• Guffy78

    Bim aug 2016

    Hej igen ! Idag får jag joina er i den här tråden efter ytterligare en till frö som fäste men inte ville stanna kvar så har fortfarande svagt positiva test men blöder idag inte hemskt mycket men tillräckligt att förstå att det gick inte vägen. Nu måste vänta till dag 9 för att börja testa med monitor.. Aha 26 försök och 10 tidiga MF på vägen men vem ger upp? Inte jag i alla fall! Låter inte dumma kroppen att bestämma över mig haha:))

  • Guffy78
    Ice Age skrev 2016-07-29 19:25:06 följande:

    Välkommen hit! Men jösses, 26e försöket. Låter väldigt jobbigt. Har ni sökt hjälp tidigare? Hoppas oavsett på graviditet denna månad!


    Tack. Jag är under utredning om habituella missfall startade i maj efter min 8-E mf. Alla i vecka 4 -5 . Utskrivet proggisar vagitorier ( Lutinus) men glömde ta dom nu i juli så fick en till så kallad kemisk graviditet. Jobbigt att se positiva tester varje månad som resulterar inte i nåt bra:( Jag skulle heller ha negativa tester än såna positiva. Men grejen att jag måste testa från ÄL +7 enligt läkaren för att dokumentera . Annars skulle lägga tester på hyllan:)
  • Guffy78

    Är det någon som vet om man kan ha högre kroppstemperatur nu på sommaren? 2-A dagen av tidig MF och tempen går upp istället för att gå ner.. Nu är den på över 37 igen. Jag brukar ha 36.6 när mensen kommer annars. Innan blödningen kom min temp dippade till 36.88 men steg idag . Vill bara ha normal temp som jag brukar ha och försöker att hitta rimlig förklaring till ovanligt hög temp.

    Några som vet?

  • Guffy78
    Periksson90 skrev 2016-07-30 13:19:07 följande:

    Använder naturalcycles och fick detta svaret på den frågan: Kan varmare väder påverka min basala kroppstemperatur?

    - Svaret är nej inte signifikant! Din kropp är mycket bra på att upprätthålla sig på sin optimala temperaturen eftersom människor är varmblodiga djur. Dessutom rekommenderar vi att du mäta under tungan , och inte på huden eller i örat, vilket innebär att behandlingen inte påverkas av yttre faktorer, såsom rumstemperatur eller dina kläder etc.


    Tack jag använder NC också och FF men jag tempar vaginalt då jag sover med öppen mun och det funkar inte på mig.
  • Guffy78
    Dalkullan92 skrev 2016-08-01 18:21:19 följande:

    Ja kände att de blev jätte svårt att veta.

    Men tror på att försöka slappna av ha sex varannan dag så löser de sig kanske :) då missar man iaf inte äl om den kommer :)


    Ippaas skrev 2016-08-01 16:39:13 följande:

    Ja man vet inte vad man ska tro... Ska man tro att mensen hoppat över en månad och börja fokusera på nästa ägglossning kanske? Men hur ska man veta när den är? Har aldrig fått positivt på ägglossningsstickor så det funkar inte för mig...


    Tjejer kör ni inte med temp och andra metoder som sekret? Om jag hade inte gjort det skulle tro att jag var på Bim + 10 eller nåt för hade ovanligt sen ÄL på dag 26 som aldrigt haft innan. Det är väldigt svårt att avgöra bara med stickor. Till och med monitor har visat Max 6 dagar innan själva ÄL för mig den gången:)
  • Guffy78
    L 91 skrev 2016-08-01 14:27:37 följande:

    Hej! Går över till den här tråden då.. är på BIM+15. Började testa med äl-test den 28 juni men jag tror inte att det gett något fullt utslag..? Bilden är från den 30.e då det var som starkast. Idag kom en brun flytning.. vet inte alls vad det kan betyda. Så har jag aldrig innan mens heller. Graviditetstesten är negativa. Plussade visseligen på BIM+18 förra gången men blev oxå tillbakaflyttad 18 dagar på rul. Så just nu är jag bara som ett stort frågetecken. Vi får väl se helt enkelt men jag hakar på här sålänge.


    Kan vara både spottings alternativt sen implantation . Hoppas på det sista:)
  • Guffy78
    L 91 skrev 2016-08-01 18:38:44 följande:

    Ja.. men kan man få en liten blödning i samband med ägglossning eller får man det bara om ägget fäster? Har inte så bra koll på detta.. var inget blod utan bara bruna flytningar i förmiddags och nu är det inget. Tog ett äl-test strax efter 14 som såg ut såhär.. och det visar väl inte på det mensen är på väg heller? Då är det positivt OM det skulle visa det?


    ÄL test brukar bli starkare precis innan Mens . Ja, man kan ha blödning/ blodblandade flytningar under ÄL - har själv haft de nu sist - det är när ägget lossnar kan komma lätt blödning . Jag hävdar fortfarande att man ska tempa för att kunna veta var i cykel du befinner dig och kolla sekret med. Jag själv började tempa för 1 år sedan och nu har stenkoll på kroppen- inga gissningar. Trots att jag vaknar olika tider det funkar ändå.
  • Guffy78
    L 91 skrev 2016-08-01 22:47:14 följande:

    Har ni någon app eller liknande som ni fyller i, med tempen?


    Jag kör med både Fertility Friend och Natural Cyckles fast märkte att efter 3 månader Natural Cyckles är mer exakt för mig. Denna gången FF hitta ÄL fel och NC var mitt i prick
  • Guffy78

    Är på dag 5 nu , började med munkpeppar igen på dag 2 för bara den ger tydliga ÄL utslag på test för mig. Hoppas att ÄL kommer tidigare denna gång. Ska hämta ut glandin och bidrogtningsgele på torsdag och börja med de också. Munkpeppar gjorde jag uppehåll i 2 månader men ser tydlig skillnad när jag använder den - ÄL bli starkare och jag får utslag på ÄL tester i 2 dagar . När jag inte tog den så hade jag inte 100% utslag på ÄL test och kunde avgöra bara flera dagar efter ÄL tack vare tempen. Det är bra dock att vara förberedd:) Så 25 försök och 10 MF bakom men skam Den som ger sig:)

  • Guffy78
    10oktober skrev 2016-08-03 16:15:40 följande:

    Helt otroligt, tog ett test så fort jag kom hem. Jag är gravid!!! Strecket dök upp med en gång och då har jag dessutom inte väntat fyra timmar från förra mensen. Kan inte fatta det! Mannen kommer hem om typ en timme, vill berätta med en gång! :D


    Grattis! Har du mätt din temp nånting eller körde du bara med ÄL test? Hade du ont när du har haft blödning som du trodde var Mens?
Svar på tråden Bim aug 2016