Hur mycket mat vid buffé?
Hej! Jag behöver höra vad ni säger. Jag ska ha buffé på lördag på lin 30-årsfest. Jag vet vad som ska serveras, frågan är hur mycket som behövs. Vi kommer att vara 20 vuxna och ett par (ganska små) barn.
Följande ska serveras:
Ugnsgrillad fläskfilé
Ugnsgrillade kycklingspett
Helstekt ryggbiff i tunna skivor
Ett fat varvat med skivad tomat och mozzarella med färsk basilika över
Pastasallad med pestosås
Fyllda champinjoner
Potatisgratäng
Melonsallad
Bröd, knäckebröd
Ost o kex
Tänker mig mängderna för kött, pastasallad och gratäng såhär:
2 kg fläskfilé
3-4 kg kycklingfilé (4 påsar)
2 kg ryggbiff
Pastasallad på 1 kg pasta
Potatisgratäng på 4 kg potatis
Vad tror ni om det? För mycket? För lite av något?
Efteråt kommer även tårta att serveras.
Tack på förhand!