Inlägg från: Anonym (Lever på hoppet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lever på hoppet)

    Nån som nyligen separerat och hoppas på att få tillbaka sitt ex? Ska vi följas åt?

    Hej fina ni.

    Jag och min kille gjorde slut för två dagar sedan. Vi älskar varandra, men kan inte ha en relation just nu. Träffades vid fel tidpunkt i livet, helt enkelt. Han måste hitta sig själv och få ordning på sitt liv. Det enda jag vill är att det ska bli vi i framtiden. Jag vill så gärna att han ska höra av sig och vilja försöka igen. Inte idag eller imorgon, men om ett tag, när allt lugnat ned sig. Just nu är allt bara ett mörker.

    Jag har bestämt mig för att inte ha nån kontakt med honom på minst en månad, med start idag. Det kommer att bli svårt, men jag har raderat honom från alla sociala medier och även hans nummer. Min förhoppning är ju att han kommer att sakna mig och komma till insikt att vi inte kan leva utan varandra.

    Någon där ute som vill följas åt? Så kan vi peppa varandra och dela lite tankar och komma med tips. Känns som om den här resan kommer att bli en smula enklare då...

  • Svar på tråden Nån som nyligen separerat och hoppas på att få tillbaka sitt ex? Ska vi följas åt?
  • Anonym (Lever på hoppet)

    Hej saknar!

    Kul att vi kan följas åt mitt i sorgen.

    Mitt ex har blivit deppig och stressad. Han stötte därför bort mig periodvis och det var otroligt jobbigt. Även där svartsjuketjafs från hans sida. Har verkligen försökt att stötta, men nu funkar det inte längre. Han måste ta tag i sina problem på egenhand. Precis som ditt ex är han medveten om allt och har sagt att han måste ha tid ensam och söka hjälp för att må bra igen, sen får vi se. Vi gjorde slut i fredags, efter nästan ett år ihop. Vi grät, sa att vi älskar varandra och hur mycket vi kommer att sakna varandra.

    Jag hoppas ju innerligt att han får hjälp och sen vill försöka igen. Just nu kan jag inte se nåt annat alternativ. Jag älskar honom så jävla mycket. Men det kan ju lika gärna vara så att jag aldrig hör ifrån honom igen...

    Starkt gjort av dig att inte höra av dig på 2 månader. Inte alla som lyckas med det. Men jag ska liksom du försvinna totalt från jordens yta nu ett tag fram över, så får han fundera och sakna.

    Men nu när det gått så pass lång tid, vad tror du han skulle säga om du skickade ett sms? Känns det lite lättare med sorgen om du jämför med första veckan?

    Förstår din känsla gällande att han kanske ska ha gått vidare. Min värsta mardröm just nu

  • Anonym (Lever på hoppet)

    Ingen mer som vill haka på? :)

  • Anonym (Lever på hoppet)
    Miss Skywalker skrev 2016-04-24 22:50:52 följande:

    Min undran är varför du vill hänga upp ditt liv på någon som uppenbarligen inte älskade dig tillräckligt för att vilja ha dig kvar?


    Intressant input, men jag ser det inte som så. Jag lämnade honom pga att vi inte kan ha en relation när han inte tar tag i sina problem. Min förhoppning är ju givetvis att mitt beslut ska få honom att söka hjälp. Söker han inte hjälp är jag inte intresserad, för DÅ älskar han mig uppenbarligen inte tillräckligt.
  • Anonym (Lever på hoppet)
    Anonym (gått igenom detta) skrev 2016-04-25 08:57:22 följande:

    Hej! Har varit med om samma. Min partner behövde ta tag i saker på egen hand. Jag har aldrig varit så rädd inför ett svar, så vet hur ni känner.

    Vi hade ingen kontakt på 2 veckor och min partner kunde koncentrera sig på sig själv (det söktes hjälp snabbt.

    Idag är det vi sedan flera år tillbaka.

    Jag hoppas att jag på detta sätt kan ge lite hopp till någon

    Lycka till!


    Hej å tack för positiv historia.

    Jag hoppas så himla mycket att han verkligen söker hjälp nu. Livrädd för att han skiter i det och livrädd över att han aldrig kommer att höra av sig igen. Däremot räknar jag inte med att han kommer att höra av sig om två veckor, utan snarare om två månader i så fall. Fram till dess får jag försöka att fokusera på mig själv och inte pausa mitt liv.

    Tack igen!!
  • Anonym (Lever på hoppet)
    Anonym (Saknar) skrev 2016-04-25 10:25:30 följande:

    Hej och skönt att höra från dig Lever på hoppet! Man känner sig lätt så ensam i detta. Jag och mitt ex hade för vana att smsa varandra väldigt mycket så det har gjort att tomheten känns ännu större för mig när det också är borta.

    Åh jag förstår din känsla så mycket! Jag hoppas att han tar tag i sig själv och det tror jag att han kommer att göra. Det är lätt att sticka huvudet i sanden när vardagen bara går men efter ett uppbrott från någon man älskar så ställs ju allt på ände och då bör han förstå hur viktigt det är tänker jag. Min hade redan börjat söka under vår relation, inte hos terapeut eller så men i självhjälpsböcker så jag ser det som positivt.

    Vilket fint avslut ni fick! Jag tror att det hjälper mycket att ha det att se tillbaka på, för er båda! Vårt är nåt jag tänker mycket på och har ältat en del under de här två månaderna. Vi har också gråtit mycket tillsammans och pratat om hur vi ska göra men den sista gången sågs så var det lite annorlunda och det skrämmer mig lite. Vi var ju ledsna men mitt ex var mer behärskad än tidigare och grät inte (jag grät massor). Jag försöker tänka att han var så för att kunna klara av det. Jag sa att jag inte tror att jag kommer att kunna sluta älska honom oavsett vad som händer och han sa att det behöver jag ju inte göra. Sen sa vi att vi älskade varandra och att vi inte ska höras på ett tag och så skildes vi åt.

    En annan sak jag har ältat mycket är hans svartsjuka. Han verkade inte så svartsjuk under första delen av vårt förhållande och han har sagt att det var pga att han inte vågade visa det då men jag vet inte och funderar på vilken del jag själv kan ha i det. När vi blev ihop så hade jag relativt nyligen avslutat ett annat långvarigt förhållande och var försiktig i början med att gå för fort fram. Jag ville inte ses så ofta, vänta lite med att offentliggöra förhållandet på facebook och även om vi umgicks mycket med varandras vänner så var jag lite avvaktande med att presentera för släkten och så (de bor rätt långt från vår stad i och för sig) även om jag förstås berättat om honom. Han däremot pratade om att flytta ihop, barn och giftemål och sånt. Så ja, jag tror att vi var lite i ofas när det gäller det och att det kan ha bidragit till svartsjukan. När jag sen började känna mig mer redo så blev det svårt pga svartsjukan just.

    Jag försöker som du tänka att om han gått vidare så älskade han inte mig tillräckligt men det känns ändå otroligt tungt. Jag hade hoppats på att han skulle höra av sig först eftersom han skulle jobba med sig själv, när han var redo liksom... men jag vet inte. Vi hade planer på att flytta ihop till hösten så hör han inte av sig innan dess är det nog kört även om jag inte vill tänka så :/ Samtidigt kan ju han ha fantiserat ihop att jag har gått vidare och hittat nån ny och därför inte hört av sig... En tröst är att jag har två väninnor som gått igenom liknande och där hörde båda männen av sig efter ca 6-8 mån och ville försöka igen. I ena fallet blev det bra och i andra så hade väninnan hunnit tappa känslorna på vägen.

    Jag vågar nog inte höra av mig till honom. Känns som att han håller sig undan. Vad jag kan se har han bara gjort ett inlägg på facebook sen vi gjorde slut och innan var han rätt aktiv där så kanske han har gjort så jag inte kan se. Jobbigt i så fall. Eller så är han deppig och kommer sig inte för att skriva. Men jag ska nog höra av mig till vår gemensamma kompis. Kanske idag. Är bara rädd för vad jag kan få veta och är jättenojig. Har känt mig lätt illamående ett bra tag nu förmodligen pga oro så att jobba och sånt känns tungt.

    Ursäkta för så långt inlägg, behövde nog skriva av mig. Hur känns det för dig nu? Lättare eller svårare för var dag som går?


    Hej igen!

    Ja tystnaden är brutal. Vi hördes också väldigt mycket på sms och telefon. Nu är allt bara tyst. Känns så jäkla jobbigt och ensamt. Jag har ju inte hunnit vänja mig det minsta, utan tittar av vana på telefonen hela tiden. Sen slår det mig att han kommer ju inte höra av sig, så jag MÅSTE sluta glo på telefonen hela tiden.

    Men det lät ju som om ni också har haft ett fint avslut. Sen är ju det där "vi hörs inte på ett tag" apjobbigt. Vad tusan är ett tag!? Du har ju inte hört nåt från honom på två månader, jag är ju bara på dag tre i eländet. Men ditt ex kan ju fortfarande bli den som kontaktar först. Jag menar, vad vet du? Han kanske skickar ett sms ikväll. Det har ju gått så lång tid sen ni hördes, så det är ju inte omöjligt.

    Vi hade inga planer om att flytta ihop, däremot har vi betalat handpenning på en resa i september. Resten ska betalas i början av juli. Vet inte hur jag ska göra. Boka av skiten, eller vänta? Gahhh. Hoppas ju på nåt sätt att vi kommer att kunna åka ihop. Men då måste det fattas ett beslut om oss om typ två månader, vilket jag inte tror kommer att ske..

    Känner igen den där illamåendekänslan. Vidrig. Men han är nog låg, det är därför han inte är så aktiv på FB, men jag förstår att du är orolig och nervös. Själv känner jag mig sämre idag. Hade sjukt svårt att sova och vaknade vid 04 med panik. Sitter på jobbet nu och känner mig som ett vrak.

    Uppdatera med vad kompisen sa sen.

    Kram på dig!
  • Anonym (Lever på hoppet)
    Anonym (Saknar och hoppas också.) skrev 2016-04-25 11:53:33 följande:

    Vi var tillsammans väldigt många år, jag kom på honom med en annan, jag ville reda ut men han ville skiljas och det med en gång, skilsmässan har gått igenom.

    Det är många som säger att det finns bättre för mej men jag vill inte ha någon annan.

    Den han träffade är han fortfarande tillsammans med men enligt andra är hon en goldigger.

    Han ringer mej i smyg för hon är otroligt svartsjuk så om hon får reda på att vi har kontakt då blir det inte lätt för honom.

    Hoppet är det sista som försvinner.


    Hej och välkommen!

    Aj då. Din situation låter fullständigt vidrig. Lider med dig. Vad säger han när han ringer då? Har han någonsin sagt att det kanske kan bli ni igen?

    Styrka till dig!
  • Anonym (Lever på hoppet)
    Anonym (Saknar och hoppas också.) skrev 2016-04-25 12:29:32 följande:

    Hej.

    Det han sagt är att man kan aldrig säga om det blir vi, någon gång har han sagt att det vore det bästa, han ringer för att kolla hur det är med mej, inte hur det är med barnen, brukar också säga att jag ska sköta om mej och att vi hörs snart igen.

    Tycker inte man säger sånt typ 10 månader efter att skilsmässan gått igenom om man inte känner nått.

    Styrka till dej också.


    Okej. Hur ser hans kontakt ut med barnen? Har de sagt något om hans nya kvinna?

    Tack!
  • Anonym (Lever på hoppet)
    Anonym (Saknar) skrev 2016-04-25 12:47:09 följande:

    Jag tittade också på telefonen hela tiden i början men det blev lättare efter en månad ungefär, däremot är det fortfarande svårt att inte titta på instagram hela tiden. Han har lagt upp två bilder där sen uppbrottet och jag hoppas och är samtidigt livrädd att få se någonting men kan inte sluta titta. Försöker tänka nu att jag bara ska titta varannan dag i alla fall...

    Jag hörde av kompisen! Han svarade väldigt fort för ovanlighetens skull. Han skrev att de setts tre ggr sen vi gjorde slut, en gång två veckor efter och då var mitt ex "väldigt svartsjuk" och jag vet inte riktigt vad han menar med det. Kompisen hade då sagt att han inte behövde vara det och att han inte trodde att jag skulle vilja vara med nån ny i första taget. Sen hade de setts två ggr förra veckan men tillsammans med ett kompisgäng och skulle göra det igen i helgen men då hade de inte pratat om nånting som hade med relationer att göra. Han sa också att om han får höra att exet börjar träffa nån annan så skulle han säga det men att han inte visste om han skulle säga det till honom. Så... inget direkt positivt men inget negativt heller då det är ju bra i alla fall!

    Ett tag kan verkligen vara hur länge som helst! Man skulle kanske sagt nåt mer specifikt... Fick du nån känsla om det? Jag tänker att det är kanske 4 mån eller så... då har man hunnit landa lite och han kanske ta tag i sig själv mer. Det är ju inte ett år i alla fall, det är alldeles för länge. Åh jag skulle bli så glad om han hörde av sig! Bara ett litet "tänker på dig" hade betytt så mycket! Har funderat på att skicka det själv men är rädd att få tystnad tillbaka så jag vågar inte.

    Är det i början eller slutet av juli som resan ska betalas? Om han skulle avboka, får du nån notis om det då? I så fall tänker jag att det är ett jättebra tecken så länge han inte gör det för det visar ju att han kanske tänker sig att ni hittat tillbaka tills dess :) Jag hade nog inte avbokat om jag var du men kanske inte heller betalat in mer innan jag visste att han också hade gjort det. Om inte annat har du ju en anledning att ta kontakt med honom senare för att bestämma hur ni ska göra med resan.

    Hans lägenhetskontrakt går ut i höst och jag har skrivit på kontrakt på en större lägenhet där det var tänkt att vi skulle bo tillsammans. Blir det inte så så kan jag nog hitta en inneboende på kort varsel så det känns inte så akut för min del men däremot måste ju han bestämma sig för om han ska söka annat eller inte. Känns skönt att det inte är nåt beslut jag måste ta i alla fall.

    Ja det är helt galet att man ska få en massa fysiska symptom samtidigt som man mår så dåligt dessutom, tycker att det borde räcka men oro sätter sig lätt i kroppen för mig. I början gick jag ner en massa i vikt för jag var så ledsen att jag inte kunde äta men nu har det nästan blivit tvärtom och jag tröstäter en del vilket inte är så bra kanske. Jag sover fortfarande ganska dåligt och drömmer mycket om honom som gör att jag vaknar om nätterna. Igår natt drömde jag att han skulle flytta in hos en tjejkompis till honom istället och de skulle sova i samma säng. Kändes jobbigt även fast jag aldrig varit svartsjuk på denna tjejkompis innan. Har du drömt något om din efter ert uppbrott?


    Jag vet att det där med telefonen kommer att bli bättre med tiden. Måste släppa det. För han kommer inte att höra av sig på bra länge. Har ju tagit bort honom från alla sociala medier och eftersom han har skyddade konton, kan jag inte snoka, vilket är superskönt. :)

    Vad bra att det faktiskt inte var något negativt från kompisen. Då var din oro obefogad! Också schysst att han meddelar dig om ditt ex börjar att träffa nån ny. Nu tror jag förvisso inte att han kommer att göra det, eftersom han måste ta tag i vissa problem själv. Tror inte mitt ex kommer träffa nån ny i första taget heller. Han grät och sa att jag var världens bästa tjej, att han älskar mig och att han kommer sakna mig så mycket under den här tiden. Så det vore ju heeeelt korkat av honom att inleda nåt med nån ny om han känner så. Men man vet ju aldrig....

    Ja man har ju inte en aning om vad de menar med ett tag. Men grejen är den, att de har nog inte själva en susning. Men precis som du skriver, man skulle ju bli så glad över ett "Jag saknar dig". Men det kommer nog ska du se. Jag fick biljetter av honom i present till en konsert som är i slutet på juni. Det sista han skrev till mig var: "Vi kan ju höras närmare det, men du kanske inte vill ha med mig att göra då... :( Puss" Så jag tror nog att han hör av sig ang det i alla fall. När det kommer till resan är det jag som har bokat den, den står i mitt namn och handpenningen betalades med mitt kort. Tror inte han kan avboka då. Men om han anser att resan är helt körd för oss, borde han ju höra av sig och vilja ha sin del av handpenningen tillbaka. Den ska betalas i början av juli.

    Jag kan inte heller äta just nu och det kliar över hela kroppen. Tecken på panik? Inte bra att tröst äta och inte bra att inte äta. När blir man normal igen? Kommer inte ihåg någon av mina drömmar senaste dagarna. Brukar vanligtvis göra det, men nu är det helt blankt när jag vaknar. Pressar tänderna på natten gör jag också pga stressen. Guuud vad jag längtar efter att det här ska vara över...

    Bor ni nära varandra? Finns det nån risk att du springer på honom? Panik!

    <3
  • Anonym (Lever på hoppet)
    Anonym (Saknar och hoppas också.) skrev 2016-04-25 13:16:40 följande:

    Dom har träffat kvinnan men vill inte göra det igen för tydligen var hon inte alls trevlig, barnen är stora så dom har bildat sig denna bild själva.

    Annans är det något mejl, sms till barnen från honom.


    Förstår att du vill ha honom över allt annat, men vet du, du borde inte svara när han hör av sig. Ignorera honom och kontakta inte honom. På så sätt kommer han att börja undra och sakna. Tror att du har störst chans att få tillbaka honom på det sättet. Nu vet han exakt var han har dig. Vet att detta är jättesvårt, eftersom jag håller på med exakt det just nu. Men testa i två veckor och se vad som händer! :)
Svar på tråden Nån som nyligen separerat och hoppas på att få tillbaka sitt ex? Ska vi följas åt?