• Soffan83

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Libra1 skrev 2016-03-01 18:34:38 följande:

    Idag har jag varit på ett tidigt VUL pga smärta över vänster sida. V6+0. Där fanns en fin hinnsäck i livmodern. Hurra!!! Smärtan beror antagligen på förstorad äggstock. Så ingen fara. Puh!


    Fasiken vad härligt! Grattis!
  • Soffan83

    Har haft en sånamysiga dagar idag och igår hemma med min gullunge på 11 år. Men jag är så trött och mår illa, mår illa när jag vaknar tills jag ätit, sen går det inte lång stund innan jag är hungrig igen så jag mår illa. Måste passa mig, gick upp över 30 kg när jag var gravid med sonen... Gick ut och gick idag, blev så trött när jag kom hem så jag toksomnade i soffan. Herregud, imorn ska jag till jobbet igen och jag har verkligen ingen som helst lust! Vill bara vila och ta hand om mig känner jag... Men det är värdsliga saker, jag är ju för f-n GRAVID )))

  • Soffan83
    Filli89 skrev 2016-03-01 18:17:44 följande:

    Hej tjejer. Några känner man igen hehe. Jag har oxå precis plussat och är nu i vecka 5. Fick vul tid 23/3 och kliniken sa även att ja bör skriva in mig på MVC och boka en tid efter 23. Det var så spännande och overkligt. Att det är JAG som är gravid. Hur mår ni vad har ni för symtom? Jag glömde fråga gällande lutinus de är så himla läskiga,varje gång de rinner till tror jag att det är blod.

    Sen undrar jag vad ni har för symtom?

    Själv kände jag en illamående igår som magsjuka/åksjuk/mild baksmälla typ. Idag inte så mkt bara mensvärk och brösten som börjat ömma igen ( de slutade ömma vid BIM)


    Grattis och välkommen! Jag slutade med lutinus efter 20 dagar, är i vecka 6+5. Mår illa, trött, stora vårtgårdar och svällda bröst. Min mage är jättesvullen, trög i magen.
  • Soffan83
    Filli89 skrev 2016-03-01 20:19:38 följande:

    Tack så mkt. Okee ska kolla med kliniken hur d har tänkt. Är oxå trög i magen, vågar inte gå på toa och göra nr 2 för ja tror att ja ska få missfall om ja trycker för hårt lol. Fånigt, jag vet men e rädd för allt. Samlag ska vi inte ens tala om. Hur känner du inför de?


    Jag log när jag läste att du inte vågar trycka på, för det vågar jag knappt heller!!! Jag vågar inte springa heller. Min sambo bär alla påsar om vi handlar, han vill inte att jag bär tungt :), jag får knappt dammsuga för honom, men det gjorde jag när han var på jobbet ;) det tyckte han var onödigt. Vi har haft samlag nu, men väldigt försiktigt... Jag blödde i början så då hade vi såklart inte alls.
  • Soffan83
    stajlish skrev 2016-03-03 12:30:11 följande:

    Jag får tyvärr gå ur tråden. Var på vul i tisdags och där fanns bara en fin liten hinnsäck i "rätt" storlek, men tom :( Antagligen blivit missed abortion enligt bm. Kroppen har inte fattat att det blivit missfall än då jag inte fått nån blödning än. Så nu väntar vi på att kroppen ska stöta ut det... Hann iaf va gravid i 8 veckor... Nu får vi ladda PM inför IVF2 då vi inte har fler ägg i frysen. Orättvist och bittert! Men men, det är va det är. Lycka till till er andra här inne! :)


    Åh nej vad tråkigt och jobbigt för er!!! Jag är livrädd att få det beskedet på ons... Stor kram!
  • Soffan83
    Queen5683 skrev 2016-03-04 08:39:16 följande:

    Hej Tjejer! Nu har jag checkat ut länge nog, Hihihihi.. Hur mår ni alla här i inne? Själv mår jag mycket bättre, överstimulering har blivit mycket bättre och jag känner inte av det lika mycket som förut. Är inne i v7( 6+1) och har lite få symtom, mår lite illa så fort jag känner hunger och ömma bröst som har blivit stora. Använder lutinus fortfarande men dock 2 gånger/dag istället för 3gånger /dag. Har blivit inskriven hos bm och har fått tid vul 22/3 så håller vi tummarna.

    Vi har berättat för våra närmaste och familj, det känns skönt och ha några och prata med om det här kände vi.

    Välkomna alla nya <3 Kul att vi har blivit så många :)

    Kram på er <3


    Vad skönt :) här mås det bra, men mina bröst gör inte så där superont idag och igår kväll när jag tog av mig bh gjorde det knappt ont... Men dom är stora och svullna och vårtgårdarna är fortf mörkare o stora. Men jag mår iallafall lite illa :) har vul på ons, då e vi vecka 7+6.
  • Soffan83
    Queen5683 skrev 2016-03-04 09:16:50 följande:

    Men skönt att du inte mår illa, jag känner lite bara när jag blir hungrig inte annars. Jag lever efter symtom bara för att få känna att allt står rätt till... man blir lite galen :)


    Ha ha ha, jo jag mår lite illa ;) men nu äter jag lite fruktsallad och keso så det lägger sig då när jag äter. Känns som att jag blir så hungrig så jag mår illa... Visst lever man för symptomen!!! Skulle en psykiatriker träffa mig nu skulle jag få diagnos biopolär direkt! Vid symptom: glad, energisk, nästan lite manisk, positiv känner mig jättegravid. När jag tycker något symptom minskat: ledsen, orolig, uppgiven, vill bara isolera mig i ett mörkt rum. Svårt att hänga med i svängarna ;)
  • Soffan83

    By the Way, jag googlar alla symptom och hittar massor av sidor. Allt ifrån helt normalt till missfall och missed abortion. Där kastas jag oxå mellan att bli lugn och nästintill hysterisk. Måste alltid avsluta en googling med en positiv tråd, och så läser jag den några låter tills jag blir lugn... Tills nästa googling på symptom.

  • Soffan83
    Queen5683 skrev 2016-03-04 09:36:42 följande:

    Heheheh vet precis vad du menar. Tänk att vi inte bara kan njuta av att bara vara gravid =) Man blir helt galen! Mina vönner som vet om att jag är gravid tycker jag äter som en gris och allt som jag ser., känner mig hungrig jääääämt Hihi =)

    Så det är väl mitt sätt och njuta av att vara gravid!


    Ha ha ha, ja eller hur! Men det kommer förhoppningsvis efter första vul där hjärtat pickar... Eller vecka 12 ;) eller när den e född. Ha ha ha, jag måste verkligen hejda mig, har redan gått upp sen ivfen typ 3 kg... Det finns ju inget att skylla på än jag ätit och inte vågat röra på mig! Nu har jag börjat gå mer.
  • Soffan83
    jewel skrev 2016-03-04 10:22:41 följande:

    Idag fick vi se ett litet hjärta ticka! <3 Jag var så nervös innan men nu känns allt helt underbart. Jag är också hungrig hela tiden, nu ska jag fira med att äta kanelbullar! :)


    Men åhhh vad roligt!!! Grattis grattis grattis <3 ät många kanelbullar. Kram
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016