• Myline

    Bim aug 2016

    Jag och sambon har precis börjat försöka. Vi har varit tillsammans i lite mindre än ett år, men känt varandra i många år innan. Så nu känner vi oss redo. Första försöker resulterade precis i en mens som kom några dagar tidigare än jag beräknat, så nu får vi invänta nästa försök. Så nästa BIM borde vara 31/7 eller 1/8. Hoppas det är okej att hoppa in här då? :) Jag tänkte att jag skulle försöka vänta in i det längsta med att testa. Vill försöka släppa stressen kring det :)

  • Myline

    Ja det hoppas jag med. Ska försöka att inte tänka på det så mycket och stressa upp mig. Har en känsla av att det kan bli svårare då. Jag ska försöka tänka att "blir det så blir det". Även om det är svårt såklart. Vill ju så gärna ha det där plusset :)

  • Myline
    Havregry skrev 2016-07-04 19:53:16 följande:

    Jag hoppar in här också. Velat ha barn länge, länge, men det har väl inte riktigt passat och sambon har varit osäker på om han vill överhuvudtaget. Men nu har han bestämt sig för att han också vill! :) Vi har snart varit tillsammans i 5 år, jag är 27 och han 33. Precis som för Myline så resulterade just första försöket i mens. Nästa bim ca 2/8.


    Ska också försöka att inte testa för mycket... men inser att det kan bli svårt. Testade 2 ggr innan bim med testa-tidigt test denna gången (båda neg). Nästa gång ska jag försöka hålla mig till bim i alla fall. Tänker inte testa med ägglossningstest eller så heller - i alla fall inte än. Tror jag har ganska bra koll ändå.


     


    Då har vi nästa BIM nästan samtidigt då. Om cykeln stämmer så borde jag ha det precis i månadsskiftet.

    Jag testar inte med ÄL-test heller. Vill försöka hålla det på en nivå som inte gör mig stressad. Sen ska jag verkligen försök hålla mig till BIM med att testa. Kommer mensen så behöver jag ju inte lägga en massa pengar på tester liksom. Även om man är supernyfiken och såklart vill veta så snabbt som möjligt :)
  • Myline
    IA89 skrev 2016-07-06 22:03:58 följande:

    Hej tjejer! Jag hoppar också in här.

    I slutet av Augusti 2014 plockade jag min hormonspiral och ägglossningen där efter kom min son till som är född i Juni 2015. Han blev alltså till på första försöket.

    I början av April plockade jag bort min hormonspiral och ägglossningen där efter blev jag gravid igen, plussade i början av Maj, men graviditeten slutade i tidigt missfall. Sedan dess har vi gjort två försök (Juni, Juli) men inget av dem gick vägen. Nu sista blev jag riktigt nedslagen då jag testade med stickor och hela min kropp skrek ägglossning - och ändå tog det inte sig. Är kanske lite bortskämd och trodde det skulle gå lika enkelt denna gången. Mensen kom dessutom två dagar tidigt.

    Denna månaden tänkte jag pausa från ägglossningstest och sexa till det när vi känner för det. Vi har semester och jag ska försöka slappna av lite. Men följer ändå med här på  ett hörn om jag behöver skriva av mig!


    Nästa BIM är enligt appen 2 Augusti.


    Du är så välkommen!

    Jag resonerar lite som du nu. Jag tänker inte testa med en massa ägglossningstest. Tror bara att det skulle stressa upp mig enormt mycket. Istället tar vi det som det kommer. Vi ligger när vi vill och känner för det, och tar det sig så gör det det. Visst längtar jag enormt mycket, men jag vill inte må dåligt under tiden vi försöker.

    Jag förstår att det kan vara superjobbigt att få ett negativt resultat. Det vill man ju inte ha. Vi får försöka stötta varandra. Håller tummarna för ert nästa försök nu! Kram
  • Myline
    Julm skrev 2016-07-27 09:08:52 följande:

    Då börjar jag närma mig äl, ca 5 dagar kvar. Jag kan ju inte låta bli att tycka att det är fruktansvärt spännande. Går och tänker OM det blir ett plus, hur jag kommer reagera, hur sambon reagerar. Alla tankar som man alltid haft och drömt om. varje gång jag går hem från jobbet går jag förbi en butik som säljer barnvagnar och tillbehör. Jag hoppas att jag snart är en av dom som kan gå in i den butiken med ett ändamål!

    Heja er alla här inne, jag håller mina tummar för att vi alla får ett + snart!


    Jag har också BIM snart. Försöker att inte tänka så mycket, men hoppas såklart på att få se det där så efterlängtade plusset! Har du bestämt hur du ska berätta för sambon? Eller ska ni göra testet tillsammans? :)
  • Myline
    Julm skrev 2016-07-27 09:43:59 följande:
    Nej har inte tänkt på det faktiskt, tror inte det blir något välplanerat utan mer kanske "jag tror du ska bli pappa...", får se! Han längtar nästan mer än mig så det kommer bli roligt att se. Har du bestämt? :)
    Jag vet inte heller riktigt hur jag ska göra. Han är dock star wars-fan, så jag funderar på att köpa en liten body som finns i temat och slå in den tillsammans med grav-testet. Annars kan man ju köra den hederliga "lägga en bulle i ugnen och slå på lyset och fråga mannen vad det är som är i ugnen" haha :)

    Håller tummarna för oss alla nu! :)
  • Myline

    BIM 1/8. Håller tummarna hårt för att det blir plus istället för mens. Andra försöket, första barnet. Längtar så himla mycket. Har haft lite ont i ländryggen och tjejmagen. Vill dock inte spekulera för mycket. Kan ju lika gärna vara mensen som är på g...

  • Myline

    BIM imorgon. Ingen mens i sikte än så länge. Känner inte så mycket, mer än att det kanske "drar lite" i tjejmagen. Kan vara ett litet frö, kan vara mensen som är på G. Vi får se helt enkelt. Spännande är det!

  • Myline

    BIM idag och jag var tvungen att ta ett test. Det tog inte många sekunder innan det visade ett plus!! Jag är så glad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen!! Var tvungen att springa ut till sambon direkt och visa. Det där med att berätta på något gulligt sätt hanns inte med haha! :D

  • Myline
    Anonym (Längtar) skrev 2016-08-01 19:23:51 följande:
    Jättestort grattis!! Vad roligt!! :D Har du känt av några symtom än? :)
    Tack så mycket allihopa för alla grattis!!

    Symtomen jag är lite värk i ländryggen och att det "drar" lite i tjejmagen. Inte så mycket mer än så. Hade dock en känsla av att det nog tog sig denna gången, och det stämde ju. Det var vårt andra försök. Nu håller vi bara tummarna för att allt är bra med det lilla fröet och att det får stanna kvar! :)
  • Myline
    Hellsing skrev 2016-08-02 13:12:30 följande:

    Vad använder ni för gravtest? jag har tidigare använt clearblue "vanliga" men har idag fyllt på förrådet med den som har vecko-visning då den andra inte fanns i 2pack.

    tips? bra? dåliga?`eller föredrar ni en annan variant?


    Jag använda CB plus. Testade på BIM och fick supertydligt plus efter bara några sekunder :) Jag tror dock att många inte gillar dem för att man kan se strecket som ska komma fram vid graviditet om man kollar riktigt noga även vid negativt resultat. Om du är med på hur jag menar :)
Svar på tråden Bim aug 2016