• Seb81

    Vem har koll på progesterAll kräm?

    Hej!

    Har hört mycket gott om progesterAll krämen! Någon som ha erfarenhet av den? Jag har regelbunden mens, men vet inte om min äl är regelbunden. Kan jag använda den som har en normal mens!??

    Är 35 år, min partner och jag har försökt bli gravida i ett tag nu. Jag är nyfiken på att testa krämen men är osäker! Vill gärna ha tips! :)

  • Svar på tråden Vem har koll på progesterAll kräm?
  • Seb81

    Hej igen!!

    Jag måste bara gå ge ett tips! Jag testade ju dena krämen men inget hände, bara massa finnar och pms:dn blev inte alls bättre snarare tvärt om! Så fick jag nys om munkpeppar! Åt en kur och pang så blev jag gravid! Vet inte om det var den men på något sätt så kändes allt annorlunda när jag började äta munkpepparn! Testa vet jag! Jag har ju nästan en hel burk kvar så vill nån ha den så kan jag skicka den mot porto, bättre det än att den blir förstörd! Den kostar nästan 300kr ändå! :) :)

    Jag är gravid nu i 7 veckan :) :)

  • Seb81

    Munkpeppar tar man från den dagen mensen börjar fram till ägglossningen startar! Inte mellan för då kan äggen bli förstörda! :)

  • Seb81

    Aaaaaa oook!!! Det är så det är! Mem jag har en väldigt regelbunden menscirkel & det funkade tydligen bra ;) eller så var det bara tur :D

Svar på tråden Vem har koll på progesterAll kräm?