Inlägg från: Anonym (Lady) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lady)

    Vilket djup har du?

    Har funderat lite på en sak på senare tid. Ett ämne jag inte sett någon ta upp här tidigare. Nämligen kvinnans vaginala djup! Jag är kvinna och har ett djup på 16.5 cm, vilket inte säger mig något alls egentligen. En barnmorska sa en gång att jag är djup, men jag undrar det jag. Så nu är jag lite nyfiken på andra kvinnors djup. Inte för att jämföra bäst eller sämst, för sånt är bara trams. Jag är bara nyfiken på hur stora skillnader det egentligen är. Hur djup kan man vara? Och hur grund kan man vara?

  • Svar på tråden Vilket djup har du?
  • Anonym (Lady)
    Fia 28 skrev 2016-06-30 14:43:35 följande:

    Å hur sjutton mäter man det? Pillar in en linjal?


    Jag använde en dildo och mätte den sen. Men det går väl med vad som helst. En gurka, ett ljus, en morot... vad vet jag.
  • Anonym (Lady)
    Anonym (25 cm) skrev 2016-06-30 15:52:29 följande:

    Hej min fru är 17 cm, därför har jag 8 cm oknullad kuk.


    Det var ett annorlunda sätt att tala om hur lång kuken är ; ).
  • Anonym (Lady)
    blairw skrev 2016-06-30 18:18:42 följande:

    Aldrig provat att mäta det, har inte känts...relevant? Enda gång jag funderat på djup var en jag brukade ha sex med hade så pass lång penis att den stötte i livmodertappen i vissa positioner, vilket gjorde rätt ont. Menade din barnmorska att det spelar någon roll om du 16.5 cm, alltså att det kan ha några ev. för/nackdelar, eller var det mer bara en anmärkning?

    Är 16.5 cm vid ej upphetsat tillstånd? Har för mig att jag läst att en slida är 7-10 cm djup och att den kan bli dubbelt så djup vid upphetsning för att kunna få plats med en penis bl.a., så rent praktiskt borde det ju om något vara "sämre" att han en ovanligt kort slida?


    Nej det är nog inte särskilt relevant. Jag är bara allmänt nyfiken. Ville bara veta om det skiljer sig mycket från en kvinna till en annan. Jag mätte liggandes på rygg och var inte upphetsad. Att barnmorskan nämnde det berodde på att hon hade svårt att komma åt livmoderstappen i samband med en cellprovtagning. Inte pga några för eller nackdelar. Tråden går heller inte ut på att lägga några värderingar i olika djup.
  • Anonym (Lady)
    fae skrev 2016-06-30 19:43:53 följande:

    Försöker fatta. Du har mätt till 16,5 och barnmorskan säger att du är djup, men "du undrar du". För att?

    Själv har jag ingen aning och kunde förmodligen inte bry mig mindre. Fittan funkar skitbra.


    Men läs det jag skriver i trådstarten!

    Jag är bara nyfiken! Inte av någon speciell orsak. Min fitta funkar också utmärkt. Det har inget med det att göra. Jag undrar bara om det är stora skillnader. Kan man inte vara allmänt nyfiken bara? Om du inte bryr dig och inte är intresserad av att skriva ditt mått... varför skriver du då överhuvudtaget?
  • Anonym (Lady)
    Haskel skrev 2016-07-01 00:56:43 följande:

    Detta tycks vara ett känsligt ämne!

    Flera försöker mästra, eller trycka ner TS.

    Det är väl en lika "intressant" fråga, som en killes längd på sitt kön.

    Dock är väl den tråkiga sanningen att det inte finns något sätt att mäta på. Samt att längden varierar för en kvinna. Det tycks även gå att få den längre, eller anpassa den.

    I min glans dagar var jag/den 23 cm. Mina dåvarande hade svårt/ont i början av förhållandena. Men efter en tid, funkade alla ställningar utan problem. Ändå kunde man utan problem känna livmodertappen med fingret (vilket inte är mer än ett tiotal cm). Men livmodertappen flyttas säkert uppåt i och med upphetsning. Hur långt beror nog lite på behov, eller av deras partner. Vidare kan det säkert också variera med menscykeln.

    Tråkigt svar, på en ändå intressant fråga.


    Tack för ditt kloka svar :). Ja visst är det lite intressant. Jag har också tänkt att det nog ändras något under tex mens cykeln, stark upphetsning osv, men att man kanske kan vänjas och tänjas är inget jag tänkt på :). Intressant!

    Tråkigt att så många tar frågan som en "tävling" i hur bra kön man har och känner sig tvungna att häva att deras minsann funkar jättebra. Jag tror alla funkar jättebra, oavsett djup eller vidd eller vad det nu kan vara. Frågan ställdes som sagt inte för att ta reda på sexuell prestation.

    Det är bara en nyfikenhet på den mänskliga kroppen och det är kul att få svar av vanliga människor i sina vanliga hem o liv, istället för att googla.
  • Anonym (Lady)

    Respekt gentemot varandra i tråden tack!

  • Anonym (Lady)
    Anonym (Hanna) skrev 2016-07-02 09:12:38 följande:

    Vet inte hur jag skulle mäta, verkar vasst och läskigt att mäta med tumstock eller nån pinne? Ryser vid tanken. Om det gör ont vid samlag för mej har han stött i livmodertappen men bakom/ bredvid livmodern finns det ju lite mera djup. Botten är ju mjuk och går nog att svikta med en kuk men en mätsticka utan naturligt stopp verkar hur läskigt som helst?


    Du ska såklart inte föra in något vasst :). En dildo eller kanske gurka går bra och sen mäta hur lång del av den du fick in. :)
Svar på tråden Vilket djup har du?