• Rosenblad

    Bim aug 2016

    7-8 dagar kvar till BIM, kännt ett svagt mollande några dagar tillbaka. Typ som svag mensvärk. Vattniga flytningar och idag börjar brösten värka. Har kännt mig trött och sur, är på semester och just nu bor vi hos mannens familj några dagar och jag vill typ bara va för mig själv! Haha..Blir så lätt irriterad :/ Får se var detta leder..haft en bra känsla denna månad men samtidigt har jag trott varje månad i 10 månaders tid att jag är gravid så tror inte nu på det förens jag står med en plus-sticka! Eller typ efter fem stycken... :)

  • Rosenblad

    Ingen dricka här heller..fast dricker väldigt sällan i vanliga fall men under semester kvällar osv brukar de bli ett glas vin men inte denna semester! Är på försök nr 10 och slutade med cigg direkt när vi sa att vi ska börja försöka få barn och drickandet va ju endå inte så aktivt. Nu vågar jag absolut inte ta några risker, har trappat ner på koffeinet också. Efter 10 mån vågar man inget. Att bli gravid susar ju i huvudet dygnet runt och längtan är verkligen jobbig. Men tror faktiskt det kan va något denna månad. Har såå ont nu en vecka innan BIM, aldrig haft så ont så tidigt :S

  • Rosenblad

    Fortsätter skriva lite symtom :) .Har sjukt mycket flytningar också,som vatten som rinner till. Imorse börja brösten värka men de gör de alltid innan mens så det är inget annerlunda. Men denna kraftiga "mens"värken är något helt nytt redan en vecka innan BIM. Och flytningarna brukar inte fylla hela trosan på några sekunder. Helt genomblött nu två dagar i rad. Hmm kan de va min tur tro :O.. vågar inte hoppas för mycket Nägon som varit gravid tidigare och haft liknande symptom?

  • Rosenblad
    Tiiffany skrev 2016-07-25 08:23:48 följande:

    Hoppar in från juli gruppen. Fick mens i fredags. Nu är vi inne på försök nr 12


    Jobbigt att behöva vänta så länge, vi är påförande nr 10 och det börjar kännas som att det inte kommer ske naturlig väg. Men vi kommer försöka ca 3 mån till sen söker vi hjälp. Funderat på de?
  • Rosenblad
    eg90 skrev 2016-07-25 10:57:42 följande:

    Här är en som fick sin mens idag = är jättedeppig och ledsen just nu :(

    Försökt sedan april 2015 så inser att vi måste få hjälpa att bli gravida snart :(

    Nästa bim är 28/8


    Hatar de dagarna när man precis fått mens, jag vill bara ligga i sängen och stänga ute allt.. Att vänta är så jobbigt! Försökt i 10 mån, men inte varit skyddade på 5år. Aldrig blivit oplanerat gravid. Mensen går som en klocka och med de en grov mensvärk som känns som att mensen skrattar åt mig. Vi har skickat in egenremiss, så de tar vell tag i det efter sommaren. Sök hjälp!
  • Rosenblad
    mariama skrev 2016-07-25 17:51:33 följande:

    Oj vilken molvärk jag har haft halva dagen idag! Känns lite lurt! Är jag inte gravid känns det väldigt konstigt att ha sån värk så långt innan mensen kommer :O


    Har som du, och har haft det i tre dagar nu! Som början till mensvärk (rätt kraftig) och den kommer och går. Aldrig haft så stark värk en vecka innan BIM. När har du BIM?
  • Rosenblad

    Åh gud vad spännande, HOPPAS SÅ att det betyder något bra! Precis samma här! BIM runt 1-2 augusti, är på äl+8 nu tror jag :) Du då?[/quote]

    Ja jag har en bra känsla för denna månad, med tanke på det känns så starkt. Är glad för smärtan haha :) Känner du i någon av äggstockarna eller i mitten? mitt börja i höger äggstock och kliade/drog sen gick de över till att ha ont mitten och strålar utåt. Jag har BIM 31e Juli eller 1e Aug. Detta är 10e försöket så jag är så förväntansfull/nervös för vad testen kommer säga. Har köpt en massa billiga tester så tar ett varje dag nu för att se om det kommer upp något. När tänker du börja testa?

  • Rosenblad
    mariama skrev 2016-07-25 22:35:32 följande:

    Jag har också det även om jag inte riktigt vågar hoppas för mycket heller! Är första försöket på barn nr 2 för oss. Vilket försök är du på och har du barn? :) Jag är också glad, för det känns inte alls som vanligt i alla fall! För idag har det verkligen varit påtagligt, dagarna innan har det mest varit nån antydan då och då liksom. Känns samtidigt lite tidigt att känna så starkt redan nu? När ska du testa? Jag har känt lite smådragningar i äggstockarna men nu är det mest bara fram i mitten (vanlig mensvärk har jag alltid i ryggen annars), så samma här! :) Jag har beställt tidiga tester som borde komma imorgon, så eventuellt tänkte jag testa på onsdag. Lite nervös bara för att bli besviken! :/


    Vi har inga barn och försökt i 10 mån, jag har velat ha barn ett bra tag men det var just för 10 mån som jag fråga om vi verkligen ska försöka. Har inte haft något skydd på flera år innan de och aldrig blivit gravid så det vi börja göra var att försöka pricka äl. Men inte förens denna månad som vi börjat med äl tester för det känns som vi har fel uppfattning om när äl är. Dock fick jag inte testerna förens ganska sent så jag hann aldrig få utslag på Stickan så vi har bara försökt ha sex så mycket som möjligt under äl tiden. Var "duktiga" denna månad, brukar bli lite tråkigt när man ska ha schemalagt sex men tror semestern har påverkat mycket :). Jag läste att mensvärk en vecka innan mens är ett bra tecken, och det känns verkligen som att "nu smäller de", brukar få sjukt ont och sen kommer floden..Nu får jag sjukt ont några sekunder sen inget. Ska ju inte ha mens nu heller så känns så skumt att få den känslan jag alltid haft vid mens nu :S Står nästan beredd med en tampong haha :) Men är så glad över att något är annerlunda mot föregående månader!! Har testar lite redan faktiskt men visar inget, tror det är alldeles för tidigt. 5-6 dagar kvar till BIM ju så ska försöka lugna ner mig lite, men det är skönt att ha lite billiga tester så man kan gå loss lite haha.. Men ja det är nervöst men hoppas våran känsla stämmer :) Hur gammalt är ditt första barn? Känns det annerlunda nu jämfört med första? Jag höll för första gången ett litet barn för någon vecka sen, annars har ingen i min närhet barn så det kommer kännas så nytt och nervöst när jag sen står där själv med ett barn men vi vill det så mycket!! :) Känns som om livet kretsar kring detta och allt annat kommer efter :)
  • Rosenblad
    1315 skrev 2016-07-26 12:37:22 följande:

    Bim-6 idag.. Har haft tydliga symptom men varit rädd för skengraviditet i med det är så tidigt ännu.

    Köpte en testa tidigt test och ja, visst är där 2 sträck.

    Jag är alltså gravid, igen! Kan inte förstå det. Första försöket med barn nr 3.. Så mycket känslor! Jag är överlycklig, men kände snabbt hur oron steg Pga alla risker osv.

    Herregud! Vi ska få vår nr 3!


    Grattis!!! :)
  • Rosenblad
    1315 skrev 2016-07-26 12:37:22 följande:

    Bim-6 idag.. Har haft tydliga symptom men varit rädd för skengraviditet i med det är så tidigt ännu.

    Köpte en testa tidigt test och ja, visst är där 2 sträck.

    Jag är alltså gravid, igen! Kan inte förstå det. Första försöket med barn nr 3.. Så mycket känslor! Jag är överlycklig, men kände snabbt hur oron steg Pga alla risker osv.

    Herregud! Vi ska få vår nr 3!


    Perfekt med ett April barn!! Känner själv att jag väldigt gärna velat plussa denna tiden, har försökt sen Oktober men då var det ju bf hela hösten/vintern. Egentligen är det ju bäst att plussa nu :)!!
Svar på tråden Bim aug 2016