Inlägg från: marieflickan |Visa alla inlägg
  • marieflickan

    På gång eller falskt alarm?

    Jag går in i vecka 39 imorgon, och de senaste dagarna har jag haft ganska mycket förvärkar. I förrgår hade jag så ont så jag började nästan hoppas på att förlossningen hade startat. Men så lade allt av, efter 8 timmar.. Igår och idag har tarmen varit knäpp och jag har bara idag sprungit på toa fyra gånger, med lös mage. Jag har också ett svagt illamående i bakgrunden och dålig aptit. 

    Är det att hoppas för mycket på att det kanske sätter igång snart? Hur hade ni andra det dagarna innan förlossningen?

    Åh vad jag är trött på falska alarm och avstannade "värkar".

  • Svar på tråden På gång eller falskt alarm?
  • marieflickan

    Åh, jag får upp hoppet nu när jag läser era svar!
    Har hunnit springa på toaletten en gång till alldeles nyss (haha!) och så ringde jag förlossningen för lite rådgivning, och bm sa att hon tyckte det lät som om jag är i latensfasen, fast det är tidigt ännu. Hur länge kan man vara i latensfasen då?

    Behöver nog inte säga att det är första barnet. Solig

  • marieflickan

    Jaha, här händer fortfarande ingenting! Förutom ett ofantligt tryck neråt. Betyder det något? *letar tecken som en galning*

  • marieflickan

    Jag blir inte klok på min kropp! Igår var jag på fl för undersökning då jag hade kraftiga och regelbundna förvärkar, vilket de också konstaterade stämde. Tappen är mjuk men stängd och 1 cm lång.

    Imorgon ska jag till bm och har fått möjlighet att göra hinnsvepning ifall jag öppnat mig. Men om jag inte var öppen för ett finger igår så lär jag väl inte vara det imorgon?

    Så jäkla knäppt också för inatt sov jag som en prinsessa (har inte gjort det på många veckor) och har varit hur pigg som helst idag, utan en massa onda förvärkar, bara litegrann nu på kvällen. Vad händer?

Svar på tråden På gång eller falskt alarm?