• Äldre 27 Jun 00:37
    31379 visningar
    22 svar
    22
    31379

    Adopterad från Kina

    Hej! Har en dotter (född i december 2002) som är adopterad från Kina. I hennes klass har hon två bästisar och i parallellklassen har hon många fler vänner. Problemet är att i hennes klass finns det tre elaka pojkar. De brukar reta och vara elaka mot henne för att hon kommer från ett annat land. När klassen hade sett en film om Kina på lektionen gick en av dem (vi kan kalla han A) fram till tavlan och skrev: "Jävla risplockare" på tavlan. Detta var riktat till min dotter och hon blev jätteledsen.

    När hennes klass hade bild tog den andre killen (B) hennes kompis penna och började sparka omkring den i klassrummet. Min dotter gick fram och tog tillbaka pennan och gav den till sin kompis, och killen väste: Kinesjävel! Denne pojke har även vält henne av stolen på en mattelektion och skrikit KINESHORA! över hela klassen.

    Den tredje pojken (C) knuffade henne i korridoren efter idrotten när de skulle gå till matsalen och sa: Flytta på dig Jävla kinesfitta!

    Dessa pojkar har även haft synpunkter angående hennes längd (minst i klassen) och födelsedatum (1 dec). Upprepade gånger har de sagt att hon ser mer ut som en 04:a eller 05:a än en 02:a

    Lärarna har tagit in pojkarna en och en i klassrummet för ett rejält snack samt pratat med ungarnas föräldrar men ingenting hjälper och de bara fortsätter hacka på henne.

  • Svar på tråden Adopterad från Kina
  • Äldre 27 Jun 00:51
    #3

    När killarna gör så här sitter mer än hälften av klassrn och skrattar i smyg och ingen hjälper henne eller så säger de att de inte hörde

Svar på tråden Adopterad från Kina