• Anonym (B)

    Okej, nu plockar vi fram djävulshornen och gottar oss i berättelser och tips om hämnd mot personer vi hatar. Bring it on!

    Tow2Mater skrev 2016-05-13 02:49:59 följande:

    Skulle föreslå laxermedel i kaffet precis innan hon reser hem, men #2 här ovan tog död på all skrivlust i ämnet.


    Uppenbarligen lyckades du ju skriva det ändå.

    Ts, kul tråd! Det värsta jag gjort är att doppa tandborsten i toan men mådde så jäkla dåligt i månader efter det, så hämning är inte min grej hehe. Men följer ändå!
  • Anonym (B)
    Anonym (kola) skrev 2016-05-13 08:19:17 följande:

    Svenska polisen? Vet inte riktigt vad det skulle göra för skillnad förutom att sätta mig i trubbel också.


    Kontakta INTE polisen! Dvs om du inte är redo att ta straffet istället för honom ;)
  • Anonym (B)
    smulpaj01 skrev 2016-05-13 08:39:25 följande:

    Straffet i Sverige blir blir så gott som ingenting jämfört med Thailand! Så jo, tycker gott han ska ta på sig skiten han ställt till med! Här händer inget - där....


    Det är klart han skulle bli straffad, dels för droginnehav och dels för att ha planterat det i någon annans väska. Men visst jämfört med Thailand är det förstås inte lika hårt men knappast något man har lust med. Rent krasst, varför skulle han ta på sig skulden? Det vore idiotiskt.
  • Anonym (B)
    Nomanisanisland skrev 2016-05-14 09:00:53 följande:

    det är kolas fullständiga skyldighet att kontakta polisen och se till att få sin kompis friad eftersom det är kola som har valt att vara vidrig och utsätta kompisen för detta.


    ZzzzzZz. Kunde inte bry mig mindre om dina upprörda små inlägg.
  • Anonym (B)
    Anonym (Evil) skrev 2016-05-14 11:21:00 följande:

    Jag haft en chef en gång som var på mig sexuellt en hel sommar. Han tafsade, sa plumpa kommentarer och var otroligt elak dessutom. Spelade ingen till att jag sa ifrån på skarpen flera gånger. Jag jobbade i köket och la stora spottloskor i hans mat varje lunch hela sommaren.

    Stal parfymer och smycken av folk som mobbade mig på mellanstadiet.

    En jävla knarkare i min port bultade på min dörr och var hög minst en gång i veckan, då han fått för sig att jag gjort honom en massa ont. Det hade jag inte, men han jade extremt mycket trassel med fogden så jag tog sverigehäftet och beställde ALLT i hans namn.

    En elak tjej i stallet glömde sin kamera (förr i tiden, innan mobilernas tid) och jag gick runt i stallet och fotade upp hela rullen på hästanus och gödsel.

    Mitt ex gjorde en riktig dum grej som involverade soc och polis. Hans brott var avskyvärt dömt av allmänheten men han vägrade att ta på sig någon skuld trots att det var ett idiotiskt tilltag. Jag uppehöll hetsjakten på sociala medier. För övrigt är mitt ex konstaterat empatistörd idag.

    Återkommer när jag kommit på mer.


    Haha :D hoppas du kommer på mer för du verkar bra på att hämnas
  • Anonym (B)
    Utflykt i verkligheten skrev 2016-05-17 15:46:22 följande:

    För ett halvt gram? För ett halvt kilo visst, men ett halvt gram...


    Det är inte bara mängden som drar läsare, utan det faktum att det är en svensk som åkt fast i Thailand :)
  • Anonym (B)
    Anonym (Alicia) skrev 2016-05-17 16:14:45 följande:

    Jag har inte hämnats så mycket men har en kompis som är mästare i att hämnas ????.

    Nä vi gick på gymnasiet så var hon väldigt bra kompis med en tjej. Den här tjejen var tillsammans med ett svin som försökte kyssa min kompis vid ett flertal tillfällen. Min kompis berättade det för henne som då konfronterade sin kille. Han förnekade och hon trodde honom och vägrade prata med min kompis. Efter några veckor går min kompis fram till den här tjejen samtidigt som hon ringer killen. Tjejen får höra samtalet och min kompis bestämmer träff med killen. När de träffas så börjar de kyssas och hon får av alla hans kläder och binder fast honom i sängen. Sen går hon ut och hämtar hans tjej. De tar bilder med telefonerna och sprider bilderna.


    Rätt tråkig hämnd.
  • Anonym (B)

    Kom på en grej vi gjorde i tonåren mot en kompis som vi tyckte var jobbig/taskig. Vi såg det som en hämnd då men som vuxen ser jag det bara som en tarvlig, avskyvärd och hemsk mobbing och faktiskt misshandel.

    Hursomhelst så hade denna tjej extremt stränga föräldrar, en gång skulle vi vara hemma hos henne och se på film medan föräldrarna var på middag eller något. Vi tog med oss sprit och söp ner vår kompis totalt. Det spårade dock ur och hon blev medvetslös så vi fick ringa ambulans. Efteråt fick hon jättemkt problem med sina föräldrar, de litade på henne ännu mindre och hon mådde jättedåligt.

    Detta var verkligen sjukt hemskt, tänk om hon hade dött. Kommer aldrig förlåta mig själv eller de andra som var med den kvällen för det som hände.

  • Anonym (B)
    Anonym (M) skrev 2016-05-17 21:24:12 följande:

    Usch, får ångest av att läsa det här. Hade det varit mina föräldrar hade mitt liv varit över.


    Ja samma här. Hon fick i princip aldrig gå ut efter detta och de var redan stränga innan... Så jävla vidrigt gjort av oss.
  • Anonym (B)
    sarafamilj skrev 2016-05-23 16:01:12 följande:

    Har du/ni bett om ursäkt? 


    Jag och en annan tjej har gjort det. Men inte alla.
  • Anonym (B)
    sarafamilj skrev 2016-05-25 15:46:31 följande:

    Bra gjort av er!! Vad de andra gör kan ju inte du styra över. :( 


    Nä men kommer ångra mig för resten av mitt liv. Jag och den andra tjejen är de som har förändrats efter händelsen, de andra verkade inte tycka det var en stor grej :/
Svar på tråden Okej, nu plockar vi fram djävulshornen och gottar oss i berättelser och tips om hämnd mot personer vi hatar. Bring it on!