• Blomma73

    Ni kvinnor som har håriga fittor.

    Mer hygieniskt är det ju inte att raka. Snarare större risk för svampinfektioner och annat.

    Själv blir jag oerhört irriterad i underlivet om jag rakar allt, två gånger på raken. (testat vid 4 tillfällen). Det blir obalans och underlivet reagerar först med att få mer flytningar, sedan genom att bli torrt och irriterat. Inget kul att ha sex då, gör bara ont.

    Tror det generellt beror lite på hur inre och yttre blygdläppar relaterar till varandra. Om jag inte har hårbuske i "fören" så skaver nästan klitoris mot trosan. Underlivet får då direktkontakt med tyget och ev. Kemikalier från tyg och tvättmedel. Kan däremot ansa lite på höjden med sax och raka lite längre ner, men det är det bara min man som känner och ser.

    Annars är jag som 70-talist faktiskt fortfarande väldigt ovan att se vuxna kvinnor utan hår, så reagerar faktiskt mer på det. Var mer i omklädningsrum förr, väldigt sällan nu. Därav ovanan. Nästan allla hade ju hår fram till för 10 år sedan.

  • Blomma73

    Liksom Anonym (!!) blir jag också oerhört irriterad i huden, har generellt rätt känslig hud. Ser för jävligt ut med röda utslag överallt. Kan komma en dag efter rakning, eller 10 dagar senare. Så fort en trosa skaver på minsta lilla vis är det kört. Ser oerhört ofräscht ut!

    Min man bryr sig inte, men kan ibland uppskatta att jag rakar lite längre ner ibland, som variation. Men det andra ser är en hårbuske. Tycker det är bra att den hårlösa trenden luckras upp.

Svar på tråden Ni kvinnor som har håriga fittor.