• aash

    Dags för barn 2! BIM maj/juni 2016!

    Hej!
    Vi är nu redo för syskon till vår 2 åring och hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi blir gravida! Vi satsar på att börja nu i maj, är det fler som är i startgroparna?;)

  • Svar på tråden Dags för barn 2! BIM maj/juni 2016!
  • aash
    Bäbiiiis skrev 2016-04-17 10:53:10 följande:
    Vi är också i startgroparna och vill ha ett syskon till vår 1,5 åring. Vi börjar redan nu i april och jag har troligtvis ägglossning tor/fre nästa vecka :D

    Det känns fantastiskt kul och spännande att köra igång denna process igen. Sist gick det ganska snabbt att bli gravid. (Grav 1 på första försöket --> missfall i v 12, grav 2 på 4 försöket --> vår fina son)

    Hur snabbt gick det för dig?

    Ska ni använda ägglossningstest eller någon annan metod för att pricka äl eller har du koll på cykeln ändå?
    Det gick snabbt för oss också, andra försöket;)
    Oj, så hemskt med missfall så pass "sent", hade ni hunnit berätta för folk?

    Jo har beställt några äl-test, körde på såna förra gången också och det
    gick ju bra. Har rätt bra koll på cykeln också!
  • aash
    Emmask skrev 2016-04-17 12:46:01 följande:

    Men jag följer även denna såklart. Har en född hösten -14 och nojar lite över hur länge det ska ta denna gång. Förra var ett hoppsan.


    Oj, ja jag såg det nu! Var så längesen jag använde denna sida så tyckte de kändes enkelt att bara skapa en egen tråd????
    Okej, sätter ni igång redan nu? Ja man vet ju aldrig hur lång tid det kan ta. Speciellt med ett "hoppsan" i bagaget!
  • aash
    Bäbiiiis skrev 2016-04-17 18:40:03 följande:
    Ja vi berättade redan i v 8 för några vänner och familj vilket jag inte ångrar. Skönt att kunna prata om det. Fostret hade slutat växa i v 6 men missfallet kom v 12. Vi blev såklart ledsna men såhär i efterhand känns det inte så farligt att ha varit med om. Hade det inte blivit missfall hade vi ju nte haft vår son idag. Berättade även tidigt nästa gång jag blev gravid.

    Jag kör med äl-test och tempning för att se när jag har äl.
    Vi berättade också tidigt för familj och nära vänner, blev nästan tvungna då jag mådde så otroligt dåligt! Det är nästan värst inför denna gång, oron över graviditetsillamåendet... Var sjukskriven fram till v.14 ungefär.

    Ja just ja, tempning kan man ju också använda sig av!
  • aash
    Bäbiiiis skrev 2016-04-18 07:31:40 följande:
    Usch så jobbigt att må så illa. Det slapp jah helt. Jag är mest orolig för foglossning (förutom missfall såklart). Hade foglossning mellan v 10 och v 20.
    Ja då slapp jag ju besvär med foglossning istället då! Måste ju vara otroligt jobbigt att ha de så länge! Hoppas de bli bättre denna gång iaf.
    Man blir väl begränsad då, jobbigt att ha en liten som fortf behöver lyftas osv.
  • aash
    marengen90 skrev 2016-04-18 12:33:41 följande:

    Vi kör också på barn nummer två. Ska få mens vilken dag som helst. Så hoppas det blir sista mensen för den här gången. Har en son född maj-14 sen innan :)


    Spännande! Hur var det förra gången då? Tog de lång tid att bli gravid med sonen?
  • aash
    Anonym K skrev 2016-04-18 19:15:40 följande:

    Hej!

    Här är en som ska börja på sin sista p-pillerkarta på onsdag! Hoppas det tar sig relativt snabbt då jag var en sådan som i min förra graviditet mådde fantastiskt och bara längtar och hoppas på samma sak den A gång. Har en tvååring här hemma sedan tidigare så nu ska vi göra småsyskon ????


    Roligt! Men det låter ju super att de var en bra graviditet! Tänk att de kan vara så olika! Ja jag lyckades också få in massa frågetecken istället för en smiley...
  • aash
    marengen90 skrev 2016-04-18 19:58:59 följande:
    Det gick på första försöket förra gången. Mannen hoppas det tar nån månad denna gången för han tyckte det gick "för fort" :P

    Mådde illa i början förra gången sen fick jag både foglossnigar och karpaltunnelsyndrom. Värst var karpaltunnelsyndromet. Hoppas inneligt jag slipper det denna gången!

    Hur var det för dig?
    Blev gravid på andra försöket så det gick ju ganska fort ändå;)
    Jag mådde riktigt illa till v.14 ungefär, sjukskriven och mestadels liggande. Men sen blev det bättre! Fick ngn njurstasproblematik senare men det gav med sig och jag mådde ok resten av tiden. Inser att jag glömt mkt!

    Okej, är det då man får besvär i fingrarna?
  • aash
    marengen90 skrev 2016-04-18 20:10:18 följande:
    Ja det är det. Kunde inte hålla i en smörkniv och att sova var en hel vetenskap! Fick ingen hjälp från mvc där vi bodde tidigare. Hoppas det är bättre i där jag bor nu :) Ja man hinner glömma mycket på ändå relativt kort tid!
    Oj, usch det låter fruktansvärt! Ja hoppas de inte blir så denna gång!!
  • aash
    lillbusan skrev 2016-04-19 18:00:28 följande:

    Hänger gärna på här!

    Vi har precis startat bebisverkstaden... Jag är 27 år, sambon snart 34 år, och vi känner att det är dags med ett syskon till vår 8-åring nu
    Oroar mig dock över att det ska ta tid, då jag varit gravid vid två tillfällen innan och båda gångerna tog 2 år utan p-medel... Så nu har jag kört igång med äl-test direkt, i hopp om att det ska bli en tidig 2017-bebis

    Och nog ser väl dagens test positivt ut? Glad


    Tycker definitivt att det ser positivt ut! Bara att köra på och hålla tummarna!
Svar på tråden Dags för barn 2! BIM maj/juni 2016!