Inlägg från: Marängen |Visa alla inlägg
  • Marängen

    Dags för barn 2! BIM maj/juni 2016!

    Hej :) hoppar gärna in här och gör er sällskap om det är okej? :) vi är mitt uppe i att försöka få till ett syskon till vår lilla dotter som är född juli-15 så hon har precis blivit 9 mån :)

    Jag har min mens just nu så det blev ingen december-bebis fast jag hade så sjukt mycket symtom för graviditet. Men men :)

  • Marängen
    marengen90 skrev 2016-04-19 06:27:04 följande:
    Kul att vi ligger lika i menscykeln och har liknade användarnamn haha ;)

    Vi börjar också efter denna mens. Läskigt och spännande på samma gång :)
    Haha men vad roligt :D och vilket sammanträffande! Har ni fler barn? (Troligtvis eftersom du hänger här ;))

    Jag hoppas att jag inte ska behöva ha lika lång cykel som senaste 2, mellan 34-40 dagar. Men kan tänka mig att det tar ett tag innan kroppen är i fas igen efter både graviditet och amning i 8 månader. :)
  • Marängen
    marengen90 skrev 2016-04-20 08:02:20 följande:
    En som blir 2 år nu i maj :)

    Jo vilken lång cykel. Min har såklart börjat hoppa lagom till vi ska börjaa försöka.. Nån månad var det bara 21 dagar och nu senast 27, normalt för mig är annars 24. Så jag har kort cykel (och tyvärr många blödningsdagar på det).

    Ska bli så kul att följas här i tråden:) Hoppas på att få se några plus snart!
    Åh vad roligt med en 2 åring! Full fart hemma förstår jag ;)

    Åh ja det förstår jag, man skulle haft 28 dagar! Hade varit perfekt.

    Jag hoppas också att många plussar, helst alla!
  • Marängen

    Fy vad jag tycker att det är segt från mens fram till äl. Blää!! Snart dags dock att börja med äl-test, lite spänning iallafall hehe.

    Hur ligger ni till med allt? Ska vi göra en bim-lista? :)

  • Marängen

    Alltså jag är bara på cd9 idag och redan massa molvärk över äggstockarna och sekretet börjar bli likt äl-sekret.. Knäppa knäppa kropp! Snacka om obalans efter en graviditet. Förra månaden hade jag bara 9-10 dagar lutealfas och har aldrig haft så tidigare, brukar vara 14 dagar varje cykel. Kommer bli många äl-stickor denna månad med. Tror inte jag vågar berätta hur många som gick åt förra månaden haha.

  • Marängen
    SamsonS skrev 2016-04-27 12:59:59 följande:

    Jag börjar känna mig lite förvirrad.
    Hat väldigt oregelbunden cykel, allt ifrån 25-42 dagar som längst. De senaste cyklerna har legat på runt 30-32 dagar.

    Nu denna gången började jag med äl testerna på cd 9, och har hittills inte haft ens en minsta antydan till stegring, testerna är helt blanka. Vi har kört på varannan dag sedan cd 8 för att säkert inte missa. Haft lite stickningar i ländryggen precis som jag brukar ha vid äl, haft äl flytningar i omgångar som jag också kan ha ibland. Men den ilande smärtan och ömheten i magen och de ömma bröstvårtorna som jag brukar ha vid äl har inte dykt upp.
    Nu däremot, på cd 22 har jag börjat få molvärk, precis som innan mens. Alltså inte alls samma som vid äl. Brösten har också börjat ömma, inte bara bröstvårtorna.

    Känner att jag griper efter halmstrån, men finns det en liten chans att jag har kunnat missa äl, trots äl test samma tidpunkt varje dag (billiga stickor dock), och utan de vanliga känningarna, för en gångsskull ha en någorlunda normal cykel på 28 dagar och faktiskt lyckats bli gravid?

    Åh, vi har försökt så länge nu så man funderar verkligen över alla chanser man skulle kunna ha....


    Men kan du ha missat stegringen om du bara testat en gång per dag? :) vilken tid testar du på dygnet? :) jag har också väldigt oregelbunden och jag testar 3 gånger om dagen från cd10 ????
  • Marängen
    SamsonS skrev 2016-04-27 23:03:12 följande:
    Testar vid 16-17 på eftermiddagen. Förra cykeln fick jag en stegring i två dagar men aldrig något positivt test. Kan det vara så alltså att man har så snabb stegring så det inte räcker med att testa en gång om dagen? Då är det ju faktiskt ingen omöjlighet att jag missat den :/ äh, blir det inget denna gången skiter jag nog i testerna, vi sexar ju på som bara den ändå för att inte missa ju :P
    Jo det tror jag flera har faktiskt, kort stegring alltså. Men om ni har mycket sex ändå så skippa testen om det känns bra :) jag vill ju gärna veta när jag kan börja testa med g-test och därför vill jag också veta när jag har äl :)
  • Marängen
    maartiiina skrev 2016-05-03 09:48:43 följande:

    Hej,

    Har har vi en som ganska nyligen plussat, för ca en vecka sen. Vart vårat 4e försök och det tog sig. Har en dotter på 1år och går allt som det ska blir det syskon kring årsskiftet.

    Håller tummarna för massa plus här inne nu och grattis till er som redan gjort de :)


    Grattis till plusset och välkommen :D
Svar på tråden Dags för barn 2! BIM maj/juni 2016!