• Anonym (Wow)

    svärmor till häxa

    Vilken karl som vänder ryggen till sin mamma för nån brud han varit med i tre månader. Mammainstinkter bör man lita på.

  • Anonym (Wow)
    Jennifer89 skrev 2016-05-24 07:06:32 följande:

    Du vet ingenting hur hans mor är , hon har plågat honom i flera år med hennes sätt att vara på, och han har tagit avstånd fler tal gånger förr från son mor för att han inte orkar med henne .

    Hade jag haft en sådan mor hade jag gjort exakt samma .


    Men vad är hennes sätt att vara på då?
  • Anonym (Wow)
    Jennifer89 skrev 2016-05-24 10:14:50 följande:

    Hon är över dominant och syr jämt ,hon ska alltid ha första och sitta ordet ,hon tror alltid att hon allt har rätt i allt , hon är duktig på att klanka ner på andra hon kan aldrig lyssna på vad andra säger sina känslor och tankar utan endast gå efter sig själv och sina känslor och tankar , hon tänker bara på sig själv och tycker folk om kring ska se i hennes synvinkel i allt som är på tal .

    Det finns mycket mer .


    Jag tror du överdriver och får henne låta hemsk med vilje.
  • Anonym (Wow)
    Anonym (Blä) skrev 2016-05-24 14:18:58 följande:

    Det är väl jättebra om hon har en hobby som hon gillar så mycket.


  • Anonym (Wow)
    Jennifer89 skrev 2016-05-24 13:52:12 följande:

    Vi har känt varandra i 1 år sammanlagt vart tillsammans i 6 mån och vart vänner dom andra 6 månaderna .


    Vilket inte är länge nog för att DU ska tracka ner på henne eller förgifta mor/son förhållandet. Hur länge har 'häxan' känt sin son tex? ;)

    Jag har en kompis som jag varit bästa vän med i 8 år, men jag går inte och snackar skit om hennes morsa eller säger att hon ska ta en paus från henne. Jag har varit tillsammans med min sambo i 5 år, likadant där, (och jag KÄNNER hans mamma!) jag säger absolut inte att han ska vända sin mamma ryggen för att hon ibland är virrig eller 'för på' i vårt liv. Jag uppskattar allt hon gör för honom och oss, även när vi inte dragit jämt.

    Hade du tänkt vara seriös med den här snubben får du acceptera hans mamma och lära dig ha en relation med henne. Hon blir också familj. Skulle min son börja skvallra kring mig till sin brud eller ens tänka på att vända mig ryggen för att hon säger det skulle inte jag heller vara så värst positivt inställd till henne.
Svar på tråden svärmor till häxa