Inlägg från: FlikkanM |Visa alla inlägg
  • FlikkanM

    Dags för barn 2! BIM maj/juni 2016!

    Hej hej hoppar gärna med här också ???? Mensen är på sluttampen nu och ägglossning bör ske i slutet av nästa helg eller början på veckan efter. Har en nybliven 3 åring här hemma och vi har bestämt att det är dags för nr 2. Spiralen rykte den 19 April och har rätt kort cykel så borde ligga på BIM vid 16/5. Verkar precis som kroppen fattat att man vill bli gravid igen för senaste månaderna har jag fått mensliknande blödningar regelbundet vilket jag inte haft med nån av mina spiraler tidiage. Då har mensen varit helt borta. Så hoppas kroppen vill sammarbeta ????

  • FlikkanM
    Marängen skrev 2016-04-25 21:40:46 följande:

    Fy vad jag tycker att det är segt från mens fram till äl. Blää!! Snart dags dock att börja med äl-test, lite spänning iallafall hehe.

    Hur ligger ni till med allt? Ska vi göra en bim-lista? :)


    Sista mensdagen idag och antagligen ÄL slutet av denna eller början av nästa vecka så snart börjar det närma sig att kolla med tester. Och bäbisverkstan kan starta på riktigt.

    Kommer inte ihåg hur länge de små rakarna kan hålla sig vid liv där inne så kanske kommer denna veckas mys ger resultat vem vet :)
  • FlikkanM

    Bim-lista

    Bäbiiiis: 6 maj

    Marengen90: 12 maj

    FlikkanM: 16 maj (typ)

    aash: 17 maj

    Marängen: 23 maj (typ)

  • FlikkanM

    Idag har ÄL värken ökat, började igår och de berömda brosekretet är här. När har jag nu ÄL? Idag? Imorgon? Borde ha det idag enl en app och imorgon enl en annan. ÄL testet imorse var neg, ska prova imorgon med å se. Men nån av dagens borde det vara. Har fått till det varje dag fre-sön så får se om det räcker eller om det blir mer spontan mys ikväll. Vill inte "boka in" sex. Kommer på mig själv att bara tänka på barnverkstan direkt efter myset är klart å det känns inte helt okej.

    Men kollar med ÄL tester för skojskull för att se om kroppen är som innan spiralen åkte ut. Kommer nog inte testa fler månader om det inte tar sig denna gång. Var en annan medlem som skrev så bra att "strunta i tester och ha sex istället" och det känns så mycket bättre.

  • FlikkanM
    aash skrev 2016-05-02 12:32:32 följande:

    Ja det är ju lätt att man är för inne i ältester och andra hjälpmedel och det blir stressande och nästan arbetssamt att försöka bli gravid.

    Men ni har ju varit aktiva under helgen så det är nog mer än bra!

    Kan bara tala för mig själv gällande äl, jag testade negativt i lördags men väldigt starkt positivt igår. Kanske är samma för dej? Att det ej varit än? Hade brosekretet typ fre-sön.


    Ja det är nog så, men jag får vänta och se helt enkelt. Skulle ÄL vara imorgon så är helgens mys väldigt bra. Får se om det blir nått mer. Om inte annat så kommer det fler ÄL under månaderna framåt haha så nån gång tar det sig ???? är ju bara i början än så ????

    Hur som så ska de bli spännande att se hur kroppen reagerar framöver. De andra gångerna jag varit gravid har jag listat ut det innan jag testat.

    Men kanske är annat nu när man redan fått barn? Nån som har nån erfarenhet? Eller ska man gå på att ingen graviditet är den andra lik?
  • FlikkanM
    maartiiina skrev 2016-05-03 09:48:43 följande:

    Hej,

    Har har vi en som ganska nyligen plussat, för ca en vecka sen. Vart vårat 4e försök och det tog sig. Har en dotter på 1år och går allt som det ska blir det syskon kring årsskiftet.

    Håller tummarna för massa plus här inne nu och grattis till er som redan gjort de :)


    Stort grattis till pluset :)
  • FlikkanM
    Bäbiiiis skrev 2016-05-03 09:11:08 följande:

    Inte kunde jag hålla mig till imorgon med att testa hehe. Är på äl+9 nu och imorse tog jag ett "bäst på test" (blå) och ett "rfsu" (röd). Hihi nu ser jag ett streck på det blå :) Ganska tydligt irl. Kan knappt tro det men visst måste det betyda att jag är gravid!?


    Woho, grattis! Har du testat nått mer?
  • FlikkanM

    Nu har jag fått massiva ÄL sekret så tror nog jag har ÄL nu eller snart! Det blir mysa ikväll å hel helgen! Kanske är det så att jag har en ordentlig ÄL IOM alla kramper från i söndags! Blir knäpp på hur kroppen funkar men fasiken vad skönt att se att det är nog nu jag har ÄL :) nått klockrent tecken hahaha

  • FlikkanM
    aash skrev 2016-05-06 19:02:47 följande:

    Hoppas hoppas!!


    Ja hoppas verkligen ikväll å på söndag är jag garanterad mys iaf hahahaha

    På nått sätt, nån gång framöver kommer pluset. Är ju bara på första försöket denna månad för bebis nr 2. Men kroppen är verkligen lite annorlunda än vad man är van vid efter 3 år med spiral haha

    Hur går det för dig?
  • FlikkanM
    Bäbiiiis skrev 2016-05-06 19:58:40 följande:

    Äl+12 menar jag ju såklart :)


    Åh det syns klart å tydligt!!! ????????????????????
Svar på tråden Dags för barn 2! BIM maj/juni 2016!