Inlägg från: Anonym (Lisa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lisa)

    Kan BM neka en?

    Håller med ovanstående talare.

    Finns inga garantier för att du får ett friskt barn. 

  • Anonym (Lisa)
    Anonym (Snacka inte skit.) skrev 2016-05-06 13:22:22 följande:
    Du vet inte vad du snackar om. Ds kan ha olika grad. Finns "lätt" DS där barnet kan prata,leka,förstå,bli torr som alla "friska" barn. Och sen som vuxen bo själv och ha ett jobb. Sen finns det DS barn som aldrig någonsin kommer klara sig själva ens en sekund. Pvp visar inte vilken "grad" DS barnet har så jag förstår ts. Jag jobbar med DS barn bla och jag hade inte heller orkat med ett sa barn själv om dom haft den svåra DS dom barn jag jobbar med har. Har även erfarenhet av autism då jag både har egna barn med autism och jobbar med autister. Fick jag "välja" är dom autister jag träffat betydligt "lättare" än barnen med DS Att vilja ha ett friskt barn är inte det minsta konstigt. Att ens påpeka adhd är också ganska pinsamt då människor med adhd ändå har normal intelligens vilket gör väldigt mycket vad gäller skötsel. Och adhd barn växer också upp till självständiga vuxna.
    Snacka skit?

    Lugna ner dig nu. (Ja) har endast skrivit att det finns värre saker att råka ut för än DS. Inget annat. 
  • Anonym (Lisa)
    Anonym (Snacka inte skit.) skrev 2016-05-06 13:58:44 följande:
    Klart det finns. Men DS och andra kromosom avvikelser kan man se på fvp och då har man sin fulla rätt att själv bestämma om man vill fortsätta graviditeten eller inte. Visst det är ett lotteri oavsett men att tracka ner på ts för att hon vet att hon inte skulle orka är att sitta på sina höga hästar.
    Jag har full förståelse för att TS inte skulle orka med ett barn med grav DS, det jag däremot hänger upp mig på är att TS tror att allt annat kommer att gå bra. Att det bara är DS man behöver frukta. 
  • Anonym (Lisa)
    Anonym (tygu) skrev 2016-05-06 14:04:40 följande:

    Min mans barn har autism och ADHD och hans mamma har ADHD. De går inte så bra ihop men mamman vägrar förstå det. Mamman vill hellre medicinera sitt barn. Jag är för medicin om det ges i rätt syfte, här är jag orolig att det inte gör det. Dock är soc inblandat nu så det går framåt iaf.

    Med det vill jag säga att det är STOR STOR skillnad på att ta hand om andras barn en begränsad tid och att ha ett eget med funktionshinder. Ta reda på vilken rätt du har till stöd och hjälp om du behöver innan du skaffar barn.


Svar på tråden Kan BM neka en?