Samir B skrev 2016-04-07 21:55:24 följande:
Skär så lite som möjligt i biten. Tina köttet i kylskåpet nästa gång du ska ta fram det. Stek köttet helt och skär upp det när du tillagat det, men glöm inte att köttet ska vila.
Jag åt fläskfilé ikväll så här gjorde jag. Bryn köttet runt om och krydda efter smak, jag använde salvia. Stek färdigt i ugnen gärna låg temperatur i ugnen tills köttet är ca 70grader. Jag serverade med bulgur blandat med smörstekta grönsaker.
Fläskfilén köpte jag på Eat! Ekoaffären Östermalmstorg. Grymt god förövrigt.
Lycka till
Tack för tipset, jag skärde upp flera bitar och stekte smakade bra.
Aniiee skrev 2016-04-07 21:56:57 följande:
Så kan du göra OM du tillagar hela/alla bitar. Man ska inte frysa om råvaror.
Lite sent påtalat kanske? Har skärt upp hela biten och fryst in ca 12 bitar