• Anonym (30åri­g-gift­)
    Äldre 8 Apr 10:49
    92200 visningar
    114 svar
    -1 +2
    114
    92200

    Min man vill se mig med andra

    Min man har förut antytt att han har haft fantasier om att jag ska vara med andra män men nu har han verkligen uttalat sig om att han verkligen vill se mig med andra.

    Han själv vill inte göra något med en annan kvinna men enbart vetskapen att jag gör något sexuellt med andra tänder honom. 


    De ska helst vara annorlunda än honom kroppsmässigt, mer muskulösa och gärna med välhängda. 


    Vad skulle ni andra gjort om ni fick ett sånt "erbjudande"?

  • Svar på tråden Min man vill se mig med andra
  • Anonym (§7)
    Äldre 8 Apr 11:05
    #1

    Be honom att sluta kolla porr. Fråga om han är 100% säker på hur han/du kommer att hantera denna erfarenhet. Hur kommer han att se på dig efter detta?
    Hur kommer du att se på honom efter detta? Ingen av er vet och ingen kan berätta för er hur ni kommer att reagera. Antingen tar ni risken lr inte. Enkelt.


     

  • Äldre 8 Apr 11:07
    #2
    +2

    Tacka och ta emot för att jag har en så generös man. Njut av livet, du har bara ett!

  • Anonym (Du?)
    Äldre 8 Apr 11:10
    #3
    -1

    Vänd på det. Oavsett vad han vill/säger.

    Skulle du vilja se honom med en snygg tight len 20 åring som är allt annat än alldaglig som du förmodligen är?

  • Anonym (30åri­g-gift­) Trådstartaren
    Äldre 8 Apr 11:12
    #4
    +1

    fast saken gäller ju att HAN vill inte vara med en len 20åring, han vill se MIG med en snygg man och han är så pass självsäker så jag tror på vad han vill.

  • Anonym (Du?)
    Äldre 8 Apr 11:18
    #5
    -1 +1
    Anonym (30årig-gift) skrev 2016-04-08 11:12:02 följande:

    fast saken gäller ju att HAN vill inte vara med en len 20åring, han vill se MIG med en snygg man och han är så pass självsäker så jag tror på vad han vill.


    Men det är alltid bra att vända på det. Då kan man se vad man själv tycker om själva fenomenet. Man blir inte lika girig och självisk.'
  • Anonym (30åri­g-gift­) Trådstartaren
    Äldre 8 Apr 11:23
    #6

    Men jag har ju inte samma fetisch som han har? Vi tänder ju inte på samma sak, hur ska jag kunna jämföra det då?

  • Äldre 8 Apr 11:34
    #7

    Intressant fråga!

    Jag delar din mans fantasi, skulle gärna se eller veta att min fru ligger med andra män. Vi har öppet förhållande men hon är aktiv där ännu.

    Hur känner du för att ligga med någon annan, finns fantasin hos dig, tänder tanken dig?

  • Anonym (Mr Hard)
    Äldre 8 Apr 11:45
    #8
    +2

    Jag var också en sån man som hade fantasier om att min fru skulle få ha en annan man när jag tittade på och jag är också självsäker och vet vad jag vill. Jag var den drivande i frågan och hon var väl mer tveksam till det först men hon började mjukna upp i saken och när vi var utomlands sa hon att hon var sugen att prova på hur det var. Sagt och gjort när vi kom hem satte vi in en annons på en kontaktsida och fick x antal svar av dom mest konstiga människorna men det var en vi fastnade för som bodde ganska nära oss och stämde träff med honom för att se vad han var för människa. Vi träffades på ett hotell en kväll men det blev inget den gången utan vi sa att vi skulle höra av oss till honom. Sagt och gjort redan på måndagen efter ringde jag upp honom och vi bestämde att vi skulle träffas till helgen hemma hos oss. Han kom och min fru och jag var nervös inför kvällen men när dom väl satte igång har jag aldrig sett min fru ha så skönt som hon hade det då och vi har träffats flera gånger efter det och ni är vi alla tre med samtidigt och varken jag eller min fru mår dåligt över det. Så jag tycker att ni ska prova på för jag tror inte att ni blir besvikna...

  • Äldre 8 Apr 11:51
    #9

    Jag tycker ni ska prata om saken i helt osexiga former t.ex. vad ni känner och tänker, men även ta in det som en fantasi i ert sexliv på något sätt utan att faktiskt bjuda in en man till. Kanske en flirt online eller cam? Tillsammans, eller bara du och att du berättar om det sen.

    Börja någonstans och känn er fram, men glöm för guds skull inte att prata med varandra. Sitt ner och verkligen prata om vad ni känner och tänker, vad som lockar och vad som skrämmer. Det kommer stärka er relation oavsett hur långt ni sedan väljer att gå.

  • Äldre 8 Apr 12:04
    #10

    Frigående fru!

    Har du ett sånt förhållande så du kan göra det du har lust med?

Svar på tråden Min man vill se mig med andra