• Anonym (Nyskiljd.)

    Jag gjorde bort mig på dejten! Väldigt pinsamt läsning.

    För första gången på väldigt många år var jag ute på en dejt. Jag har varit gift i många år, och min exfru är den enda kvinnan jag varit med.

    Jag gick på dejt med en tjej som är bekant till en bekant, hon är c:a 25 och jag i 35års-åldern. Åldern tyckte inte hon var ett hinder och vi har skrivit mycket till varandra innan.

    Vi gick på en klassisk date, middag på restaurang. Hon var ganska söt på bild, men i verkligheten var hon verkligen supersöt. Sådär nästan bländande snygg men ändå väldigt söt. Hon var trevlig och pratglad, och hade en väldigt speciell röst. Ganska ljus och väldigt behaglig att lyssna på. 

    När vi satt och åt mitt emot varandra så såg jag hennes löjligt perfekta läppar, när hon åt, sippade på vinet, osv. Hennes utseende i kombination med hennes väldigt trevliga röst gav mig en underlig reaktion. Jag fick stånd. Ett riktigt smärtsamt hårt sådant, värre än när jag en gång prövade Viagra. Det gick inte ner heller, och jag fick hålla paniken borta när vi till sist skulle resa oss. Det syntes väldigt tydligt, antagligen fick hon svar på varför jag verkade så nervös när vi pratade.

    Hon var som sagt väldigt snygg, men samtidigt väldigt snäll, trevlig och avväpnande, inte så att hon borde gjort mig nervös. En snäll, glad, sprallig och rolig och trygg tjej. Absolut ingen bitch. Hon hade inte medvetet kåtat upp mig eller var särskilt provokativ.  snäv tröja, tighta byxor men inte mycket hud. Vanliga kläder.

    Situationen blev väldigt pinsam där jag stod med mitt jättestånd som töjde ut byxan. Det gick liksom inte att dölja. Hon såg ut som hon inte visste om hon skulle skratta eller gråta, och jag skämdes ännu mer. Jag ursäktade mig och gick hem, ensam. Ingen kram eller något sådant.

    Är det helt kört nu?

  • Svar på tråden Jag gjorde bort mig på dejten! Väldigt pinsamt läsning.
  • Anonym (Nnn)

    Nej men inte sjutton dumpar man någon för att de får stånd vid "fel tillfälle". Hon tyckte naturligtvis att det var jobbigt för att det var så uppenbart att du var obekväm.

  • Anonym (Glad tjej)

    Nej klart du inte ska ge upp, ring och förklara bara :)

  • Anonym (Flisan)

    Haha. Nä jag vet inte. Skämta om det. Och säg sedan att du själv blev lika överrumplad. Jag hade blivit både lite generad och tagit det lite som en komplimang.

    Jag kanske är extra tolerant eftersom min man lätt får stånd.

  • Anonym (Nää)

    Nä alltså det hade känts för desperat och creepy på första dejten, sorry...

  • Anonym (OhNo)

    Ja alltså om det inte vore för att man skulle blivit blixtförälskad och ville ses ändå så är det nog rätt kört. Jag hade inte velat ses igen efter en sån första dejt. Tyvärr..

  • Anonym (Kvinna42)

    Hade du joggingbyxor på dig eller? Jag ser sldrig om en man har stånd. Jag tror inte att vi kvinnor glor så mycket i era skrev som ni tror. Däremot verkar ju slutet på dejten blivit fel.

  • Carambolan
    Anonym (Kvinna42) skrev 2016-03-08 20:25:11 följande:

    Hade du joggingbyxor på dig eller? Jag ser sldrig om en man har stånd. Jag tror inte att vi kvinnor glor så mycket i era skrev som ni tror. Däremot verkar ju slutet på dejten blivit fel.


    Håller med... När min man har jeans eller andra byxor som inte är pyjamas utan kalsonger under så ser jag inte om han har stånd om jag inte verkligen glor.
  • Anonym (3)

    Här är en till kvinna som aldrig märkt om en man har stånd genom att se på hans byxor.
    Undrar om inte det här är en större grej för dig än för henne.
    Men om det nu hade varit så att en man får ett praktstånd av mig, så är det för tusan bara smickrande.
    Det betyder ju att han finner mig attraktiv och vem vill inte vara attraktiv? 
    Vi är ju vuxna människor. 
    Ring henne och föreslå en ny dejt, är du orolig, runka innan. 

  • Anonym (kls)

    Hur kan man vid 35 års ålder få råstånd av att se en vacker kvinna? 

Svar på tråden Jag gjorde bort mig på dejten! Väldigt pinsamt läsning.