Inlägg från: Anonym (kör på) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kör på)

    Träffat äldre man. Är rädd för vad folk ska säga...

    Om ni älskar varandra så kör på, man lever mig veterligen bara en gång så varför stoppas av andras ideér på hur det "ska" vara.


    Har själv en 12 år yngre kille som jag älskar över allt annat och hoppas få dela resten av mitt liv med...varit tillsammans ett år nu och det går hur bra som helst. Tänker sällan på åldern nu faktiskt och ingen annan verkar göra det heller....

    Däremot är det nog en bra idé att berätta för föräldrarna innan så de är förberedda, för de kan säkert  behöva smälta det...så en överraskning är nog inte bästa sättet.

    Lycka till!

  • Anonym (kör på)
    Anonym (Sirap) skrev 2016-05-09 08:21:09 följande:
    Där har du fel. Det är faktiskt precis tvärtom. Det räcker att killen är 5 år yngre för att han ska bli trackad.
    Konstigt...vi är flera i min bekantskap där killarna är yngre...allt från 5-13 år...de flesta över 10 års ålderskillnad, ingen som får ta skit för det. 
  • Anonym (kör på)
    Anonym (Sirap) skrev 2016-05-09 14:17:08 följande:
    12 är ju ganska mycket mindre än 25 som det är i TS fall.
    Ja det är jag fullt medveten om....
    Anonym (Sirap) skrev 2016-05-09 14:16:27 följande:
    Det kanske beror på att så många av er är i samma sits, men i samhället i stort är det fortfarande mycket mer tabu när mannen är10-20 år yngre än när kvinnan är 10-20 år yngre.

    ...men precis som du skriver här, så är det oftast mer tabu när mannen är den yngre, så då är 10-12 år ganska så stor skillnad ändå. 

    Att vi är många i samma sits är nog mest en slump, men även märkt bland kollegor att det blir mer och mer vanligt åt att man har en yngre man med. Jag tror samhället håller på att ändras, folk gör mer som de vill och inte vad som förväntas av samhället. 


     


    Jag kan bara svara efter mina erfarenheter och vad jag tycker, sen om du inte tycker det räcker eller gör skillnad för dig (Sirap) så är det ju upp till dig.

Svar på tråden Träffat äldre man. Är rädd för vad folk ska säga...