2016 och har BF under hösten. Välkomna! :)

  • Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016
  • jewel
    Queen5683 skrev 2016-02-16 20:13:16 följande:

    Hej nu hakar jag på här från andra tråden =)

    är 31 år, första gången som vi har kommit så här långt efter 3 ivf försök.

    Jag har mens värk som är rätt stark,känner du också så eller det har lugnat ner sig för dig?

    Jag vaknat mitt i natten med världens värk, är det vanligt?


    Jag hade ganska stark molvärk runt BIM men det var nog bara två eller tre dagar. Tror att det är väldigt vanligt, hade så när jag var gravid med dottern också. Nu är det inte mycket molvärk längre men jag har lite ont när jag kissar o det går väldigt trögt liksom. Känner igen det från senast också.
  • jewel
    lallallalla skrev 2016-02-16 21:12:36 följande:

    Har din molvärk också lagt sig? Jag hade jätteinsivt i flera dagar, men sen fått mindre. Och det känns mest på kvällen/natten. Usch, jag blir så orolig när symptomen kommer och går.


    Ja, samma här! Det är nog så det är, symptom som kommer o går. Jag har börjat må lite illa men det är jättelite, oftast när jag inte ätit på en stund. Det kommer o går också.

    Jag har varit väldigt orolig sen jag plussade men nu har jag bestämt mig för att njuta av att vara gravid! Får se om det lyckas... ;)
  • jewel
    lallallalla skrev 2016-02-16 22:13:58 följande:

    Finns det fler testomaner här? Jag känner mig så dum, men kan inte sluta. Det är som att det inte riktigt går in att jag är gravid eller att jag inte vågar tro på det kanske..


    Jag hade tre test hemma sen innan o fick ett av kliniken. Så jag har testat med dem. Jag har tänkt flera gånger att jag ska köpa fler test men det har inte blivit av. Mannen blev nöjd när han fick se ett CB digital där det stod Gravid :)
  • jewel
    lallallalla skrev 2016-02-17 06:36:09 följande:
    Då är jag inte helt ensam. Varför vill du köpa fler test då? Själv är jag orolig för missfall så jag vill se att testen hela tiden blir starkare. Samtidigt spelar ju inte det så stor roll, blir det missfall så blir det, oavsett hur mycket jag testar.

    Vår första graviditet fick vi MF i v. 8, så både jag och mannen vågar inte hoppas innan vi går in i v. 12. (12:e april)
    Precis, det är ju för att se att strecket blir starkare. Men nu kommer jag inte köpa nåt test, nån måtta får det vara ;)

    Förstår oron för missfall. Jag har fått ett missfall, det var i vecka 5 o den graviditeten var konstig med blödning innan BIM o supersvaga streck på gravtesterna så jag kände på mig att nåt var fel. Nu känns det mycket bättre, men det kan ju hända ändå såklart.
  • jewel
    lallallalla skrev 2016-02-17 07:54:16 följande:

    Om 2 veckor! Åhh.. jag förstår att du längtar! Har ni möjlighet att gå både du och pappan?


    Ja två veckor kvar! Vi går båda två, vill se lilla hjärtat slå tillsamman eller kunna trösta varann om det inte blir så. Har du fått nån tid?
  • jewel
    lallallalla skrev 2016-02-17 17:51:37 följande:
    Så tänker vi också. Jag tänkte ringa på fredag. Egentligen har jag testdag på lördag, men jag reser så mycket i mitt jobb just nu så jag har svårt att hitta bra tillfällen att ringa. Hoppas att de vill boka in ett ul då. :)
    Jag hade testdag en söndag, men ringde på fredagen. Det var inga problem alls. Då hade jag vetat om graviditeten i en vecka :)
  • jewel
    lallallalla skrev 2016-02-17 17:55:34 följande:
    Då måste du och jewel ligga ganska lika i tid? Åhh.. Jag längtar till det ul:et!

    Har du slutat testa än? Jag kan som sagt inte låta bli sålänge jag har stickor hemma. Men de tar slut i helgen. Jag har lovat migsjälv att jag ska sluta då. (Listen to the junkey..)
    Jag har BF 16 okt och stajlish har 12 okt. När har du?
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016