Inlägg från: Anonym (Gör som du vill) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gör som du vill)

    Muslimsk kille

    Gör som du vill, men bli för guds skull inte en i raden av kvinnor som släpar hit en till invandrare och får barn med honom där både han och de blandade barnen gör sig skyldiga till brott och övergrepp på svenskar samtidigt som de kostar miljoner i bidrag.

    Om du kan tänka dig att flytta till Egypten, bo med honom, bära slöja när du vistas utomhus, stanna där även om Muslimska brödraskapet tar tillbaka makten och det är utegångsförbud och oroligt på gatorna, gör då det.

    Men hade du tänkt dig att leka av dig och sedan ta springnota så Sveriges skattebetalare och Sveriges kvinnor får betala när ditt äventyr gå åt helvete, så tack men nej tack!

  • Anonym (Gör som du vill)
    Egypteeen skrev 2016-06-16 16:41:40 följande:

    Anonym (gör som du vill):

    Var du här under revolutionen eller kollade du bara på tvn? Tror du verkligen att man tvingas bära slöja? Tror du på riktigt att muslimska brödraskapet har anhängare kvar sen sista revolutionen (förutom extremister)?

    Packa väskan och kom hit istället o se med egna ögon hur vi lever här! :D

    Slurs sprida hat, du verkar bitter och outbildad!


    För dig som är från Egypten är det säkert ett jättebra land och jag hoppas du trivs där och önskar dig all välgång!

    Men det är trots allt ett land som de senaste 50 åren i princip haft en revolution eller statskupp vart tionde år. Det är ett land med dödsstraff, censur och hädelselagar.

    I Sverige åker man inte i fängelse om man skriver eller säger att man tycker att islam är en skitreligion. Det kan man göra i Egypten. Yrkesverksamma författare, journalister och andra skribenter tillämpar självcensur ÄVEN om de är muslimer. De kan nämligen, av misstag, råka skriva något som kan uppfattas som hädelse.

    Så det är STOR skillnad mellan Egypten och Sverige.
Svar på tråden Muslimsk kille