• Queen5683

    Höstbebisar efter IVF 2016

    jewel skrev 2016-02-16 20:01:42 följande:

    BF-lista:

    16/10 Jewel. 32 år. Andra barnet. Göteborg.


    Hej nu hakar jag på här från andra tråden =)

    är 31 år, första gången som vi har kommit så här långt efter 3 ivf försök.

    Jag har mens värk som är rätt stark,känner du också så eller det har lugnat ner sig för dig?

    Jag vaknat mitt i natten med världens värk, är det vanligt?
  • Queen5683
    lallallalla skrev 2016-02-16 21:12:36 följande:

    Har din molvärk också lagt sig? Jag hade jätteinsivt i flera dagar, men sen fått mindre. Och det känns mest på kvällen/natten. Usch, jag blir så orolig när symptomen kommer och går.


    Aaa håller med att det känns mer på kvällen/natten.

    Och det går lite trögt när man kissar också och herregud va man är svullen och gasig om magen, det går väl ner sen eller.

    Alltså vid det här laget vill man inte säga till nån att man är gravid för det så pass tidigt, men länge ska man vänta.. =)
  • Queen5683

    Hej tjejer! jag har liksom checkat ut i några dagar nu. Det har hänt en hel del så Here we go =)

    Testade ju positivt i tisdags och vi kunde inte blivit gladare men sen har jag ju haft extrema molvärk/ mensvärk sista tiden och jag har trott att de är vanligt, så säger ju alla. Alla som har varit gravida säger att det är helt vanligt men nåt inom bords sa att det här är inte normalt. Ringde till vårdguiden och förklarade och dem bad åka in på gynakuten på en gång. Gjorde det och efter gyn undersökning så säger dem att min äggstockarna är förstora och att jag har vätska och att jag är överstimulerad.

    Det var skönt för att jag bara visste att det inte var normal smärta jag hade. Blev in lagd och har varit här i 2 dagar, fy va jag hatar sjukhus :(

    Jag var förstoppad, hade ont/jobbigt och kissa, kunde inte dricka vätska ordentligt, kanske inte konstig att jag inte haft nån graviditet symptom Hihi. . Så nu har dem tvingat mig och dricka massa vätska och håller koll på mycke jag kissar och dricker.

    Hoppas på att får åka hem imorgon, håller tummarna:)

    Kram på er <3

  • Queen5683
    Libra1 skrev 2016-02-21 08:36:14 följande:

    Vad bra att du fick det kollat. Jag blev också överstimulerad denna gång och det kom tillbaka när jag blev gravid.

    Hoppas du får åka hem snart. Har du mycket vätska i buken? De har tappat mig en gång.


    Tack snälla, aa har en hel del vätska men dem har inte sagt nåt om att dem ska tappa mig men dem har haft kiss och dryck mätning så hoppas på det bästa iallafall:)
  • Queen5683
    CvL2015 skrev 2016-02-21 08:01:14 följande:

    Usch vad trist med sjukhus men bra att du lyssnar på kroppen och fått hjälp! Hoppas du går åka hem idag. Krya! <3


    Tack <3
  • Queen5683
    lallallalla skrev 2016-02-21 06:55:36 följande:

    Oj! Det där varnade min läkare mig för vid förra ivf:en. Vid äggplock hade jag superont! Inte ens morfinet hjälpte. Men jag hade inte vätska i buken. Då sa läkaren att jag förmodligen varit nära överstimulering och att jag måste vara uppmärksam om jag blir gravid, för då kan över stimuleringen få fart igen. Vid det här äp:et sa de ingenting.

    Vad himla skönt att du fått hjälp! Hoppas att du mår bättre snarast. :)


    Yes så är det nog, det fick fart när jag blev gravid för innan kände jag ingen smärta. väntar på läktarna ska gå sin runda så får vi se om jag får åka hem idag eller ej. Kram <3
  • Queen5683
    Sally Cinnamon skrev 2016-02-21 09:16:34 följande:

    Hej! Får jag vara med här? Här är en till halvvegetarian, 35 år och gravid med barn nummer två som borde komma i slutet av oktober.

    Är mkt nervös idag för jag hade missfall i september, just på den här ruvardagen, gulp! Det var dock efter ett ostimulerat FET så jag hoppas det är skillnad nu med alla hormoner jag får.


    GRATTIS och välkommen =)
  • Queen5683

    Hej Tjejer! Nu har jag checkat ut länge nog, Hihihihi.. Hur mår ni alla här i inne? Själv mår jag mycket bättre, överstimulering har blivit mycket bättre och jag känner inte av det lika mycket som förut. Är inne i v7( 6+1) och har lite få symtom, mår lite illa så fort jag känner hunger och ömma bröst som har blivit stora. Använder lutinus fortfarande men dock 2 gånger/dag istället för 3gånger /dag. Har blivit inskriven hos bm och har fått tid vul 22/3 så håller vi tummarna.

    Vi har berättat för våra närmaste och familj, det känns skönt och ha några och prata med om det här kände vi.

    Välkomna alla nya <3 Kul att vi har blivit så många :)

    Kram på er <3

  • Queen5683
    stajlish skrev 2016-03-03 12:30:11 följande:

    Jag får tyvärr gå ur tråden. Var på vul i tisdags och där fanns bara en fin liten hinnsäck i "rätt" storlek, men tom :( Antagligen blivit missed abortion enligt bm. Kroppen har inte fattat att det blivit missfall än då jag inte fått nån blödning än. Så nu väntar vi på att kroppen ska stöta ut det... Hann iaf va gravid i 8 veckor... Nu får vi ladda PM inför IVF2 då vi inte har fler ägg i frysen. Orättvist och bittert! Men men, det är va det är. Lycka till till er andra här inne! :)


    Oj beklagar, det är vad alla i här inne är rädda för. Styrke kram till dig <3
  • Queen5683
    Soffan83 skrev 2016-03-04 08:57:13 följande:

    Vad skönt :) här mås det bra, men mina bröst gör inte så där superont idag och igår kväll när jag tog av mig bh gjorde det knappt ont... Men dom är stora och svullna och vårtgårdarna är fortf mörkare o stora. Men jag mår iallafall lite illa :) har vul på ons, då e vi vecka 7+6.


    Men skönt att du inte mår illa, jag känner lite bara när jag blir hungrig inte annars. Jag lever efter symtom bara för att få känna att allt står rätt till... man blir lite galen :)
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016