Inlägg från: Anonym (hm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hm)

    Är summan rimligt för en gymnasielev

    Bor denna elev hemma och har dessa pengar för att leka med eller ska eleven behöva köpa egna kläder, hygien, busskort osv är det fortfarande lite mycke. Men om det är pengar för enbart nöje är det helt galet.

  • Anonym (hm)

    Ja, är det pengar eleven får från jobb beror det på hur mycket det handlar om per timme. Eller är det pengar eleven får från föräldrarna?

  • Anonym (hm)

    Dom som jag känner och vet om som har rika föräldrar är bortskämda och vet inte riktigt värdet av dem. Besökande gäster hos oss med rika föräldrar som gör sönder något hos oss har sagt "ja men de är väl bara att köpa nytt". Nä så enkelt är det inte för 2 studenter. Dom rycker lite på axlarna och tycker vi gör en stor grej som i deras ögon bara är 300 osv. Dessa perosner är inte längre välkomna i vårat hem. Det är bara personer med rika föräldrar som beter så. Men sedan känner vi några bra kompisar fast deras föräldrar är rika. Men vi vet ingen person med normal syn på pengar vara så nonchalant.

    Det är dessa paralerer folk tänker på med barn/ungdomar som har rika föräldrar. Det går hand i hand. Jag menar fortfarnade inte att TS är bortskämd, som sagt så känner vi jättetrevliga kompisar som har rika föräldra. Men dom bortslämda i samhället är majoritet rika.

Svar på tråden Är summan rimligt för en gymnasielev