0 Följare 0 Följer

Kjell2

Sambo/gift

Är närmare 40 och har varit gift i 5 år.

Efter undersökning och erbjudande om IVF besluta oss att förbli barnlösa.

Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Äldre 9 Nov 16:22 Kjell2 svarade i tråden: "Normala" arbetstider utan universitetsutbildning - Vad jobbar ni med?: Har kollegor utan högre utbilding som jobbar dagtid och vardag inom tillverkningsindustri. De jobbar med saker som planering, som chef, kvalitetskontroll. Lönen ligger väl på mellan 25-35 000kr/mån baserad på jobb och erfarenhet.
Äldre 9 Nov 16:03 Kjell2 svarade i tråden: Tror inte på att han inte har nå känslor:
Så nu är det plötsligt han som vill träffas och inte du?????

Gör det enda vettiga, avboka och gråt ut hos en vän.

Äldre 9 Nov 16:01 Kjell2 svarade i tråden: Tror inte på att han inte har nå känslor:
Men varför träffar du honon? Gillar du att dra ut på något plågsamt?

Äldre 9 Nov 15:45 Kjell2 svarade i tråden: Tror inte på att han inte har nå känslor: Skitsnack! Du ljuger så du tror dig själv. Ända anledning du vill träffa honom är för att du hoppas hitta en lite strimma hopp om att han eventuellt kanske kan ändra sig någon gång.
Äldre 9 Nov 15:22 Kjell2 svarade i tråden: Tror inte på att han inte har nå känslor: Om du är ledsen kanske han får dåligt samvete, säger något krypiskt för att trösta dig. Du tar det, felaktigt, som en intäkt att det finns hopp för långsiktighet och barn och så är ni.
Äldre 9 Nov 15:17 Kjell2 svarade i tråden: Tror inte på att han inte har nå känslor:
Det är redan klart, han vill inte ha barn eller en långsiktig relation med dig. Så varför avslutar du inte?

Äldre 9 Nov 15:08 Kjell2 svarade i tråden: Tror inte på att han inte har nå känslor:
Men vad spelar det för roll vad han gör? Det viktiga, och det som räcker, är att du bryter.

Äldre 9 Nov 14:40 Kjell2 svarade i tråden: Tror inte på att han inte har nå känslor: Eller så pratar du en massa och gråter lite. Han säger något diffust som du tolkar som framtidshopp. Nästa helg när han känner sig uttråkad/ensam/hungrig/kåt så hör han av sig och du kommer.
Äldre 9 Nov 14:35 Kjell2 svarade i tråden: Var är hatet mot kommunismen?:
Jag har spenderat massor med tid och energi för att förhindra att kommunismen sprider sig mera. Och vi vann! Kommunism är nästan utdöd.

Äldre 9 Nov 14:20 Kjell2 svarade i tråden: Vår inneboende tar oss för givet: Så länge ni har den inställningen kommer det bli väldigt svårt att få ut henne. Ni måste vara tydlig mot henne att från och med t ex 1 februari ska hon vara ute och det är hennes anbsvar att ordna sitt boende.