Inlägg från: marengen90 |Visa alla inlägg
  • marengen90

    Dags för barn 2! BIM maj/juni 2016!

    Vi kör också på barn nummer två. Ska få mens vilken dag som helst. Så hoppas det blir sista mensen för den här gången. Har en son född maj-14 sen innan :)

  • marengen90
    aash skrev 2016-04-18 19:04:42 följande:

    Spännande! Hur var det förra gången då? Tog de lång tid att bli gravid med sonen?


    Det gick på första försöket förra gången. Mannen hoppas det tar nån månad denna gången för han tyckte det gick "för fort" :P

    Mådde illa i början förra gången sen fick jag både foglossnigar och karpaltunnelsyndrom. Värst var karpaltunnelsyndromet. Hoppas inneligt jag slipper det denna gången!

    Hur var det för dig?
  • marengen90
    aash skrev 2016-04-18 20:04:20 följande:

    Blev gravid på andra försöket så det gick ju ganska fort ändå;)

    Jag mådde riktigt illa till v.14 ungefär, sjukskriven och mestadels liggande. Men sen blev det bättre! Fick ngn njurstasproblematik senare men det gav med sig och jag mådde ok resten av tiden. Inser att jag glömt mkt!

    Okej, är det då man får besvär i fingrarna?


    Ja det är det. Kunde inte hålla i en smörkniv och att sova var en hel vetenskap! Fick ingen hjälp från mvc där vi bodde tidigare. Hoppas det är bättre i där jag bor nu :) Ja man hinner glömma mycket på ändå relativt kort tid!
  • marengen90
    Bäbiiiis skrev 2016-04-18 20:54:51 följande:

    Kul med lite fler här. Välkomna :)

    Haha.. "för fort". Jag väntar på äl nu i dagarna för ett första riktiga försök och här kan det inte gå fort nog.


    :)

    För min del får vi gärna ha tur igen och det går lika fort. Hoppas det tar sig direkt för er! :) Själv fick jag mens idag. Förhoppningsvis den sista på väldigt länge.
  • marengen90
    Marängen skrev 2016-04-18 23:55:18 följande:

    Hej :) hoppar gärna in här och gör er sällskap om det är okej? :) vi är mitt uppe i att försöka få till ett syskon till vår lilla dotter som är född juli-15 så hon har precis blivit 9 mån :)

    Jag har min mens just nu så det blev ingen december-bebis fast jag hade så sjukt mycket symtom för graviditet. Men men :)


    Kul att vi ligger lika i menscykeln och har liknade användarnamn haha ;)

    Vi börjar också efter denna mens. Läskigt och spännande på samma gång :)
  • marengen90
    Marängen skrev 2016-04-19 23:10:42 följande:

    Haha men vad roligt :D och vilket sammanträffande! Har ni fler barn? (Troligtvis eftersom du hänger här ;))

    Jag hoppas att jag inte ska behöva ha lika lång cykel som senaste 2, mellan 34-40 dagar. Men kan tänka mig att det tar ett tag innan kroppen är i fas igen efter både graviditet och amning i 8 månader. :)


    En som blir 2 år nu i maj :)

    Jo vilken lång cykel. Min har såklart börjat hoppa lagom till vi ska börjaa försöka.. Nån månad var det bara 21 dagar och nu senast 27, normalt för mig är annars 24. Så jag har kort cykel (och tyvärr många blödningsdagar på det).

    Ska bli så kul att följas här i tråden:) Hoppas på att få se några plus snart!
  • marengen90
    Marängen skrev 2016-04-20 22:14:40 följande:

    Åh vad roligt med en 2 åring! Full fart hemma förstår jag ;)

    Åh ja det förstår jag, man skulle haft 28 dagar! Hade varit perfekt.

    Jag hoppas också att många plussar, helst alla!


    Ohja dagarna går fort fram med en 2åring! Han sover inte hela nätter heller men vi känner ändå att det finns plats för en till. Sen är det ju nästan ett år innan en till liten kommer, så pojken hinner utvecklas massor på den tiden :)

    Ja ett mellanting på mensen hade varit optimalt. Nu satsat vi på plus i maj! Har laddat upp med gravtester här hemma och kommer säkert testa lite för ofta haha.
  • marengen90

    Jag försöker att inte analysera äl och flytningar och hoppas på det bästa. Skulle det dröja för oss att bli gravida kommer jag nog börja hålla koll ist! Vill inte att det ska bli prestationsångest över det hela. Men har ett hum om att äl är slutet på nästa vecka enligt appen :)

  • marengen90
    Bäbiiiis skrev 2016-05-03 09:11:08 följande:

    Inte kunde jag hålla mig till imorgon med att testa hehe. Är på äl+9 nu och imorse tog jag ett "bäst på test" (blå) och ett "rfsu" (röd). Hihi nu ser jag ett streck på det blå :) Ganska tydligt irl. Kan knappt tro det men visst måste det betyda att jag är gravid!?


    Ser ett svagt svagt! Hoppas det ökar. Testar igen om 2 dagar :)
  • marengen90
    Bäbiiiis skrev 2016-05-06 19:58:06 följande:

    Nu tycker jag nog att strecket är ganska tydligt på bim (äl+10). Men hoppas ju såklart att det fortsätter att bli starkare. Jag har 2 test kvar.


    Väldigt tydligt! Du behöver nog inga fler för du är solklart gravid :) Grattis! :)
Svar på tråden Dags för barn 2! BIM maj/juni 2016!