Inlägg från: Anonym (Mnm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mnm)

    Respektlösa barn och ungdomar!!

    Så här är VERKLIGEN inte alla ungdomar, som tur är! Du hade verkligen oturen att råka ut för "coola tjejgänget" som just då letade efter ett offer. Försök att se det positivt...hade de inte hittat dig så hade de kanske gett sig på någon annan. Kanske en tjej eller kille i samma ålder som hade tagit illa vid sig...

    Så här uppför sig inte "genomsnittstonåringen". De här tjejerna behöver hjälp. Fanns det ingen annan vuxen i närheten som kunde agera? Förstår ju att du som gravid inte ger dig in i en konflikt med tre stycken.

  • Anonym (Mnm)
    Anonym (Gravid) skrev 2016-05-03 10:40:59 följande:

    Ja det var bättre att de gav sig på mig än en oskyldig i deras ålder. Även fast jag är 27 år så tog jag illa upp. Men jag är skör och känslig just nu. Men ändå bättre att de gav sig på mig som sagt.


    Ja det är väl klart att du tog illa upp, vem hade inte gjort det??? Att du är gravid gör ju att du dessutom är extra utsatt. Vem tjafsar emot och riskerar att få en spark eller ett slag mot magen när man är gravid? Blev själv rånad när jag var gravid och hade inte en tanke på annat än att skydda magen...
  • Anonym (Mnm)
    Anonym (Sadako Yamamura) skrev 2016-05-03 11:29:27 följande:

    Javisst hade TS oturen springa på ovanligt dryga ungdomar utan folkvett, men varifrån får du att de "troligtvis mår rätt dåligt i grunden"?

    Utan att nu veta något mer om just dessa tjejer, finns det forskning som visar att mobbare ofta har starkt självförtroende och hög självbild. De ser sig som överlägsna och menar sig utifrån det ha rätten ge sig på andra, som de ser som svagare.


    Jag tror faktiskt att det ligger mycket i detta. Vi utgår nästan alltid ifrån att individer som uppför sig oacceptabelt "mår dåligt". Det kan väl lika gärna handla om brist på fostran som gjort att de saknar respekt för andra och inte känner särskilt mycket empati.
Svar på tråden Respektlösa barn och ungdomar!!