Inlägg från: Anonym (Undrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrar)

    Skulle dumpa mig om jag blev våldtagen

    Anonym (Dumpad) skrev 2016-04-27 22:47:21 följande:

    Blev ganska så nyligen själv dumpad just på grund av den anledningen. Mitt ex tyckte det var lite märkligt att jag fortfarande kunde vara tillsammans med en som hade angripit mig men jag är en sådan person som är livrädd att få rykten om mig så just därför orkade jag vara kvar i ett år. Exet hade lite problem med etniciteten och religionen, fastän exet också är invandrare (dock från sydöstra Europa, varav min förövare var utomeuropeisk.) Ja det kanske inte är så relevant, men känner att det är bättre att ge detaljer så det blir mer "förståeligt". 

    Numera kan jag säga att båda dessa personer är av samma skrot och korn fast på olika sätt. Madonna/hora-komplexet existerar till fullo.


    Alltså blev du dumpad för att din partner fick veta att du hade blivit våldtagen tidigare, av din förra partner? Inte så att du blev våldtagen av en annan under pågående relation?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Annie) skrev 2016-04-27 22:50:46 följande:

    Antar att jag skulle vara oskuld  för att bara "fina flickor"  är oskulder enligt honom. Annars är man lixom hora. Han tyckte det va svårt nog att acceptera att jag hade ett ligg innan honom vilket jag personligen tycker är extremt lite ändå?!! 

    Jag vill inte verka dömmande på något sätt och jag drar inte alla över en kam nu, men han är muslim och enligt hans kultur så ska tjejen alltid vara oskuld.. eller något. Och för att jag legat med en person och han accepterat detta så betyder det att han älskar mig extremt sa han.. för egentligen hade han inte ens "tagit mig."

    Förstår om det låter förvirrande, är väldigt förvirrad själv.

    /Ts


    Det är fel av honom att argumentera på det viset. Antingen accepterar han dina erfarenheter och är nöjd med det. Eller om han vill ha en oskuld så skulle han ha sökt någon annan. Han kan inte använda det som argument och hållhake på dig att han har tagit dig på nåder liksom.Jag förstår det som att ni har en sexuell relation? Det är också inkonsekvent av honom i så fall att ha sex med en flicka utan att vara gift och samtidigt "egentligen" tycka att flickorna ska vara oskulder. Med det synsättet "förstör" han ju dig genom att göra dig till en som har haft sex med flera. 
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Dumpad) skrev 2016-04-28 19:35:35 följande:
    Det förstnämnda, våldtagen under tidigare relation. Han frågade om tidigare relationer (inte på ett kontrollerande sätt, utan mer nyfiken, du vet som man kan vara) och jag ville bara vara ärlig. 
    Lite liknande som för min fästmö. Jag frågade henne om tidigare relationer och sex helt enkelt för att jag var osäker på om hon var erfaren. Hon berättade då att hon förlorade oskulden som 25-åring till en man som tog henne när hon var försvarslös. Hon fortsatte sen att vara tillsammans med honom och ha sex tills han dumpade henne. Det berörde mig väldigt, men det är klart att jag inte stötte bort henne för det, utan tvärtom så förde det oss närmare varandra att hon berättade. Att hon delade med sig av sina upplevelser gjorde det lättare för henne att bearbeta det som hänt.
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Dumpad) skrev 2016-04-30 03:12:30 följande:
    Det var just precis så jag tänkte, att om jag delade med mig av mina upplevelser och erfarenheter så skulle det bli lättare att bearbeta det som har hänt mig, och det glädjer mig att ni två blev mer nära genom att hon berättade om sina upplevelser, vilket ger mig en gnutta hopp inför framtiden, för självklart så vet jag att alla män inte alls är som mina två ex, men man blir ju lite ärrad. 
    Jo och hon hade ju också ett uppdämt behov av att prata om det. Hon hade blockeringar som hon inte hade kunnat frigöra sig från, bl.a kunde hon inte få orgasm med mig. Först när vi pratade om den förra relationen släppte det och vi fick bättre relation och sexliv. Hoppas det ordnar sig för dig också så att du hittar en fin man..
Svar på tråden Skulle dumpa mig om jag blev våldtagen