Inlägg från: Kuddebarn |Visa alla inlägg
  • Kuddebarn

    Respektlösa mot utvecklingsstörda? Nej!

    Ni gjorde absolut inget fel, hade gjort likadant.
    Stå på er!

  • Kuddebarn
    MissHelene skrev 2016-05-31 23:06:57 följande:

    Hur skulle du själv känna om det var du som hade ngn form av utvecklingsskada och ngn gjorde lika mot dig? Det är äckligt lätt att råka ut för en hjärnskada så tänk dig för hur du behandlar människor, det kan vara du som är i den sitsen en vacker dag.


    Sluta med ditt skitnsack. Ingen vill sitta och äta med någon som grisar. oavsett utvecklingsstörning eller ej.
  • Kuddebarn
    Hen skrev 2016-05-31 23:10:36 följande:
    Om ni bytt bord? Bara låtsats som ni ätit färdigt och gått därifrån? Hade ni svultit ihjäl av att visa lite respekt, eller vad hade hänt?
    Det som hände nu var att ni sårade någon som inte kan rå för sitt tillstånd, så jag försöker bara utröna om det var värt det? 

    Du vet att det kan vara du som sitter och grisar vid bordet efter en enkel cykelolycka? 
    En till här som inte förstår TS ser jag.
    Ska inte folk kunna få äta ifred utan att sitta med andra som grisar och beter sig svinigt? Du vet väl att det inte spelar någon roll om personen är utvecklingsstörd eller ej. Jag hade inte velat äta med någon som inte har bordsskick, då får väl andra säga vad fan dom vill. 
  • Kuddebarn
    Hen skrev 2016-05-31 23:26:09 följande:
    Jag vill gärna äta utan folk med sviniga åsikter runtom, kan du inte äta hemma då? 

    Och som jag sade till ts. Det kan lika gärna vara du som sitter och äter grisigt efter en cykelolycka. Eller din far/mormor/mamma/pappa när de har några år på nacken. Men ja, du kanske du kanske tycker de kan sitta och grisa runt för sig själva på äldreboendet medan du går ut och äter i lugn och ro?
    Nu larvar du dig bara.
    Det finns personer som klarar av att äta med andra som grisar, ts är inte en av dem. Inte jag och många andra heller. VARFÖR respekterar du inte det? Om det var några normalfungerande personer som kom och satte sig vid ts och började grisa med maten, så hade du inte tyckt att ts gjorde något fel som gick därifrån. Skärp dig människa!
  • Kuddebarn
    Anonym (Heltok) skrev 2016-05-31 23:32:56 följande:

    Ni gjorde självklart inget fel. Vissa människor är så hjärntvättade av politisk korrekthet att dom totalt tappat förståndet.


    Haha exakt!
  • Kuddebarn
    Anonym (Mm) skrev 2016-06-01 00:58:06 följande:

    Min bror går på särskola och har down syndrom. Det har så många gånger hänt tidigare när han mådde dåligt att han kom hem och kallade sig själv för handikappad och varit helt förstörd för att människor som dig visar noll respekt, du kunde ha gått där ifrån helt. Dessa barn har inte valt att födas med en utvecklingsstörning men det verkar ju inte ni idioter förstå. 

    Min bror skäms över att han inte kan förstå helt vad andra säger, att han inte kan svara utan att veta att människor inte kan förstå honom, att han inte kan läsa OCH att han VET att han inte är som alla andra tonåringar. 

    Det är hemskt att veta att det finns sådana idioter som dig och din kompis som har noll förståelse för andra MÄNNISKOR och deras mående. 


    Och min syster har grov ADHD. Hon har bland annat svårt med koncentration om det låter mycket runt om henne. Om några kommer och sätter sig vid henne i matsalen och pratar, ska då vi börja kalla dom idioter för att dom inte tog hänsyn till henne? Man kan inte göra alla nöjda och glada, men jag förstår att pk idioter som du inte förstår det, du ursäktar dig med att du har en familjemedlem som är utvecklingsstörd. Det finns personer som klarar av att äta med folk som grisar, det finns personer som inte gör det. Du får helt enkelt lära dig att acceptera det.
    Jag hade inte velat sitta med NÅGON som grisar vid maten. TS ska alltså sitta kvar och äta trots tappad matlust eller gå därifrån och slänga maten och därmed också vara en miljöbov? Bara för att nån har en utvecklingsstörning innebär det inte att alla andra kan sitta och se på när det grisas med maten. Detta är ett fritt land och du får acceptera att folk vill äta ifred, sen kan du skuldbelägga hur mycket du vill.
Svar på tråden Respektlösa mot utvecklingsstörda? Nej!