Inlägg från: Anonym (Wildrat) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Wildrat)

    Bada som tjock

    Anonym (Stina0) skrev 2016-05-22 13:00:30 följande:

    Hej jag är en ung kvinna på snart 20 som ska resa snart och då kommer jag sola och bada
    Jag har väldigt mycket celluliter och fett på kroppen som jag inte hinner göra nått åt innan jag åker så jag undrar om ni tycker att jag bara ska bada och strunta i vad folk kanske tycker eller om jag ska försöka dölja dom delar av min kropp jag inte vill att folk ska titta på för att de är så stora och har celluliter? Hur kan jag isåfall dölja? Kan inte bada med sarong


    Strunta i vad folk tycker. Du är intressant för andra i ungefär 4 sekunder, begränsa inte ditt liv för den korta tidsperioden.
    Nu är jag visserligen dubbelt så gammal som dig men jag har slutat bry mig om vad andra tänker om mig. Om mina bleka, feta och oftast orakade ben stör någon så är det deras problem, inte mitt. Jag har dessutom fått lipödem i mina ben så de är tom större än för normala tjocka men jag begränsas tillräckligt mycket av min sjukdom så jag vägrar begränsas av vad nån tycker utöver det.
  • Anonym (Wildrat)
    Anonym (mor) skrev 2016-05-28 06:13:34 följande:
    Så du menar att om du äter färre kcal/dag än du förbrukar så går du ändå inte ner i vikt? Vilken fasansfull sjukdom. Har den ngt namn? Vilken mardröm att svälla upp liksom................typ av sig själv..............! Jag är liten och smal och älskar att röra på mig i skog och mark och om jag drabbades av en sjukdom om gjorde att jag blev fet utan att äta för mkt så skulle jag bli panikslagen. Jag skulle sluta äta helt! Hur är det om du skulle slutar äta helt? Du sväller väl inte upp ändå? Jag blir rädd.
    Hypotyreos är en av de sjukdomar som gör att man går upp i vikt. Hypotyreos är långsam ämnesomsättning. Vet du vad som gör sjukdomen värre? Att äta lite eller inte alls. Dvs vanlig svältbantning gör att man blir sjukare och i längden fetare. En del blir hjälpta av medicin men väldigt många går upp i vikt av den. Vikt som är svår att få ner.
    Sen finns det en sjukdom som heter lipödem. Har man det så har man sjuka fettceller på oftast rumpa och ben. Dessa sjuka fettceller går inte att banta bort. När de sitter så stannar de om man inte fettsugit sig vilket inte görs i Sverige. Ingen hjälp finns att få, inga mediciner. Många insjuknar redan vid puberteten och kommer sen leva med feta ben resten av livet.
  • Anonym (Wildrat)
    Anonym (ämnesomsättning) skrev 2016-07-11 12:47:41 följande:

    Du kan få cancer av så mycket... bara idioter tror att en balanserad kost ökar risken för cancer mer än vad tex bo i en stad och andas avgaser hela dagen gör, eller att äta kemiska tillskott... 


    Jag är mer orolig för sånt än för att jag äter kött. 


    Jag tar inte till mig järn från andra källor, min kropp tar helt enkelt inte tills sig järn från grönsaker och så vidare. 


    Men hej du kanske vill få numret till mina läkare och dietister och berätta att du vet bättre än läkarvården som följt mig i snart 20 år när jag började bli sjuk... 


    Du får inte cancer av rött kött. Man kanske får cancer av charkprodukter men det finns inget säkert underlag för det heller. Däremot har man ökad cancerrisk om man äter och dricker mycket socker.
Svar på tråden Bada som tjock