• Gholam

    Okej, nu plockar vi fram djävulshornen och gottar oss i berättelser och tips om hämnd mot personer vi hatar. Bring it on!

    Jag fick reda på att mitt ex hade tagit alla våra besparingar ( var ändå över 200,000) och köpt knark för dessa pengar och när pengarna tagit slut gick han in på mitt konto och drog ut pengar där medans Jag slet och jobbade . Var höggravid oxo. Jag visste inte ens om sparkontot för jag trodde vi skulle ha dessa pengar för barnet så jag trodde aldrig han skulle vara så överjävlig. Fick reda på det då jag kolla mitt konto en vecka efter barnet o fick världens chock då inga pengar var kvar! Ja på helt allvar trodde jag pengarna var stulna och han bara " ja, jo..stulna" o detta fick han mig att tro på så jag ringde banken o tokgrät och spärra korten och inledde en investigation istället för att njuta av att bara vara nybliven mamma och han sa aldrig nåt om sanningen att han tagit alla pengar för hans jävla knark.

    Well, 9 månader in i förhållandet flytta jag till ett kvinno hem med sonen. Hans enda concern var att hans main inkomst ( jag då) skulle försvinna o pga att han inte betalat hyra skulle bli vräkt så klart.

    Jag vet nu dock att han bor på gatan, o det var min hämnd att jag äntligen stack ifrån idioten för om vi fortfarande skulle bott ihop skulle han inte vara hemlös , han är inte prioriterad av systemet för han är singel person och han förtjänar detta gott o väl för att han ljugit för mig i 7 år! Jag försöker komma över och fortfarande bearbeta detta för jag fattar inte hur jävla slug och ond han kunde vara mot mig. Men han visste min inställning till droger så han gick bakom min rygg flera år.

Svar på tråden Okej, nu plockar vi fram djävulshornen och gottar oss i berättelser och tips om hämnd mot personer vi hatar. Bring it on!