Inlägg från: Anonym (Haft tuffa år) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Haft tuffa år)

    Förlorar på att praktisera jämfört med att bara gå hemma...

    Livetskamp skrev 2016-04-20 11:53:24 följande:
    Hade du själv kunnat tänka dig att jobba en dag utan att få en krona extra för besväret? Gräv gärna fram en person som kan tänka sig det, är du bussig... Lätt att tala om för andra hur de ska göra. Självklart ska det _löna_ sig att arbeta oavsett.
    Förstår att livet inte är lätt, men faktum är att vi är många som jobbat gratis(nästintill) i perioder för att få erfarenhet. I USA är det vanligt att man som utlänning får göra det i utbyte mot geencard ett år och erfarenhet. Många har nog slitit hund ett bra tag innan frukten kan skördas. Lycka till
  • Anonym (Haft tuffa år)
    Livetskamp skrev 2016-04-20 12:53:46 följande:
    Det ligger ofta närmre till hands än vad man tror... Sedan ska det finnas en rimlig arbetsmarknad också, annars blir det ju svårt att slå sig fram. Jag tröttnar dock fort, kan tänka mig att jobba med vitt skilda saker i det här livet. Har inget behov av att titulera mig något särskilt, vill helst inte begränsa mig så mycket.
    Många är trötta på sina jobb. Jag tex men går ändå dit med ett leende för jag har ett jobb och viss uppgifter är riktigt kul.
Svar på tråden Förlorar på att praktisera jämfört med att bara gå hemma...