• mariama

    Bim aug 2016

    Hej! Jag borde ha BIM runt 4/8 så jag hoppar gärna på. Har just tagit ut kopparspiral och ska försöka få ett syskon till vårt första barn som är född -15 ????

  • mariama

    När är din från -15 född? Min är född i februari :) Ska bli riktigt spännande att sätta igång med det här igen, känner mig redo nu :)

  • mariama

    Toppen med lista! Kul att vi följs åt, hoppas på många fina plus i augusti då :) Nu vill man ju nästan ha augusti snart även fast det, i alla fall för min del, innebär att semestern är över, haha

  • mariama
    josefinenyberg skrev 2016-07-16 08:52:17 följande:

    Äl-känningar som fasen men inget positivt test ännu. Denna väntan :P bara o ligga i haha..


    Väntar också!!! Har stegring på mina stickor i alla fall så gissar på fullt utslag imorgon eller måndag. Ligger som bara den :') Haha! Heja oss nu!
  • mariama
    josefinenyberg skrev 2016-07-16 23:38:05 följande:

    Haha ååh me too!!

    Utifrån dagens så borde bli positivt imorn eller måndag här med :D äl på måndag/tisdag då förhoppningsvis! Förstår bara inte varför jag ska behöva känna så mycket så långt innan ;P jaa hejaheja!!


    Men åh precis samma här, mitt test igår såg likadant ut som ditt! Kul att vi verkar ligga i stort sett lika, hoppas verkligen på plus för oss båda :) Jag har också haft känningar tidigt! Och så går dagarna sååå sakta nu när jag för en gångs skull bryr mig om var i cykeln jag är, haha
  • mariama
    josefinenyberg skrev 2016-07-17 22:09:42 följande:

    Haha nej men va roligt :D! Så här såg kvällens test ut iaf ;P samma för dig ;)?


    Hääärligt, det tar sig :) Mitt var faktiskt lika starkt som kontrollstrecket i förmiddags! Får se om det blir svagare imorgon eller om det blir en positiv dag till! SÅ spännande i alla fall, nu har vi snart gjort vad vi kan så får vi se om kroppen får till det :))
  • mariama
    josefinenyberg skrev 2016-07-17 23:05:39 följande:

    Ah sweet :D vi åkte på utflykt till Åland imorse så kunde inte testa på hela dagen haha. Dryg väntan xD

    Ska bli spännande att se om det är ytterligare lite starkare imorn eller om det är på väg ner nu. Tolkar det där som så gott som positivt iaf :P

    Drygaste väntan framför oss, men som tur är har jag o familjen massa skoj som väntar så kommer ha annat o tänka på phew! Lycka till nu ;)


    Åh så jobbigt men tur att du kunde testa nu :D Och jaaaaa nu blir det riktigt segt! Plus att när jag har väntat klart är nästan min semester över haha, och det vill jag ju inte!! Hur gammalt är ditt första barn? :)
  • mariama
    josefinenyberg skrev 2016-07-18 09:20:34 följande:

    Samma här haha.. 8/8 är det back to reality, men då är iaf mensen slut om det nu inte tar sig o strax efter det kan man påt igen xD

    Han fyller 2 i aug<3 har du barn sen innan?


    Samma här men så ska sonen skolas in så det blir några dagar extra, men ändå. Ja men exakt! Så himla spännande att se om det tar sig direkt! Åh jaha :) Vår blir 1,5 i augusti, född i februari -15!
Svar på tråden Bim aug 2016